Jump to content



Τα πάντα για το Steam (Πληροφορίες, Νέα, Προσφορές, Προβλήματα)


Recommended Posts

Το θεμα ειναι προσωπικο..Αν σου αρεσουν τα παιχνιδια εξωμειωσης και εχεις αρκετη υπομονη μιας και δεν θα φτανεις αμεσως στον προορισμο σου τοτε αξιζει να το δοκιμασεις, ειδικα στην τιμη που παιζει τωρα.

:flag: Συγκρουσεις κι εκτροχιασμοι γινονται;

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αλλά, αν το παρακάτω κομμάτι είναι το πιο εντυπωσιακό σε ένα παιχνίδι, όχι 2€, ούτε να με πληρώνουν για να το παίξω. :p

Σημ: Λινκ στο κομμάτι με τα ζόμπι από το Trains vs Zombies DLC, που το έψαξα γιατί έλπιζα ότι τουλάχιστον θα μπορείς να βάλεις ένα εκχιονιστικό και να οργώνεις απέθαντους, για το καλαμπούρι... αλλά που τέτοια τύχη. #snoozefest

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε πόσο έχουμε αγοράσει ένα παιχνίδι;

Δεν εννοώ μέσα από τις συναλλαγές καταστήματος στο λογαριασμό του κάθε χρήστη, γιατί εκεί αν έχουν αγοραστεί δύο ή παραπάνω μαζί τα δείχνει με μία τιμή όλα μαζί.

Πάντως στο Summer Seal όλοι κερδίζουν και αν όχι με τις πρώτες 10 προσπάθειες, μπορεί να επαναληφθεί η διαδικασία μετά από 20 λεπτά περίπου.

Μόλις είδα ότι η φώκια κοιμήθηκε!

Έγινε επεξεργασία από Makam
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.