Jump to content

Τα πάντα για το Steam (Πληροφορίες, Νέα, Προσφορές, Προβλήματα)

Recommended Posts

Save 33% on Assetto Corsa on Steam

Στα 23€ ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) racing simulators που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Υπ' όψην ότι είναι early access και θα κοστίζει 45€ όταν θα γίνει το official launch αργότερα μεσ' το 2014

Στα 23€ ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) racing simulators που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Υπ' όψην ότι είναι early access και θα κοστίζει 45€ όταν θα γίνει το official launch αργότερα μεσ' το 2014

Εγώ το "βλέπω" στα 10 κλειδιά, πολύ φθηνότερα δηλαδή,

αλλά και πάλι πολλά μου φαίνονται πολλά για Early Access που δεν ξέρεις πότε και αν θα ολοκληρωθεί.

αλλά και πάλι πολλά μου φαίνονται πολλά για Early Access που δεν ξέρεις πότε και αν θα ολοκληρωθεί.

Ακόμα και έτσι να μείνει για πάντα (που δε θα μείνει αφού η dev team βγάζει update κάθε 15 μέρες), τα 45 ευρώ είναι πολύ λίγα για sim τέτοιου επιπέδου.

Ακόμα και έτσι να μείνει για πάντα (που δε θα μείνει αφού η dev team βγάζει update κάθε 15 μέρες), τα 45 ευρώ είναι πολύ λίγα για sim τέτοιου επιπέδου.

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σας,

κι ούτε θα σας υποδείξω πως να ξοδέψετε τα χρήματά σας ;)

Την άποψή μου εξέφρασα.

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σας,

κι ούτε θα σας υποδείξω πως να ξοδέψετε τα χρήματά σας ;)

Την άποψή μου εξέφρασα.

Εγώ όμως θα υποδείξω! Αγοράστε το όλοι τώρα!!!

Πέρα από την πλάκα, σεβαστή η άποψή σου απλά εξέφρασα τη διαφωνία μου. Το παιχνίδι έχει τις βάσεις για να γίνει το καλύτερο sim ever. Ούτε iracing ούτε rfactor ούτε τίποτα δε θα το πιάνει.

Σήμερα έχει έκπτωση και το giana sisters που είναι πολύ ωραίο platform!

Εγώ το "βλέπω" στα 10 κλειδιά, πολύ φθηνότερα δηλαδή

Btw, βλέπω εδώ και αρκετό καιρό που ποστάρεις για trading, κλειδιά, ανατολικό μαγαζί, πολύ χαμηλότερες τιμές κτλ αλλά δε διάβασα κάπου να λες με ποιο τρόπο μπορούμε να ψωνίζουμε κι εμείς από κει. Γιατί δε κάνεις έναν mini-οδηγό και για μας τους "νουμπάδες" για να μην πετάμε τα λεφτά μας χωρίς λόγο; Πιστεύω υπάρχουν κι άλλα άτομα εδώ μέσα που θα ήθελαν να μας τα εξηγήσεις λίγο καλύτερα!

10 κλειδιά = HumbleBundle??

Αν ναι, υπέρχλωμο (IMPOSSIBRU) για game που δεν έχει κυκλοφορήσει καν, και όπως λες δεν ξέρεις πότε και αν...

ανατολικό μαγαζί, πολύ χαμηλότερες τιμές

Προσωπικά, το παραπάνω το βρίσκω της ίδιας λογικής με ένα κλεμμένο κινητό πχ.

Ναι μεν φθηνότερο αλλά...

Και απ' όσο ξέρω, το Steam δεν απαγόρεψε πλέον τις ενεργοποιήσεις games από άλλα region??

Αν ναι, υπέρχλωμο (IMPOSSIBRU) για game που δεν έχει κυκλοφορήσει καν, και όπως λες δεν ξέρεις πότε και αν...

Και απ' όσο ξέρω, το Steam δεν απαγόρεψε πλέον τις ενεργοποιήσεις games από άλλα region??

Όταν μιλάμε για κλειδιά σε αυτά τα συμφραζόμενα εννοούμε κλειδιά TF2 που εξαιτίας της σταθερής σχετικά τιμής λειτουργούν και σαν νόμισμα.

Εδώ και λίγο καιρό, που κάθε εκδότης ή παραγωγός παιχνιδιού μπορεί να κάνει αυτόνομα εκπτώσεις και προσφορές στο Steam, έχει γεμίσει ο τόπος προσφορές, σε σημείο που είναι πια δύσκολο να ξεχωρίσεις τις ενδιαφέρουσες.

