Jump to content

Recommended Posts

Wizard! έγραψε:
Εδώ έχει δώσει 1000€ σε κάρτα γραφικών για να το παίξει, λες να τον πείραξαν τα 15-20€ παραπάνω; :hehe:

5.99 ευρω εδωσα βρε συ...

Δηλαδη εχασα πριν μερικους μηνες μια ΕΠΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ με -2 ευρω απο αυτα που εδωσα σημερα, ρεεεε πλακα μου κάνετε!

sebastian έγραψε:

Δηλαδη εχασα πριν μερικους μηνες μια ΕΠΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ με -2 ευρω απο αυτα που εδωσα σημερα, ρεεεε πλακα μου κάνετε!

Ναι :p το παιχνιδια παντως αξιζει και χωρις τη προσφορα, ειναι παρα πολυ καλο.

Οχι ρε γαμωτο να χασω 5% παραπανω εκπτωση πριν μερικους μηνες:

Ειμαι πολυ θύμα που το πηρα με 70% στο STEAM! :p

image.jpg

Οσο για την τιμη στο origin (-1 ευρω απο του steam) την ηξερα αλλα δεν θελω να αγοραζω games εκει εαν εχω επιλογή το steam.

panoc έγραψε:
αργησες, πριν λιγους μηνες το εχει σε 75% εκπτωση :p

αλλα το παιχνιδακι ειναι πολυ καλο, και δε μπορω να ακταλαβω γιατι ποτε δε διαφημιστηκε.

Γιατί βγήκε λίγο μετά το Skyrim, και η διαφήμιση είχε ήδη πέσει όλη πάνω σε αυτό ;)

header_292x136.jpg

Με την ευκαιρία της αναγγελίας του Tropico 5, θα "γκρινιάξω" άλλη μια φορά για την τιμολογιακή πολιτική του Steam.

40€ το κομμάτι στο Ευρωπαϊκό μαγαζί, $44 (ναι, δολλάρια) το 4-πλό πακέτο στα ανατολικά :o

ΥΓ: Μη με ρωτήσετε ποιο πήρα ;)

Καμία πρόταση για κάποιο αξιόπιστο κατάστημα online για να πάρω το Call of duty Ghosts key

ts0gl1s έγραψε:
Καμία πρόταση για κάποιο αξιόπιστο κατάστημα online για να πάρω το Call of duty Ghosts key

Δε τα λυπασαι τα λεφτακια σου; Τσαμπα θα τα πεταξεις για την πατατα...

https://www.g2a.com/

http://www.fast2play.com/category/2736/call-of-duty-ghosts-steam-key/

Buy Call Of Duty: Ghosts Steam PC Cdkey - Gameholds.com

Call Of Duty Ghosts Steam Key - Call of Duty