Jump to content

σερνεται το internet

babinho

Recommended Posts

μπαίνω στο pc sto internet και βλέπω ότι αργή να ανοίξη σελίδα....με καλώδιο ethernet μπαίνω.έβαλα ασήρματω usb τα ίδια πάλι μου αργεί...δοκίμασα να συνδέσω το καλώδιο ethernet σε laptop και έμπενε με κανονικά με καλή ταχύτητα...άρα κάτι φταίει στο pc....δεν είναι το antivirus δίοτι το τσέκαρα....η θύρα ethernet είναι τις μητρικής....help παιδιά...:help:

Τρέξε ένα

ping www.google.com

από γραμμή εντολών και πες τι δείχνει.

Ρεσετ έκανες στο PC? μπορεί κάτι να κόλλησε...

Το PC έπαιζε κανονικά παλιότερα? (μηπως είναι θέμα drivers)?

Είναι κάτι άλλο στο νετ από το modem αυτό? Άλλα PC γενικά εκεί πάνω? (Μήπως έκαναν traffic όταν δοκίμαζες)

Έχεις ανοιχτό ασύρματο? Έχεις αλλάξει κωδικούς στο modem? Μήπως κανένας άτακτος γείτονας πείραξε τίποτα QoS στο modem? Έχει άλλος δικτυακή πρόσβαση στο modem?

έχω windows xp,έχω κλειδί στο μοντεμ.του έκανα επανακίνηση αλλά τα ίδια...περίεργο πάντος!!:...:....έπαιζε κανονικά παλιότερα.έχω ασύρματο αλλά όταν μπαίνω από το pc....το laptop είναι κλειστώ.βασικά μπαίνει σε σελίδα αλλά αργεί πολύ αυτό ειναι....10 λεπτα να μπεί....ψάχνει....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.