tavlamari Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2011 Laptop Acer eMachines AMD C-50 2GB DDR3 320GB 15.6" (E443-C52G32) - Laptop-uri, Preturi Laptop Acer eMachines AMD C-50 2GB DDR3 320GB 15.6" (E443-C52G32)Στο συγκεκριμενο λαπτοπ τι επιλογες υπαρχουν για εναν καλυτερο επεξεργαστη?Επισης τι τιμες παιζουν?Οσο για ram,μπορουν να προστεθουν αλλα 2 giga και αν ναι και εκει τι επιλογες υπαρχουν?Ευχαριστω προκαταβολικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Σεπτέμβριος 18, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 Καλημερα Δεν γνωριζω τι επεξεργαστες υποστηριζει το λαπτοπ σου αλλα μπορεις με το cpu-z να δεις το chipset της μητρικης σου και επιτα με μια ευκολη αναζητηση στην google θα βρεις σιγουρα ποιους υποστηριζει, μετα για τιμες μπορεις να τσεκαρεις στο ebay Οσο για την μνημη ναι μπορεις να βαλεις 2 giga ram, εφοσον εχεις προβλημα και φουλαρει η υπαρχον μνημη, αλλοστε φθηνες ειναι και σε 65bit λογισμικο εαν εχεις πιστευω 4 γιγα χρειαζονται εγω εβαλα αυτες Transcend 2GB DDR3-1333 SoDimm Bulk (PC3 10666, JM1333KSU-2G) - Μνήμες Ram - plaisio.gr Και πολυ καλη τιμη Τωρα η προταση μου ειναι πως εαν θες να αναβαθμισεις το λαπτοπ, να κοιταξεις να βαλεις εναν SSD πανω και το μηχανημα θα φυσαει , αλλη φαση Αυτα απο εμενα φιλε μου Ελπιζω να σε βοηθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Σεπτέμβριος 20, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Aς το συγκεκριμενοποιησω λιγο το θεμα..Κανανε δωρο στην αδερφη μου αυτο το λαπτοπ Laptop Acer eMachines AMD C-50 2GB DDR3 320GB 15.6" (E443-C52G32) - Laptop-uri, Preturi Laptop Acer eMachines AMD C-50 2GB DDR3 320GB 15.6" (E443-C52G32)(Δεν μπορω να βρω αλλο λινκ δυστυχως,γιατι παιζουν αρκετα παρομοια)Καπου εδω ξεκινανε και τα προβληματα.Συγκεκριμενα η μονη δουλεια που κανει η αδερφη μου ειναι να σερφαρει και να βλεπει καμια ταινια.Στο ιντερνετ ολα καλα(περα απο το οτι αργει λιγο)αλλα στις ταινιες υπαρχει θεμα.Σε μεγαλα αρχεια .mkv κυριως που ειναι high definition κολλαει.Αργει παρα πολυ σε σημειο που δεν μπορεις να δεις ταινια.Σε .avi αρχεια που ειναι πιο μικρα-ελαφρια τα παιζει κανονικα.(δοκιμασα αρκετους players παντως)Εντωμεταξυ κοιταω χρηση cpu και ειναι σχεδον στο φουλ οταν γινεται αναπαραγωγη της ταινιας.Τωρα ηθελα να σας ρωτησω τα εξης.1)Υπαρχει περιπτωση να φταιει ο επεξεργαστης?(AMD C-50)2)Υπαρχει περιπτωση να φταιει η ραμ?(2giga)3)Το λαπτοπ εχει κανονικα εγγυηση αποδειξη απο Κωτσοβολο.Δικαιουμαι,εφοσον το εχω λιγες μερες,να το δωσω πισω και να παρω καποιο αλλο,επειδη παρουσιαζει τα παραπανω συμπτωματα?Αυτα ηθελα να σας ρωτησω και φανταζομαι εγινα κατατοπιστικος.Ξεχασα να αναφερω οτι φοραει 7αρια 32bit.Εαν μπορεσετε κοιταξτε το λιγο και πειτε μου τι μου προτεινετε να κανω γιατι οπως σας ειπα ειναι καινουργιο.Ευχαριστω προκαταβολικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saijzo Σεπτέμβριος 20, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Οι καθυστερήσεις που παρατηρείς είναι λόγω επεξεργαστή.Για σερφάρισμα και γενικότερα απλή χρήση είναι οκ,αλλά για αναπαραγωγή hd είναι λίγος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Σεπτέμβριος 21, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Μαλιστα..Αποσο κοιταξα δεν εχω και πολλες επιλογες για αλλον επεξεργαστη αρα μαλλον με βλεπω να το πηγαινω πισω μπας και μου το αλλαξουν.Η αγορα του εγινε 8/9,εχω αυτο το δικαιωμα και,μιας και δεν το χω ξανακανει,τι θα πρεπει να τους πω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Σεπτέμβριος 22, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 loipon to piga to laptop pisw kai opws itan logiko den to dextikan.(eprepe mesa se mia vdomada mou eipane)Twra, cpu mporw na allaksw?Sto cpuz,sto chipset leei A40/A50 Series FCH.Sorry gia ta greeklish alla grafw apo pc pou den ypostirizei ellinika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.