Jump to content

Προβλημα με αλλοδαπους ...

Daytime Dreamer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Στο ψητο. Εχω εναν μαυρο που κοιμαται στον κοινοχρηστο χωρο (μεσα στο hall) λιγα μετρα εξω απο την εξωπορτα μου

Ειδοποιησα πριν μερες τον ιδιοκτητη και τους πηρε και τους εχεσε (μενουν κανονικα 2 μεσα με συμβολαιο και εχουν πρασινη καρτα αλλα ερχονται και αλλοι φιλοι τους και μενουν μεσα)

Σημερα ξαναπετυχα τον μαυρο να κοιμαται εκει εξω ... λοιπον τι κανω? Η λογικη της μανας μου "εαν γινει καταγγελια μην ξερουν οτι το κανες εσυ" την ακουω βερεσέ. ΔΕν θα φοβαμαι εγω στην δικια μου χωρα, αυτοι θα φοβουνται εμενα.

Τμημα αλλοδαπων? Το 100? Τι μπορω να κανω?

Σημειωση ο μαυρουκος κοιμαται εξω απο την πορτα της αποθηκης την οποια εγω χρησιμοποιω συχνα

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

το 100, ριχνε τηλ. θα ερχονται, θα τους εξηγεις,

μεχρι να βαρεθει και να φυγει.

αν δεν εχει χαρτια, μπορει και να τον μαζεψουν κιολας.

Αυτο θα γινει τοτε την επομενη φορα. Τους το χω πει και εγω και ο ιδιοκτητης αρκετες φορες. Απλα την καθε φορα σταματανε για 2-3 μερες και μετα παλι τα ιδια. Εννοια σου ...

παντως πρεπει να ειναι δυσκολα αθηνα ετσι? απο φιλους που ακουω.

τουλαχιστον εδω πανω ειμαστε καλα ακομα.. προς το παρον.

Nα σου πω...

Πριν προβείς σε οποιαδήποτε εχθρική ενέργεια εναντίον του.....

...

...

δεν προσπαθείς να τον ... "μετρήσεις" διακριτικά (μην πάρει και θάρρος δλδ) με τα μάτια κάποια στιγμή? Τα υπόλοιπά στην κρίση σου...

:hehe:

το προβλημα σου είναι οτι ειναι ΜΑΥΡΟΣ και ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ

ή

οτι κοιμαται εξω απο την πορτα σου ενας ανθρωπος ;

ΔΕν θα φοβαμαι εγω στην δικια μου χωρα, αυτοι θα φοβουνται εμενα.
Γιατί πρέπει δηλαδή, ντε και καλά, ο ένας να φοβάται τον άλλον; Το πρόβλημα είναι του κράτους μας. Δεν σε φταίει ο "μαύρος" που δεν έχει πού να μείνει, αλλά η χώρα σου που σε αναγκάζει να σκέφτεσαι και να ενεργείς ρατσιστικά.

Στην τελική η αστυνομία ελπίζω να μπορέσει να σου βρει λύση, γιατί καταλαβαίνω την θέση σου. Καταλαβαίνω όμως και την θέση του άστεγου. Αλλά τι να γίνει... Greece 2011 !!!

γιατι σε αυτην την περιπτωση ισχυει αν δεν με σεβεσαι(τον χωρο μου δλδ) θα με φοβασαι.

και ο μαυρος, αλλοδαπος πες το οπως θες φταιει, και το κρατος.

αλλα το θεμα ειναι οταν ερχεται στην πορτα σου, γινεται προσωπικο, δλδ εχεις αμεση επαφη με το προβλημα.

Όταν μπαίνει σε κίνδυνο η ίδια του η επιβίωση, λίγο δύσκολο να σκεφτεί τον σεβασμό προς τον άλλον και τον χώρο του. Μην ξεχνάμε ότι η συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα είναι σε πολύ χειρότερη θέση από μας που κλαιγόμαστε για την κρίση.

