Jump to content

Recommended Posts

inetus3r έγραψε:
Έχω δύο κλειδιά από amazon, αν ενδιαφέρεστε για ανταλλαγή ;)

Πρέπει να ανοίξεις εκείνο το τοπικ σχετικά με trading...

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου

(edited)

Μια και κάναμε την αρχή, έχω $15 στο paypal που πρέπει να ξοδευτούν μονομιάς. Θα ήθελα να πάρω τα δύο τελευταία humble bundles (ΒΤΑ). Όποιος θέλει να του αγοράσω κάτι που δέχεται paypal και κάνει έως $15, μπορεί να κερδίσει τη διαφορά από τα bundles (αυτή τη στιγμή 5.45+6.75=$12.2)

edit: προσπαθώ να εξακριβώσω τι με αφήνει το paypal να αγοράσω... αγνοήστε με προς το παρόν.

Έγινε επεξεργασία από minast
  tazerom έγραψε:
Καλές προσφορές στο GTA και στο Hitman -75% έκαστο :happy2:

Από το GTA το τέρμα πάνω να πάρω τα άλλα δυο είναι expansion?

(edited)

1. GTA IV + Episodes from liberty city

2. GTA IV

3. Episodes from liberty city

4. GTA pack

οπότε ναι το πρώτο πάρε

εδιτ: χμμ βλέπω οτι το pack έχει ίδια τιμή με το GTA IV+ exp και σου δίνει και τα προηγούμενα παιχνίδια, οπότε δεν βλέπω το λόγο να μην πάρεις το pack.

Έγινε επεξεργασία από EraserheadX

Grand Theft Auto IV: Complete Edition = 7,5Ε

Grand Theft Auto Complete Pack = 7,5Ε !

Προτείνω το δεύτερο, τελευταίο στη σελίδα που έδωσε ο tazerom, αφού με τα ίδια λεφτά παίρνεις περισσότερα παιχνίδια, αν δεν κάνω λάθος.

και στις 2 περιπτώσεις αν δεν τα έχετε κατά εμέ πάμε για το Pack.....στο μεν GTA ίδια τιμή στο δε HITMAN με 13 όλη τη συλλογή!:-O

Αξίζει το Hitman Absolution στην τιμή αυτή?

Δεν έχω παιξει κανένα Hitman και φαίνεται καλό. Επίσης το campaign είναι μεγάλο η τελειώνει αμέσως?

tazerom έγραψε:
και στις 2 περιπτώσεις αν δεν τα έχετε κατά εμέ πάμε για το Pack.....στο μεν GTA ίδια τιμή στο δε HITMAN με 13 όλη τη συλλογή!:-O

Ναι αλλά πού είναι το Hitman Contracts;

apostolis159 έγραψε:

Δεν έχω παιξει κανένα Hitman και φαίνεται καλό. Επίσης το campaign είναι μεγάλο η τελειώνει αμέσως?

Το καλύτερο Hitman που έχω παίξει.

EraserheadX έγραψε:
Γιατί όμως έχει το pack ίδια τιμή με το 1 παιχνίδι; Κάποιο bug ίσως;

Δεν μας απασχολεί την τσέπη μας κοιτάμε!!:dirol:

apostolis159 έγραψε:

τώρα το ξεκίνησα και απλά λεώ πως είναι πανέμορφο και αρκετά ενδιαφέρον αν θες να τελειώσεις την πίστα με όλα τα assignments!

Makam έγραψε:
Ναι αλλά πού είναι το Hitman Contracts;

:whistling

Αν μιλάμε για physical copy, ναι πάρε τη το κουτί και το artbook είναι φοβερό.

Για digital δεν ξερω αν αξίζει.

apostolis159 έγραψε:
Digital. Μιλάμε για την προσφορα του steam. 5£ η απλή, 7.5£ η προφεσιοναλ.

η professional το μονο που δινει περισσοτερο ειναι ενα artbook που εφόσον ειναι digital δεν αξιζει και απλά το Agency Gun Pack DLC που εχει 5 όπλα που κάνουν 5χ0.19 Euro αν τα έπαιρνες ξεχωριστά...

άρα γνώμη μου παρε την απλή.

άσχετο 5 λίρες το έχει στα 9 ευρώ???