Havic Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2011 Θέλω γνώμες για usb κάρτα ήχου, έχω κάποιες υποψήφιες όπως η Sound Blaster X-Fi Go! Pro, Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro και asus Xonar U3. κατά πόσο λέτε να αξίζει η διαφορά που θα προσφέρει από μια (λαπτοπ) onboard Realtek ALC655 @ ATI SB400 - AC'97, audio controller ati(4370) σε ηχεία 2.1 αλλά και σε headset με μικρόφωνο? από αυτές θεωρώ καλύτερη την sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro μόνο που έχει και σχεδόν διπλάσια τιμή και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει, προορίζετε για λίγο από όλα ταινίες, skype/teamspeak παιχνίδια κτλ. specs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Σεπτέμβριος 17, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 Δες εδώ:USB Audio Interfaces - Thomann Greek Cyberstore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Οκτώβριος 6, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Feed back, τελικά αγόρασα την Sound Blaster X-Fi Go! (όχι την "pro" έκδοση) με specs Signal-to-Noise Ratio:≥96dB Sampling Rate 48kHz 16 & 24-Bit Depth X-Fi CMSS-3D Audio X-Fi Crystalizer Smart Volume Management Microphone Effects Να πω ότι ότι έχω αρκετά πιο καθαρό μπάσο από το woofer και μου φαίνεται ελάχιστα καλύτερο ήχο από τα ηχεία επίσης εξαφανίστηκε ο θόρυβος που είχα όταν τερμάτιζα τα ηχεία χωρίς να αναπαράγω κάποιο ήχο, το 3D στα 2.1 ηχεία στα δικά μου αφτιά δεν αξίζει, αλλά αν συνδέσω ακουστικά τότε ναι έχει διαφορά, το X-Fi Crystalizer όταν το ενεργοποιώ είναι σαν να ενισχύετε ο ήχος να δυναμώνει λίγο και τέλος να πω ότι στης κλήσεις (skype) ο συνομιλητής με ακούει πολύ πιο δυνατά και καθαρά ενώ πριν (onboard) ακουγόμουν πολύ σιγά και έχει και κάποια εφέ για την φωνή. RightMark Audio Analyzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.