3likos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2011 Καλησπέρα,Ο αδερφός μου φεύγει για μεταπτυχιακό στην Αγγλία και θέλει ενα λαπτοπακι. Γενικη χρήση, εργασίες σε LaTeX , word και browsingΘέλει να είναι όσο πιο γρήγορο και αξιόπιστο γίνεται για τη χρήση που θα κάνει. Να μην κολλάει κλπ...Κατα προτίμηση γύρω στα 500 ευρώ (ίσως να ρίξει και ένα ssd πάνω) ... (μπορεί να δώσει μέχρι το πολύ 700 αλλά για τη χρήση που το θέλει νομίζω είναι υπερβολή...)Περιμένω τις προτάσεις σας.ΥΓ: ας έχουμε υποψην κάποια μοντέλα και σε περίπτωση που συμφέρει μπορεί να κάνει την αγορά στην Αγγλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpios123 Σεπτέμβριος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Καλησπέρα.Για τη χρήση που το θέλεις δες αυτό Lenovo G560A στο ebw.grΤο έχω πάρει για έναν φίλο και φυσάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Σεπτέμβριος 17, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 θα ήθελα να ακούσω προτάσεις και σε dell ή asus γιατί έχω ακούσει ότι έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής,...ξεχασα ανα αναφέρω ότι θέλουμε να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτονομία!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Σεπτέμβριος 17, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 Τα asus δεν εχουν τοσο καλη ποιοτητα κατασκευης.Εφοσον μπορει να γινει αγορα απο την Αγγλια, δεν το συζηταμε καν.Μπορει να κανει μεσω του αγγλικου site της Dell και θα του βγει παμφθηνα (συγκριτικα με την Ελλαδα που νομιζουν οτι πουλανε χρυσο).Στελνουν βεβαια μονο Αγγλια, οποτε θα το παραλαβει απευθειας απο εκει περα.Πχ: http://www.dell.com/uk/p/xps-l502x-proc-mod/pd?oc=n00x5m02&model_id=xps-l502x-proc-mod& Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Σεπτέμβριος 18, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 +1 με τον Αντρεα Να παρει DELL και απο Αγγλια απευθειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.