tragikos Φεβρουάριος 27, 2012 Author #261 Φεβρουάριος 27, 2012 https://www.sapphireselectclub.com Αν έχετε οποιαδήποτε κάρτα sapphire που έχετε το s/n της, γραφτείτε (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) και κάνετε της register εδώ: https://www.sapphireselectclub.com Και μπορείτε να πάρετε δωρεάν το παιχνίδι (έχουν 1000 κλειδιά οπότε βιαστείτε) Unstoppable Gorg on Steam Εγώ μόλις πήρα το κλειδάκι μου
papajim Φεβρουάριος 27, 2012 #262 Φεβρουάριος 27, 2012 tragikos έγραψε: ATi users:ATi Steam OffernVIDIA users:Portal: First Slice is free for all NVIDIA GamersΚατάφερε κανείς να τα πάρει; Εμένα μου βγάζει ένα error... :...:
tragikos Φεβρουάριος 29, 2012 Author #263 Φεβρουάριος 29, 2012 [MENTION=9381]papajim[/MENTION] ποιο σου βγάζει error;
papajim Φεβρουάριος 29, 2012 #264 Φεβρουάριος 29, 2012 tragikos έγραψε: [MENTION=9381]papajim[/MENTION] ποιο σου βγάζει error;Κάνω κλικ στα Get it now --> Yes I already have steam installed και μετά μου βγάζει μήνυμα με ποιο πρόγραμμα θέλω να το ανοίξω και επιλέγω steam.Ε, αμέσως μετά μου δίνει ένα Steam-error: Specified subscription is not available. PS. Όχι ότι με καίει και πολύ, απλώς ήθελα να δω πως είναι το half life που δε το έχω αγγίξει ποτέ.
swatoner Φεβρουάριος 29, 2012 #265 Φεβρουάριος 29, 2012 papajim έγραψε: Κάνω κλικ στα Get it now --> Yes I already have steam installed και μετά μου βγάζει μήνυμα με ποιο πρόγραμμα θέλω να το ανοίξω και επιλέγω steam.Ε, αμέσως μετά μου δίνει ένα Steam-error: Specified subscription is not available. PS. Όχι ότι με καίει και πολύ, απλώς ήθελα να δω πως είναι το half life που δε το έχω αγγίξει ποτέ.Και εμένα το ίδιο error μου βγάζει
tragikos Φεβρουάριος 29, 2012 Author #266 Φεβρουάριος 29, 2012 Περίεργο, μάλλον δεν ισχύει αυτή η προσφορά πλέον, απορώ γιατί την έχουν ανοιχτή τη σελίδα τότε... Τα ίδια λένε και εδώ: HL2DM No longer free? - Steam Users' Forums
ponaei8anasi Φεβρουάριος 29, 2012 #267 Φεβρουάριος 29, 2012 Εγω παντως ειδα το ποστ σχετικα με τις καρτες μας και τα HL2DM 2-3 μερες μετα από όταν γραφτηκαν εδώ... Και τα εκανα εγκατασταση κανονικα και παιζουν.....
tragikos Μάρτιος 2, 2012 Author #268 Μάρτιος 2, 2012 Το Steam App δεν είναι πλέον beta:News - Free Steam Mobile App Now Available
tragikos Μάρτιος 3, 2012 Author #269 Μάρτιος 3, 2012 Exclusive: Valve said to be working on 'Steam Box' gaming console with partners, could announce at GDC | The Verge dafuq?
Hydra Μάρτιος 3, 2012 #270 Μάρτιος 3, 2012 Παιδιά το Everquest 2 είναι free στο steam;(γενικά βλέπω είναι free)Δε θυμάμαι να ίσχυε το ίδιο και για το 1.Μήπως είναι υπό περιορισμούς;
acct Μάρτιος 3, 2012 #271 Μάρτιος 3, 2012 Hydra έγραψε: Παιδιά το Everquest 2 είναι free στο steam;EverQuest [EverQuest® II Free-To-Play. Your Way.™]tldr: *Optional content available for purchase (όπως άλλωστε σε όλα τα f2p)
Hydra Μάρτιος 3, 2012 #272 Μάρτιος 3, 2012 Δεν έχω ασχοληθεί με το game, αξίζει μέσες άκρες η free version;
SirDiman Μάρτιος 3, 2012 #273 Μάρτιος 3, 2012 Ας πουμε ειναι ο προκατοχος του wowμπορεις να το δοκιμασεις φρι ειναι εξαλλου
deninho Μάρτιος 7, 2012 #274 Μάρτιος 7, 2012 Παράθεση We are delighted to announce that to celebrate the release of the winter transfer update for Football Manager™ 2012 there is a very special offer available for both new and existing players of the game on Steam. Up until Friday 9th March at 6pm (GMT), Football Manager™ 2012 is available on PC & Mac at a special discounted price of just £7.99 to anyone who doesn't own the game. On top of that, if you do already own the game, you can now gift the game to a friend via Steam for the ridiculously low price of just £4.99!The game will come with the new data update, which includes all transfers and changes to the game from the recent winter transfer window, so there's never been a better time to get either your own or a friend's managerial career started.από FM newsletter, δεν το έχω τσεκάρει ακόμη. Αν ισχύει, πάντως, θα το τσιμπήσω, ακόμη κι αν δεν πολυπαίζω πλέον.
vic Μάρτιος 8, 2012 #275 Μάρτιος 8, 2012 deninho έγραψε: από FM newsletter, δεν το έχω τσεκάρει ακόμη. Αν ισχύει, πάντως, θα το τσιμπήσω, ακόμη κι αν δεν πολυπαίζω πλέον.Ωραία. Και πάνω που είχα αρχίσει να ξαναπαίζω για πρώτη φορά μετά το 2008.
deninho Μάρτιος 8, 2012 #276 Μάρτιος 8, 2012 κι εγώ είχα χρόνια να παίξω, το δοκίμασα, έκατσα ~14 ώρες in a row, χωρίς να πάρω χαμπάρι, το έκλεισα, το απεγκατέστησα, πέταξα και τα save games και τις τακτικές (αυτό το δεύτερο βλακεία...). Ακόμη είναι εθιστικό το ρημάδι
tragikos Μάρτιος 8, 2012 Author #277 Μάρτιος 8, 2012 deninho έγραψε: από FM newsletter, δεν το έχω τσεκάρει ακόμη. Αν ισχύει, πάντως, θα το τσιμπήσω, ακόμη κι αν δεν πολυπαίζω πλέον.Όντως ισχύει, αλλά μόνο για UKSave 60% on Football Manager 2012 on Steam
tragikos Μάρτιος 8, 2012 Author #278 Μάρτιος 8, 2012 Επίσης νομίζω ότι η έκδοση του Amazon που (απ' ότι διαβάζω) είναι επίσης σε (καλύτερη) [ame=http://www.amazon.com/SEGA-40833anager-20121-Football-Download/dp/B005WLRO4M/]προσφορά[/ame](6$) είναι Steam Redeemable.
ponaei8anasi Μάρτιος 8, 2012 #279 Μάρτιος 8, 2012 ειπα να απεξαρτηθω απο το fm φετος μετα απο τοσες χρονιες που παιζω αυτο το παιχνιδι.Τα εχω καταφερει μεχρι στιγμης και φετος δεν το πηρα να ασχοληθω και τωρα παλι μπαινω σε ασχημες σκεψεις :wall: μεγαλο κολλημα αυτο το παιχνιδι.
Recommended Posts