Jump to content

Logitech mouse G9 χάνει την "επαφή" για λίγα δευτερόλεπτα.

Snips

Recommended Posts

Desktop WIn7 64b.

Στο laptop που έχω dual-boot xp και 7 64b το κάνει στα 7αρια. Στα xp δεν δοκίμασα.

Αλλά αν ηταν πρόβλημα λειτουργικού δεν θα το έκανε πάντα; Γιατί έτσι ξαφνικά;

μάλλον το ποντίκι αρχίζει να ψοφάει αφού το παρουσιάζει και στο laptop.

μην ανησυχείς όμως. στείλε email στη logitech και θα σου το αλλάξουν.

μου έχουν αλλάξει 2 ποντίκια χωρίς καμμία χρέωση.

Δοκίμασε να το φυσήξεις και να καθαρίσεις το μάτι του από κάτω.

Μήπως έχει σκόνη εκεί που ακουμπάει;

Ή έχει πιάσει σκόνη/μάκα από κάτω στις σιλικονούχες επιφάνειές του;

αν εχεις εγγυηση πηγαινε κανε το RMA και μην κουραζεσε "ψαχνοντας" να βρεις την λυση.

Αυτο το προβλημα που λες το ειχα και εγω σε ενα G9x και το εκανα RMA.

Εμενα εκτος του οτι "σκαλωνε", ανα σκαλωμα αλλαζε και τα DPI σε οτι νανε καθε φορα.

Από την logitech μου είπαν να επικοινωνήσω με το κατάστημα που το πήρα για αλλαγή (πλαίσιο).

To θέμα είναι ότι δεν έχω απόδειξη. Δεν συζητάω καν για κουτιά, CDia βαρίδια, κτλ...."Κάτι ήταν, κάτι το φαγε" που λένε.... (τους το είπα και αυτό στην Logitech). Πως θα το αντικαταστήσουν;

• 4 months later...

Λοιπόν επανέρχομαι. Δεν ξέρω τι έγινε με την UPS, και δεν έχω όρεξη να το ψάξω περισσότερο.

Τo ποντίκι πριν λίγες μέρες με έφτασε στο αμήν και έφαγε ένα γερό "τέντωμα", κοινώς...το κοψα το καλώδιο.

Για την ψυχή της μάνας μου που λένε, αποφασισα να το αναστήσω...manually.

Α. Επειδή τα 4 καλωδιάκια μέσα, όπως βλέπετε (φωτο 1) είναι αρκετά λεπτά, πως είναι καλύτερα να τα ενώσω μεταξύ τους; Παίζει καμιά πολύ δυνατή και μικροσκοπική ταινία να τα τυλίξω; Βέβαια το "shielding" πάει περίπατο. To πρόβλημα βέβαια είναι ότι το καλώδιο που ...έμεινε πάνω στο ποντίκι είναι αρκετά μικρό και δεν μου δίνει "χώρο"....(φώτο 2)

Β. Sliding pads/feet που βρίσκω; Έπρεπε να βγουν για να ξεβιδωθούν τα βιδάκια.

post-1143-1416075774,8301_thumb.jpg

post-1143-1416075774,8654_thumb.jpg

Β. Sliding pads/feet που βρίσκω; Έπρεπε να βγουν για να ξεβιδωθούν τα βιδάκια.

Hyperglide Gaming Gear: Best replacement mouse feet / mouse skates / padsurfers in the world

Corepad - Professional Gaming Gear

κοιταξα και esl shop.gr αλλα ειχε μονο για το G5, προτιμησε hyperglides γιατι εχουν στρογγυλεμενς ακρες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.