Jump to content

TV σε monitor

Ταμτάκος

Recommended Posts

Θέλω να κάνω την Dell U2412M να παίζει τηλεόραση με τον Η/Υ κλειστό. Κάρτα TV έχω PCI αλλά θέλω να μπορώ να μεταφέρω την οθόνη χωρίς τον υπολογιστή. Θεωρητικά σκέφτηκα πως χρειάζομαι τα παρακάτω:

1. Ηχεία (αφού δεν υπάρχουν ενσωματωμένα). Πιστεύω πως βολεύομαι με αυτά. Ιδιαίτερες απαιτήσεις δεν υπάρχουν πέρα από το να δίνει ήχο εφάμιλλο μιας TV με ενσωματωμένα ηχεία.
  2. Για την εικόνα, HDMI to DVI converter ή καλώδιο (η οθόνη δεν έχει HDMI έξοδο οπότε θα χρησιμοποιηθεί η DVI για εικόνα μόνο). Επειδή έχω converter, ένα απλό HDMI καλώδιο μου κάνει.
  3. Για τον ήχο, καρφί σε 2πλο RCA το οποίο θα συνδεθεί στην έξοδο των ηχείων (audio out) της Dell soundbar.
  4. Ένας οποιοσδήποτε ψηφιακός δέκτης mpeg4 με HDMI (εικόνα) & RCA (ήχος). Κάτι τέτοιο για παράδειγμα.

Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι παρόμοιο? Υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση? Δεν θέλω ακριβές προτάσεις. Το παραπάνω πάει στα σκάρτα 60 ευρώ περίπου.

Αν στα παραπάνω βάλεις και την αγορά ηχείων, πας σχεδόν στα 2πλάσια χρήματα. Άσε που την AVerMedia δεν την έχω πια σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

TΟ μονο που χρειαζεσε ειναι ενα αποκωδικοποιητης και εναν ανταπτορα απο DVI=>HDMI OR DP=>HDMI εαν υπαρχει ,παντως DP=>DVI ΥΠΑΡΧΕΙ και ενα ζευγαρι φτηνα ηχεια, συνολο 55ε περιπου .

το δοκιμασα εχθες στο πλαισιο γιατι θελω να το κανω και εγω.

Υπάρχουν DVD players / recorders που έχουν και αναλογικό ή ψηφιακό δέκτη.

Νομίζω θα σε βολέψουν.

Να ένα Nortek - NDVX 2504

Στο Skroutz το έχει για 50.73 €

(edit) και μετά παίρνεις κι αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/2M-SCART-15-PIN-FEMALE-HD-VGA-SVGA-CABLE-LEAD-D-PLUG-/220858423113?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item336c301749

Μάλλον θα πάω σε αυτό τελικά αφού είναι και media player με DTS. H σύνδεση θα γίνει ψηφιακά με HDMI to DVI+mini jack (για τον ήχο). Αυτό το καλώδιο δεν ξέρω που θα το βρω τοπικά αλλά θα το κοιτάξω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.