Tsakonas Οκτώβριος 19, 2011 #81 Οκτώβριος 19, 2011 καλα δεν εχει καταλαβει κανεις σας οτι η κριση και οι μειωσεις και τα ασφαλιστικα ειναι το σχεδιο του Prime Minister © για να αποτρεψει την παρανομη μεταναστευση???
SpawNerGR Οκτώβριος 20, 2011 #82 Οκτώβριος 20, 2011 [MENTION=4395]toxas[/MENTION] Με έχει καλύψει ο Hydra. Το ζείς και εσύ φίλε μου, γιατί στο ίδιο σύστημα/χώρα ζεις και εσυ με μένα και όλους τους άλλους. Επειδή έχεις κάποιες ιδέες διαφορετικές δε σημαίνει ότι έτσι έπρεπε να ναι τα πράγματα. Με έκανε εντύπωση όμως που λες στον υπναρά του διαδρόμου "Ξέρεις δε μπορείς να είσαι εδώ" και θα σε πει ο τύπος "Α, όχι? Δε μπορώ? Συγνώμη φίλε αν διατάραξα την προσωπική σου ζωή, πάω κάπου αλλού". Που γίνεται αυτό? Οπότε την επόμενη φορά, απλά κάλεσε τους μπάτσους να τον μαζέψουν... Off with their heads!!!!
konservas Οκτώβριος 20, 2011 #83 Οκτώβριος 20, 2011 Χωρίς να έχω διαβάσει όλα τα posts αυτό που συνέβη με την ''εισαγωγή'' μεταναστών ήταν η αναβίωση της Ρωμαϊκής Αρένας.Επειδή οι ''ντόπιοι'' είχαμε αρχίσει κάπου να συνεννοούμαστε μεταξύ μας έπρεπε να πέσει νέο ''αίμα'' στην αρένα για να ξαναρχίσει το πανηγύρι:ένας κάτω(ανεργία-εξαθλίωση-συμβιβασμός) ο άλλος ζει για άλλη μια μέρα.Ποιοί είναι οι ..θεατές στη κερκίδα;Δυστυχώς από αλλού ξεκινάει το πρόβλημα όχι από τους αλλοδαπούς(αυτοί παίρνουν τα...''εύσημα'').
sotiris Οκτώβριος 20, 2011 #84 Οκτώβριος 20, 2011 Αυτο το θεμα βρομαει απο στερεοτυπα κ ξενοφοβια.Ειδικα το οτι "μαυροι δεν καταλαβαινουν ενω οι κινεζοι καταλαβαινουν" μιλαμε ουτε νοτιοαμερικανος σεριφης το 1950 δεν θα το εθετε ετσι Αν κοιμομουν εγω στο διαδρομο τι θα εκανες ρε φιλε? Γιατι με τον "μαυρο" θα πρεπει να κανεις διαφορετικα? Πραγματικα τοσες σελιδες κ ικανοποιητικη απαντηση δεν πηρα ΟΛΟΙ ανθρωποι θα πρεπει αν εχουν την ιδια αντιμετωπηση απεναντι ειτε απο τον νομο ειτε απο την κοινωνια Το αν ειναι παρανομοι ειναι δουλεια του νομου να αποφασει κ να πραξει, κανεις δεν μπορει να το παιζει δικαστης κ προστατης της κοινωνιας σε βαρος ταλαιπωριμενων κ δυστηχησμενων ανθρωπων Αν πραγματικα φταινε καποιοι ειναι αυτοι που προκαλεσαν το προβλημα αυτοι που αρνουνται να το λυσουν κ αυτοι που δεν ειναι ικανοι να παρεχουν στο πολιτη ασφαλεια. Αν λοιπον θες να κανεις τον ηρωα καντον σε αυτους οχι εκει που σε παιρνει. Φυσικα κ εχεις το δικαιωμα της ασφαλειας, της προστασιας της ιδιοκτησιας σου και της ελευθεριας σου ΟΧΙ γιατι ζεις στην χωρα σου αλλα γιατι ΚΑΘΕ ανθρωπος εχει αυτα τα δικαιωματα οπου κ να βρισκετε ειτε σας αρεσει ειτε οχι. Οταν λοιπον τα δικαιωματα καποιου παραβιαζονται για αυτο υπαρχει η πολιτεια κ ολο αυτο το μπουρδ.... το οποιο πληρωνουμε για να ρυθμιζει αυτες τις καταστασεις. Ουτε ο ρατσισμος ουτε η ξενοφοβια μπορει να σου δωσει ασφαλεια κ προστασια ισα ισα που συμβαλει στην γκετοποιηση κ το μισος. Επισης αυτα τα δεν πληρωνουν φορους ειναι πραγματικα αστεια... Καταρχην ποσοι απο αυτους εχουν ετησιο εισοδημα πανω απο 5000? Και κατα δευτερον οι αλλοδαποι σε πειραξαν λες η μαυρη εργασια πχ σε καφετεριες δεν ειναι οτι πιο συνηθισμενο, για να μην μιλασω για τα ποσα δις εκατομμυρια ευρω "ψευτικες" συνταξεις, τις και καλα υπερωριες κ μπονους του δημοσιου, τους δημοσιους λειτουργους (κ οχι