Ναι βρε παιδια, δεν διαφωνω με αυτα που λετε. Απλά αυτο που λεω είναι οτι θα πρέπει να εστιάσουμε το πρόβλημα ότι κάποιος κοιμάται έξω απο την πόρτα του φίλου Daydreamer, άσχετα αν αυτός είναι μαύρος ή ασπρος.

Αυτο... δεν έχω αντίρρησει με αυτα που λέτε. Συμφωνω :)

Το θεμα ειναι οτι αυτος αν δεν εχει που να μεινει και τι να φαει μπορει ανα πασα στιγμη να λαλησει και να εχει προβλημα οποιος μενει εκει περα.

Εννοειται οτι γι αυτο φταιει το κρατος που δεν εχει θεσει ενα οριο στην εισοδο ξενων στη χωρα ωστε να μπορει να τους απορροφησει με εργασια και να ζουνε οπως πρεπει.

πιας το δίκανο...:p

Δοκίμασες να μιλήσεις στον ίδιο? Ξέρω λίγο τραβηγμένο αλλά έτσι θα δεις τι τύπος είναι...αν αρχίσει να σου πουλάει μαγκιά τότε δεν σέβεται τίποτα, ούτε καν το hall που έχει βρει για ύπνο, οπότε πλέον έχεις το δικαίωμα να πράξεις όπως εσύ θεωρείς σωστό...κάποιον γνωστό θα έχεις με "σήμα"...πάρε το αλλοδαπών ή το 100 και εξήγησε τους την κατάσταση...

Μπορείς επίσης να τον στείλεις στο σπίτι του Dr. Paneas ή του Darien που δεν έχουν πρόβλημα κάποιος να καταπατά τον χώρο τους.

Ξερω οτι και το μαστιγωμα εχει αποτελεσμα σε αυτους.. απο παλια..

Σοβαρα τωρα,tag "niggaz"..?

Μιλα του ομορφα και ανθρωπινα,ξαναπαρε τον ιδιοκτητη "του :p" και αν δεν αλλαξει κατι παρε την αστυνομια.. Τσαμπουκαδες και νταηλικια δεν χρειαζονται..

Μπορείς επίσης να τον στείλεις στο σπίτι του Dr. Paneas ή του Darien που δεν έχουν πρόβλημα κάποιος να καταπατά τον χώρο τους.

Εξυπνάδες :tomato:

F.A.Q (Frequently Asked Questions). for l2phile

- Ο Dr.Paneas έχει πρόβλημα με το να καταπατάει κάποιος την ιδιοκτησία του ;

Απ: Φυσικά και έχει, και μεγάλο μάλιστα !!!

- Ο Dr.Paneas έχει πρόβλημα αν ο καταπατητής είναι μαύρος ή ασπρος ;

Απ: Όχι δεν τον ενδιαφέρει το χρώμα, αλλά το κάποιος (άνθρωπος) καταπατάει την ιδιοκτησία του.

-Ο Dr.Paneas έχει πρόβλημα αν αυτός που κοιμάται έξω από την πόρτα του είναι Έλληνας άστεγος ή Αλβανός άστεγος ;

Απ: Όχι δεν τον ενδιαφέρει η καταγωγή, αλλά το ότι κάποιος (άνθρωπος) κοιμάται έξω από την πόρτα του.

- Ο Dr.Paneas έχει πρόβλημα με το tag "niggaz" στο συγκεκριμένο thread;

Απ: Ναι, το θεωρεί τουλάχιστον προσβλητικό.

- Ποιο είναι το πρόβλημα τελικά του Dr.Paneas ;

-Απ: Οτι το thread δεν εστιάζει στην καταπάτηση ιδιοκτησίας ως παράνομη πράξη, αλλά στην καταπάτηση ιδιοκτησίας από 'μαύρους', λες και ισχύει διαφορετική νομοθεσία ανάλογα με το χρώμα.

- O Dr.Paneas είναι Gay ή του αρέσει το Anal Black Power;

Απ: Όχι.

Είπε κάπου ο Daytime Dreamer ότι θέλει να τον διώξει, επειδή είναι μαύρος; Απλά έτυχε να ήταν μαύρος. Έλεος με τις αντιρατσιστικές αηδίες σας.

