Jump to content

Usb sound card

Havic

Recommended Posts

Θέλω γνώμες για usb κάρτα ήχου, έχω κάποιες υποψήφιες όπως η Sound Blaster X-Fi Go! Pro, Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro και asus Xonar U3. κατά πόσο λέτε να αξίζει η διαφορά που θα προσφέρει από μια (λαπτοπ) onboard Realtek ALC655 @ ATI SB400 - AC'97, audio controller ati(4370) σε ηχεία 2.1 αλλά και σε headset με μικρόφωνο? από αυτές θεωρώ καλύτερη την sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro μόνο που έχει και σχεδόν διπλάσια τιμή και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει, προορίζετε για λίγο από όλα ταινίες, skype/teamspeak παιχνίδια κτλ.

specs

post-14015-1416075480,2259_thumb.jpg

post-14015-1416075482,5048_thumb.jpg

• 3 weeks later...

Feed back, τελικά αγόρασα την Sound Blaster X-Fi Go! (όχι την "pro" έκδοση) με specs

Signal-to-Noise Ratio:≥96dB

Sampling Rate 48kHz

16 & 24-Bit Depth

X-Fi CMSS-3D Audio

X-Fi Crystalizer

Smart Volume Management

Microphone Effects

Να πω ότι ότι έχω αρκετά πιο καθαρό μπάσο από το woofer και μου φαίνεται ελάχιστα καλύτερο ήχο από τα ηχεία επίσης εξαφανίστηκε ο θόρυβος που είχα όταν τερμάτιζα τα ηχεία χωρίς να αναπαράγω κάποιο ήχο, το 3D στα 2.1 ηχεία στα δικά μου αφτιά δεν αξίζει, αλλά αν συνδέσω ακουστικά τότε ναι έχει διαφορά, το X-Fi Crystalizer όταν το ενεργοποιώ είναι σαν να ενισχύετε ο ήχος να δυναμώνει λίγο και τέλος να πω ότι στης κλήσεις (skype) ο συνομιλητής με ακούει πολύ πιο δυνατά και καθαρά ενώ πριν (onboard) ακουγόμουν πολύ σιγά και έχει και κάποια εφέ για την φωνή.

RightMark Audio Analyzer post-14015-1416075529,0163_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.