Μία που μου τράβηξε την προσοχή ήταν του Edge of Space (12.99€, Buy One Get One Free!). Σίγουρα κάποια στιγμή θα είναι και φτηνότερο, αλλά για την ώρα δεν είναι κακή.

Btw, βλέπω εδώ και αρκετό καιρό που ποστάρεις για trading, κλειδιά, ανατολικό μαγαζί, πολύ χαμηλότερες τιμές κτλ αλλά δε διάβασα κάπου να λες με ποιο τρόπο μπορούμε να ψωνίζουμε κι εμείς από κει. Γιατί δε κάνεις έναν mini-οδηγό και για μας τους "νουμπάδες" για να μην πετάμε τα λεφτά μας χωρίς λόγο; Πιστεύω υπάρχουν κι άλλα άτομα εδώ μέσα που θα ήθελαν να μας τα εξηγήσεις λίγο καλύτερα!

Νομίζω ότι έχω αναφέρει σε κάποιες δημοσιεύσεις μου για το trading, για τα κλειδιά TF2 (Team Fortress 2) και για τα μαγαζιά άλλων περιοχών (regions) του Steam και

πως μπορείς να προμηθεύεσαι παιγνίδια σε φθηνότερες τιμές από αυτές του δικού μας μαγαζιού, του Ευρωπαϊκού, που είναι το ακριβότερο.

Δεν έχω δημοσιεύσει κάποιον αναλυτικό οδηγό, γιατί το trading έχει πολλούς κινδύνους και δεν ήθελα να "παρασύρω" κάποιον από εσάς σε αυτό.

Μια και το έφερε η κουβέντα, ήταν Μάρτης του 2013 όταν πρωτοασχολήθηκα με το trading

και μπορώ να πω ότι έχω φθάσει σε καλό σημείο για να αποφεύγω τις περισσότερες κακοτοπιές.

Έγινε επεξεργασία από inetus3r

Η κουβέντα αφορούσε το Save 33% on Assetto Corsa on Steam αλλά ο parser "έφαγε" τον σύνδεσμο.

Εδώ και λίγο καιρό, που κάθε εκδότης ή παραγωγός παιχνιδιού μπορεί να κάνει αυτόνομα εκπτώσεις και προσφορές στο Steam, έχει γεμίσει ο τόπος προσφορές, σε σημείο που είναι πια δύσκολο να ξεχωρίσεις τις ενδιαφέρουσες.

Μία που μου τράβηξε την προσοχή ήταν του Edge of Space (12.99€, Buy One Get One Free!). Σίγουρα κάποια στιγμή θα είναι και φτηνότερο, αλλά για την ώρα δεν είναι κακή.

Δεν είμαι σίγουρος ότι η προσφορά ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Αν προσέξεις, το παιγνίδι αναφέρει Release Date: 29 Jun 2013, και 9 μήνες μετά, είναι ακόμα σε Early Access,

οπότε μάλλον ψάχνει για οικονομική ενίσχυση (για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη).

Υπάρχουν κι άλλοι παραγωγοί που έχουν κάνει κάτι παρόμοιο νωρίτερα, πριν την ενεργοποίηση αυτής της δυνατότητας.

Ποιο τρανταχτό παράδειγμα είναι αυτό του Football Manager 2014 που την Τρίτη 4/3 "βγήκε" με 66% έκπτωση, χωρίς να πολυδιαφημιστεί.

Δεν είμαι σίγουρος ότι η προσφορά ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Αν προσέξεις, το παιγνίδι αναφέρει Release Date: 29 Jun 2013, και 9 μήνες μετά, είναι ακόμα σε Early Access,

οπότε μάλλον ψάχνει για οικονομική ενίσχυση (για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη).

Υπάρχουν κι άλλοι παραγωγοί που έχουν κάνει κάτι παρόμοιο νωρίτερα, πριν την ενεργοποίηση αυτής της δυνατότητας.

Ποιο τρανταχτό παράδειγμα είναι αυτό του Football Manager 2014 που την Τρίτη 4/3 "βγήκε" με 66% έκπτωση, χωρίς να πολυδιαφημιστεί.

Ειδικά για την πρόοδο του Edge of Space τις επιφυλάξεις μου τις έγραψα στο νέο θέμα για το παιχνίδι, που πέτυχε ένα ρηχό Kickstarter το 2012. Προσωπικά, παρότι φίλος αυτών των παιχνιδιών, θα το περιμένω τουλάχιστον -75% ή σε bundle. Αλλά για όποιον το θέλει τώρα, βρίσκω ότι είναι καλή προσφορά.