Jump to content

Recommended Posts

eleozz έγραψε:
:OT:

δειτε λιγο τα στατιστικα με τις πληρωμες / os

και μετα λενε τσαμπατζηδες τους linuxαδες :p

:OT:

E κατι πρεπει να πληρωσετε και εσεις.

Κάποιος από το reddit ισχυρίζεται ότι με κάποιον τρόπο βρήκε ποια παιχνίδια θα είναι σε έκπτωση στις Christmas Sales του Steam. Επειδή το link δεν δουλεύει τώρα, ορίστε αλφαβητικά ποια είναι:

Reveal hidden contents

tragikos έγραψε:
Κάποιος από το reddit ισχυρίζεται ότι με κάποιον τρόπο βρήκε ποια παιχνίδια θα είναι σε έκπτωση στις Christmas Sales του Steam. Επειδή το link δεν δουλεύει τώρα, ορίστε αλφαβητικά ποια είναι:

Reveal hidden contents

Hard Reset (CIS)

Hard Reset (PL)

Hard Reset (RoW) :dance3:

Τα CIS/PL/RoW τι είναι ωρέ?

Athanasios2104 έγραψε:
Hard Reset (CIS)

Hard Reset (PL)

Hard Reset (RoW) :dance3:

Τα CIS/PL/RoW τι είναι ωρέ?

Γενικότερα αφορούν διαφορετικές εκδόσεις , σχετικά με τα εκάστοτε restrictions όσο αφορά βία . pegi ratings κ.α.

"Commonwealth of Independent States", aka some states from the former Soviet Union.

Hard Reset (ROW)" which I assume stands for "Rest of the World".

Hard Reset (PL) Poland maybe:nothing:

Δες και steam forums

Δεν ξέρω ποιοι από εσάς γνωρίζετε τα Treasure Hunts του Steam. Όσοι ξέρετε τι είναι αυτό, μπορείτε να παραλείψετε την επόμενη παράγραφο.

----------------------

Τι είναι το Treasure Hunt; Βασικά είναι ένα marketing trick της Valve για να πιάσει τους achievement whores και να πουλήσει περισσότερο. Ουσιαστικά όμως πρόκειται για ένα αντίστοιχο διαγωνισμό με αυτόν που κάνει ο Λάμπης. Αναλυτικότερα:

Σύμφωνα με προηγούμενες εμπειρίες πάντα (Steam Summer Camp, the Golden Potato fools Day or The great Steam Treasure Hunt), κάθε μέρα κάποια παιχνίδια βγαίνουν σε πολύ μεγάλη έκπτωση. Σε αυτά τα παιχνίδια έχουν προστεθεί (συνήθως) κάποια achievements, τα οποία αν τα ολοκληρώσεις κερδίζεις ένα ticket για την κλήρωση (αντίστοιχα με τους πόντους του Λάμπη). Εκτός από αυτόν τον τρόπο, κερδίζεις και tickets αν κάνεις κάποια "θελήματα" στο steam, του στυλ "σχολίασε το προφίλ κάποιου", "βγάλε ένα screenshot" κτλ.

Στο τέλος, με τα tickets που έχεις συμμετέχεις σε μία κλήρωση όπου αν είσαι τυχερός κερδίζεις τα 10 πρώτα παιχνίδια της wishlist σου.

----------------------

Φέτος λοιπόν, κάποιοι (που έχουν πολύ χρόνο) έκατσαν και βρήκαν ποια νέα achievements προστέθηκαν σε παιχνίδια που έχουν και έφτιαξαν μία λίστα με αυτά.

Εδώ μπορείτε να τα βρείτε μαζεμένα και οργανωμένα. Όσοι θέλουν, μπορούν να ξεκινήσουν από τώρα να προσπαθούν να τα κερδίσουν ;)

Τα xmas sales ποτε θα ξεκινησουν; Δε θυμαμαι περυσι, 15 μερες απο 19/12-2/1 ειχαν διαρκεσει;

Όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσουν όντως στις 19 (σήμερα) και άρα στις 20:00 και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 1-2/1. Φαίνεται και στο link που έχω δώσει στο ακριβώς από πάνω post ;)

Το grand prize για ένα άτομο θα είναι ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ STEAM!!! :-O:woot::o

Κανονικά όμως πρέπει να του δώσουν και το μυστικό της αθανασίας για να προλάβει να τα παίξει. :p

Μόλις είδα ότι κέρδισα 50% σε κάποιον τίτλο της Valve και 50% στο Solar 2. Μου είναι κάπως άχρηστα μπορώ να πω :p

Βλέπω το Hard Rest στα 9 ευρώ (-50%), να περιμένω για day offer υποθέτω;;

Επίσης, που βλέπετε όλα τα παιχνίδια του sale; Μόνο ανά developer μπορώ να τα δω.

Athanasios2104 έγραψε:
Βλέπω το Hard Rest στα 9 ευρώ (-50%), να περιμένω για day offer υποθέτω;;

Επίσης, που βλέπετε όλα τα παιχνίδια του sale; Μόνο ανά developer μπορώ να τα δω.

Σαφώς και θα περιμένεις για day offer. Είμαι πολύ σίγουρος ότι θα έχει και καλύτερη προσφορά από 50% σε day offer, αφού έχει ένα επιπλέον achievement για treasure hunt όπως φαίνεται σε προηγούμενο post μου. ;)

Επίσης για να δεις πιο εύκολα όλα τα παιχνίδια σε προσφορά μπορείς να τα δεις εδώ:

Steam Sales, Specials, and Price Drops

ξετικάροντας τα άλλα sites.

Προσωπικά έχω εμπλουτίσει αρκετά την wishlist μου, ώστε να κοιτάζω μόνο αυτήν κάθε φορά :)

Και εγώ πήρα ενα -33% σε οποιονδήποτε τίτλο της valve, αλλα δεν ξέρω που να το χρησιμοποιήσω..

Έχω μόνο τα 2 Portal και δεν βλέπω κάτι να με τραβάει.. Καμιά ιδέα?

Επίσης είναι tradeable απ' ότι βλέπω, οπότε αν δεν το χρησιμοποιήσω μπορω να το δωσω σε κάποιον ε?

Εμένα μου έδωσε μόνο -25% σε τίτλο της Valve (γιατί άραγε αυτές οι διαφορές; ) και -50% στο Virtual Tennis 4.

Από Valve ότι θέλω το έχω και το άλλο καλύτερα να μην μου το έδινε καν... (αν το θέλει κανείς ας μου στείλει ΠΜ) :wall:

Επίσης το inventory έχει χαλάσει αυτή τη στιγμή και δεν μου δείχνει τίποτα...

EraserheadX έγραψε:
Εμένα μου έδωσε μόνο -25% σε τίτλο της Valve (γιατί άραγε αυτές οι διαφορές; )

Παιζει να εξαρτάται από το πόσα games της Valve (ή γενικά) έχει ο καθένας?

Εγω από valve εχω μονο portal & portal 2 όμως..:hmm: