Jump to content

XXL Μousepads

Proteas

Recommended Posts

ratscar_mousepad.jpg

Oπως ο τιτλος αναφερει ψαχνω για πολυ μεγαλο mousepad και μιας και

το εψαξα αρκετα ειπα να σας ενημερωσω μπας και καποιος θελει κατι

παρομοιο.

Τα μονα που βρηκα στην αγορα και με τιμη γυρω στα 40Ε ειναι τα εξης:

Ripper XXL 914mm x 457mm XTracPads

Ratscar eSporter XXL 900 mm x 450 mm /// Ratscar - Gaming

Razer Goliathus 920mm x 294mm http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23746&cat=109⊂=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Το Razer αν και υπαρχει στην ελλαδα ειναι 15 ποντους πιο στενο απο τα αλλα 2.. και στην ιδια τιμη

μαζι με τα μεταφορικα απο την Ratscar παιρνεις το eSporter XXL οσο για Ripper XXLτο βρισκω μονο

στην αμερικη και ενα ειδα αν δεν κανω λαθος στο ebay.

Συμπερασμα:Κατα την γνωμη μου μακραν το καλυτερο βαση τιμης διαστασεων και

μεταφορικων ειναι το Ολλανδικο Ratscar το οποιο και προτεινα στο visiostudio να

το φερει μιας και η εταιρια ζηταει συνεργατη στην χωρα μας.

Οπως και να'χει θα το παραγγειλω απο βδομαδα και οταν με το καλο ερθει

θα κανω μια παρουσιαση και θα σας πω τις εντυπωσεις μου.

• 1 year later...

[MENTION=20633]Orion2001[/MENTION] ξεθάβω το θέμα μετά απο τόσο καιρό μιας και αυτές τις μέρες άρχισα να το καλοσκεύτομαι για ένα xxl mousepad.

Αν είσαι ζωντανός, δε βαριέσαι και έχεις χρόνο (:hehe:) ρίξε μια ενημέρωση :thank_you2:

Καλησπερα Pandelas

Δεν το εχω παρει ακομα αυτο που θελω αλλα εχω βρει ενα ακομα εκτος τις λιστας απο πανω.

Απο αγγλια αυτο εδω OcUK Mega Mat XXL Elite Tactical Gaming Surface ** IN STOCK ** [MAT-FTW]

Ειμαι μεταξυ αυτου του mousepad και της Ratscar,ενδεχομενος να παρω καποιο απο τα 2 εντος γιορτων

αν δεν μας φυγουν τα λεφτα στην ΔΕΗ και τα χαρατσια του Στουρναρα!! :hehe:

[MENTION=7326]EoS[/MENTION] thx for the info, μ' αρέσουν οι επιλογές :laughing:

Καλό μου φαίνεται σα design

Εδώ υπάρχει ένα review για το Ripper XXL και εδώ για το Corepad Deskpad XXXL (δεν το χω ψάξει και πολύ το θέμα απο άποψης κριτικών για να πω την αλήθεια)

Αν γνωρίζετε κάτι ακόμα guy's καλοδεχούμενο, μπας και καταλλήξουμε κάπου χωρίς να κάνουμε πατάτα :jester:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.