μονο) με δηλωθεν εισοδημα 9000 κ καταθεσεις στην ελβετια εκατομμυρια, τα υπερχρεωμενα εργα, τις υπερχρεωσεις σε ιδωτες (λογω μιζας) κ "η λιστα δεν τελειωνει" ολα με χρηματα φορολογουμενων Για μην παρεξηγηθω το δευτερο προσωπο δεν αναφερετε στον Daytime Dreamer αλλα γενικα για το θεμα Πώς φαίνεται ότι δεν τους έχεις στην πόρτα σου ... Θα πω μια ατάκα φίλου: Η διαφορά θεωρίας και πράξης, είναι μικρή στη θεωρία αλλά μεγάλη στην πράξη. Τις μπαρμπρίφες περί ταλαιπωρημένου να τις πεις όταν θα σου απειλήσουν τη ζωή σου. Να τους πεις εγώ σας καταλαβαίνω, δίκιο έχετε, είμαι πλούσιος κι εσείς πεθαίνετε, σκοτώστε με (κι ας κλαίω), το αξίζω. Στη θεωρία: Σαφώς και είναι ευρύ το κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο της αμετροέπειας της παρανόμου εισόδου, η δε εγκληματική φύσις σαφώς δε κρίνεται δικαιολογηθείσα υπό το πρίσμα αφενός μεν του προβληματικού βιοτικού επιπέδου αφετέρου δε της χλεύης των τοπικών πληθυσμών και την μη ανοχή στη διαφορετικότητα. Στην πράξη: χρακ* *ήχος που κάνει το μαχαίρι όταν διαπερνά τη σάρκα αυτού του ποταπού πλουσίου ανθρώπου που τόλμησε να φέρει καταγραφέα κινούμενης εικόνας σε προκλητικό περιτύλιγμα!
Snips Οκτώβριος 20, 2011 #85 Οκτώβριος 20, 2011 [MENTION=4395]toxas[/MENTION]Αν μου βρεις τρόπο να δείρουμε όλοι μαζί τον Σημίτη και τον Μητσοτάκη που τους άφησαν όλους και μπήκαν παράνομα στην χώρα και τώρα δεν έχουν που να κοιμηθούν, μαζί σου.Μέχρι τότε, άσε με να κρατάω μια πισινή και να φοβάμαι. Επίσης να σου θυμίσω ότι ζούμε σε συγκεκριμένη κοινωνία με τα συγκεκρειμένα προβλήματα της. Όταν σαν κάτοικος Αττικής (ευτυχώς όχι εγώ) κάποιος δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνει συγγενής του που μένει 2 τετράγωνα παραδίπλα, θες να ανοίξει την πόρτα του σε έναν ξένο και άστεγο, ότι χρώμα και να είναι; Ας λύσουμε πρώτα στοιχειώδη προβλήματα συμπεριφοράς μεταξύ μας και μετά βλέπουμε τι θα γίνει και με την συμπεριφορά μας προς τους παράνομα κατοικούντες εδώ. Αλλά αυτήν την λέξη πραγματικά την έχετε αναγάγει στην 11 εντολή..."Ου ρατσιστεύεις". Από τον φόβο να μην χαρακτηριστούμε έτσι, έχουμε περάσει στο άλλο άκρο. Ουτοπία δεν είναι να ζεις σε κοινωνία με ίσα δικαιώματα για όλους. Ουτοπία είναι να θες να γίνει αυτό αψηφώντας τους υπάρχοντες καθημερινούς κινδύνους. "Η ξενοφοβία γεννάει το μίσος" Δηλαδή εγώ που δεν γουστάρω ρε παιδί μου τους Βησιγότθους πχ για τον Α ή Β λόγο, τους κάνω με κάποιο τρόπο να με μισούν; Δεν μπορούμε απλά να ζει ο καθένας την ζωή του στο σπίτι του; Πρέπει και ο Βησιγότθος να "ζει" στο/από το σπίτι μου; ΠΛηρώνω του φόρους μου για να έχουμε μια έννομη τάξη και θεωρητικά πολιτεία με ίσα δικαιώματα προς όλους; Ναι.Αν η πολιτεία δεν το κάνει αυτό, τι πρέπει να κάνω;Α. Να κάνω παράπονα στην πολιτεία ότι δεν κάνει καλά την δουλειά της. Β. Να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΙ από αυτόν που θες δεν θες, πεινάει και ψάχνει να φάει. Και το φαί του ενδεχομένως να είμαι εγώ.Αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους άστεγος/παράνομος με άστεγο/παράνομο έχει διαφορά. Και πολλές φορές η διαφορά προέρχεται από καταγωγή (αν πω φυλή θα χαρακτηριστώ ρατσιστής με BOLD?). Αρέσει δεν αρέσει κάποιες ομάδες ανθρωπων έχουν άλλη ύφεση στο να τραβάν μαχαίρι, να το πω λαικά. Αρέσει δεν αρέσει είναι η πραγματικότητα. Μακάρι να μπορούσαμε εμείς οι πολιτισμένοι και οι αλλιώς σκεπτόμενοι να τους μαθαίναμε ότι αυτό είναι λάθος συμπεριφορά ανθρωπου. Έχω όμως και το δικαίωμα να επιβιώνω και εγώ με την σειρά μου και να φοβάμαι.Δείτε λίγο το videaki των ημερών με έναν ομοφυλόφιλο στην Ουγνάντα και μην το δεχτείτε σαν γεγονός. Δεν τους πάω τους ομοφυλόφιλους αλλά ποτέ δεν απαίτησα να πάθει ο Βαλλιανάτος, αυτό που έπαθε ο άτυχος. Πειράζει να ζούμε όμορφα χωρίς να πειράζει ο ένας τον άλλον;
Daytime Dreamer Νοέμβριος 23, 2011 Author #86 Νοέμβριος 23, 2011 Η πορτα της αποθηκης βρεθηκε σημερα παραβιασμένη (σπασμένη και ανοιγμένη)Πραγματα δεν λειπανε γιατι μεσα είχε μόνο άδειες κούτες, κάτι στρώματα και γενικώς παλιατζούρεςΤο ότι ο συγκεκριμένος αλλοδαπός (γιατί εαν τον πω κάτι άλλο θα με πείτε ρατσιστή) κοιμόταν και ζούσε τους τελευταίους 2 μήνες εκεί έξω και είχε κοζάρει οτι δεν πολυχρησιμοποιείται ο χώρος να υποθέσω οτι είναι τυχαίο έτσι?Το ότι είχα πει σε πολύ-πολύ αρχικό ποστ αυτού του thread ότι ήταν θέμα χρόνου να γίνει αυτό και αυτό τραγική σύμπτωση σωστά?Όχι τιποτά αλλο, να τα βλεπουν μερικοί-μερικοί που ζούνε ακόμα στον παραμυθένιο κόσμο τους.Ύπνος έξω απο την αποθήκη + ένα σωρο έγχρωμοι αλλοδαποί που δεν ζούνε εδώ να πηγαινοέρχονται πέρα δώθε + μερικοί μήνες χρόνος = διάρρηξη
sotiris Νοέμβριος 23, 2011 #87 Νοέμβριος 23, 2011 έγχρωμοι αλλοδαποί Έλα παραδέξου το είσαι ρατσιστάκος...Άκου έγχρωμοι!!!!!Άκου αλλοδαποί!!!!!Εγώ πιστεύω πρέπει να τους βάλεις ένα ράντζο στο χώρο σου.Να κοιμούνται και ασφαλείς.Μην αγχωθείς αν σε σφάξουν, τι αξία έχει άλλωστε η ανθρώπινη ζωή στις μέρες μας...Όταν σε σφάξουν, να σκέφτεσαι ότι άνθρωποι είναι κι αυτοί, έχουν τα δίκια τους, το μαχαίρι που σε καρφώνει είναι αυτό που θα έπρεπε να έχει καρφώσει προ πολλού το καπιταλιστικό σύστημα αλλά δυστυχώς βρέθηκες στη λάθος στιγμή τη λάθος ώρα ...........Και για όποιον δεν κατάλαβε -> typical leftish hype of the northern living citizens of attica.
gio102004 Νοέμβριος 23, 2011 #88 Νοέμβριος 23, 2011 ρε παιδια οποιος πειναει...θα εγκληματισει.εμεις οι ντοποι οπως λεει καποιος πληρωνουμε φορους!!!εμεις οι ντοπιοι μενουμε ανεργοι και παμε στο βενζιναδικο νυχτα, παμε ντιλιβερι,παμε και παιρνουμε ενα π@π@ρι εχει παρει τη θεση ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ λαθρομεταναστης!εχετε υποψη οτι τα νοσοκομεια υποφερουν οταν ειναι σε εφημερια?τι περιμενει το κρατος για να τους βγαλει εξω?να μας γ@Μ και τις γυναικες?
Tsakonas Νοέμβριος 23, 2011 #89 Νοέμβριος 23, 2011 Μην αγοραζετε απο λαθρομεταναστες,στο βαθμο γενικα που συμμετεχετε στην οικονομια της χωρας ΜΗΝ αφηνετε να ρεει χρημα εκει...Για να μην το χοντρυνω και πω μην εχετε συναλλαγες με επιχειρησεις που εχουν λαθρομεταναστες εργαζομενους.
ea6gka Νοέμβριος 23, 2011 #90 Νοέμβριος 23, 2011 Μην αγοραζετε απο λαθρομεταναστες,στο βαθμο γενικα που συμμετεχετε στην οικονομια της χωρας ΜΗΝ αφηνετε να ρεει χρημα εκει...Για να μην το χοντρυνω και πω μην εχετε συναλλαγες με επιχειρησεις που εχουν λαθρομεταναστες εργαζομενους.θες να πεθανουμε απο τη πεινα?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.