Jump to content

Τα πάντα για το Steam (Πληροφορίες, Νέα, Προσφορές, Προβλήματα)

Recommended Posts

Έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς το παρακάτω για αγορά 4-pack ολόκληρου στο inventory;

Open up a browser with your account logged in.

Open 2 tabs with the steam store up.

In one of the tabs(tab 1) add any random game that can be gifted to your cart.

Click purchase as gift in that tab(tab 1).

In the other tab(tab 2) add the 4 pack you want and remove the filler game.

Go back to the first tab(tab 1) and then click add to inventory and it will show a 4 pack to buy that will then go into your inventory.

Είμαι περίεργος, γιατί κυκλοφορεί η φήμη ότι δουλεύει...

Έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς το παρακάτω για αγορά 4-pack ολόκληρου στο inventory;

Είμαι περίεργος, γιατί κυκλοφορεί η φήμη ότι δουλεύει...

Δεν είναι φήμη. :no:

Είναι ο ένας από τους δύο τρόπους να το κάνεις. :bigsmile:

Δυστυχώς το ευρωπαϊκό μαγαζί είναι ακριβό για να το εκμεταλλευτείς. :(

Ε πες ντε και τον 2ο, με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε; :D

Λογικά ίσως θα μπορείς έτσι να πάρεις και 4-pack ακόμη κι αν έχεις ήδη το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη...

Απάντησα σε αυτό που ρώτησες :p

Ο δεύτερος τρόπος ονομάζεται fast-buy και απαιτεί την χρήση script για την παράκαμψη της διαδικασίας αγοράς.

Κατά την διαδιακασία της αγοράς ενός 4-pack (ή άλλου πολλαπλού πακέτου), αυτό μπαίνει κανονικά στο inventory σου (αν και δεν προλαβαίνεις να το δεις)

και στη συνέχεια, ο κώδικας το προσθέτει στην βιβλιοθήκη σου, αφήνοντας (spawning) τα υπόλοιπα αντίγραφα στο inventory σου.

Ο τρόπος αυτός χρησιμοποιείται κατά κόρο από traders/sellers στο ανατολικό μαγαζί.

Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει 4-pack με παιγνίδι που έχω. Μπορείς όμως να πειραματιστείς. ;)

Με την ευκαιρία που αναφέρθηκε το Contagion:

Το 4-pack κοστίζει 10,49€ στο "δικό" μας μαγαζί, ενώ στο ανατολικό 5 κλειδιά TF2.

Κάντε την πράξη με την τρέχουδα τιμή του κλειδιού κι αισθανθείτε... Ευρωπαίοι :tomato:

Και παλι τα 3.49 ειναι πολυ καλη τιμη ανα ατομο, εγω 10.5 το ειχα παρει πριν 1 μηνα γιατι εβλεπα τα βιντεο στο yt και δεν κρατιομουνα !!

Και αυτο και το Insurgency ειναι "early access" τιτλοι, αν καποιος ειναι μια φορα κερδισμενος που πληρωνει λιγοτερα επειδη το παιχνιδι δεν ειναι ακομα ετοιμο, συνδυαζοντας τα sales βγαινει 2 φορες κερδισμενος !

Πάντως [MENTION=23132]inetus3r[/MENTION] αν πάρει το ματάκι σου καμιά καλή ευκαρία για Borderlands 2 4-pack ενδιαφέρομαι. Ειδικά αν είναι και GOTY :)

Borderlands 2 4-pack: 10 κλειδιά από Λατινική Αμερική.

Με την τρέχουσα τιμή του κλειδιού, το πακέτο βγαίνει γύρω στα 15,50€.

Ενημέρωσέ με γιατί υπάρχει θέμα με την διαφορά ώρας και την διάρκεια της προσφοράς.

Το GOTY δεν έχει 4-pack (ακόμα)

Borderlands 2 4-pack: 10 κλειδιά από Λατινική Αμερική.

Με την τρέχουσα τιμή του κλειδιού, το πακέτο βγαίνει γύρω στα 15,50€.

Ενημέρωσέ με γιατί υπάρχει θέμα με την διαφορά ώρας και την διάρκεια της προσφοράς.

Το GOTY δεν έχει 4-pack (ακόμα)

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... νομίζω ότι θα κάνω υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα μήπως βγει και το GOTY.

Έχω λεφτά μέσα στο Steam.

Πληροφοριακά μπορείς να κάνεις το εξής:

Αγοράζεις κλειδί από εδώ προς 1,5€

Και μετά αγοράζεις ένα non-BTA bundle από κάποιον με high rep εδώ με το κλειδί σου :)

Έτσι ξοδεύεις wallet για εκτός Steam Store αγορές ;)

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... νομίζω ότι θα κάνω υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα μήπως βγει και το GOTY.

Όπως αγαπάς :)

Έχε υπόψη σου ότι το Borderlands 2 GOTY δεν είναι ολοκληρωμένο πακέτο, παρόλο που λέγεται GOTY,

άρα θα χρειαστεί να αγοράσεις κάποια DLC για να το έχεις ολοκληρωμένο.