Είπε κάπου ο Daytime Dreamer ότι θέλει να τον διώξει, επειδή είναι μαύρος; Απλά έτυχε να ήταν μαύρος. Έλεος με τις αντιρατσιστικές αηδίες σας.

Καλύτερο το πρόβλημα κατανόησης, από το καθυστέρησης.

ο ενας λεει να τον 'μαζέψουν' σαν να ειναι σκυλι.

ο αλλος λεει 'το μαστιγωμα εχει αποτελεσμα απο παλια'

ο αλλος βαζει tag 'niggaz'

τι αλλο θες να δεις σ'αυτο το thread για να πιστεις οτι εχει ρατσιστικό χαρακτήρα ρε συ ;

Είναι μαύρη. Σιωπή

Εγώ είδα το post του Daytime Dreamer και τα 2 δικά σας και απάντησα όπως νόμιζα. Τα tags δεν τα κοιτάω ποτέ. Τα posts των άλλων, απλά δεν με ενδιέφεραν.

Εσύ που τα κατανοείς όλα, θεώρησες ότι εγώ απαντώντας στον Daytime Dreamer, βρήκα το ποστ του ρατσιστικό και γούσταρα, συμφώνησα με τις απαντήσεις των αλλωνών καθώς και με το tag

Τέλος πάντων, δεν εχει νόημα να τρωγώμαστε μεταξύ μας. Νομίζω αυτο που προτείνει ο Αστακός είναι η καλύτερη λύση. Αν πάλι δεις οτι δεν φεύγει τότε δεν υπάρχει άλλη λύση από το να καλέσεις την αστυνομία και να φτάσει το θέμα στα άκρα. Απλά η αστυνομία δεν είναι και η καλύτερη δυνατή λύση, γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά πως θα αντιδράσει ο άλλος, ειδικά όταν είναι άστεγος και δεν έχει κάτι να χάσει.

Καλή τύχη με το πρόβλημα και ελπίζω να λυθεί άμεσα :)

@l2phile: Σου έστειλα PM για να μην ζαλίζουμε το thread με την διαμάχη μας.

εγω σου ειπα οτι κανεις λαθος που πιστευεις οτι δεν εχω προβλημα με την καταπατηση ιδιοκτησιας. Τωρα πως προεκυψαν τα αλλα... μπήκες μες το μυαλο μου και καταλαβες τι θεώρησα.... δεν ξερω ... δε βγαζω ακρη. Τεσπα, καλο βραδυ :)

Απλά η αστυνομία δεν είναι και η καλύτερη δυνατή λύση, γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά πως θα αντιδράσει ο άλλος, ειδικά όταν είναι άστεγος και δεν έχει κάτι να χάσει.

Αφου λεει ηδη πως του εκανε παρατηρηση ο σπιτονοικοκύρης και παλι τα ιδια . Δηλαδη τι αλλο να κανει ? να τον καλεσει για μια παρτιδα σκακι και ο νικητης κρατάει το διαμέρισμα ? Και επειδη ειναι αστεγος και δεν εχει να χασει τπτ τι πρεπει να γινει δηλαδη ? Ειναι τοσοι οι αστεγοι που με αυτην την λογικη η Αθηνα πρεπει να γινει κοινοβιο να ησυχασουμε ολοι ???? Το μονο λυπηρο ειναι η ελλειπή αστυνομευση - ελεγχος γενικοτερα με αποτελεσμα ο πολιτης να πρεπει να κανει η να χρειαζεται να κανει τον μπαμπουλα .

Και αμα το παμε και με την λογικη σου αφου ειναι αστεγος και δεν εχει να χασει τπτ παραμονευει μια μερα με το που φυγει ο Daytime απο το διαμερισμα , του το σπαει το σηκωνει ολο , και αμα δεν εχει χαρτιά αντε βρες τον . Σε αυτην την περιπτωση τι θα ξανα-απαντησεις εδω ? :)

( σε ολα τα ανωτερω αγνοουμε οτι ειναι μαυρος . μπορει να ητανε πακιστανος , αλβανος , Ελληνας )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.