Proteas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2011 Oπως ο τιτλος αναφερει ψαχνω για πολυ μεγαλο mousepad και μιας και το εψαξα αρκετα ειπα να σας ενημερωσω μπας και καποιος θελει κατι παρομοιο. Τα μονα που βρηκα στην αγορα και με τιμη γυρω στα 40Ε ειναι τα εξης: Ripper XXL 914mm x 457mm XTracPads Ratscar eSporter XXL 900 mm x 450 mm /// Ratscar - Gaming Razer Goliathus 920mm x 294mm http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23746&cat=109⊂=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined Το Razer αν και υπαρχει στην ελλαδα ειναι 15 ποντους πιο στενο απο τα αλλα 2.. και στην ιδια τιμη μαζι με τα μεταφορικα απο την Ratscar παιρνεις το eSporter XXL οσο για Ripper XXLτο βρισκω μονο στην αμερικη και ενα ειδα αν δεν κανω λαθος στο ebay. Συμπερασμα:Κατα την γνωμη μου μακραν το καλυτερο βαση τιμης διαστασεων και μεταφορικων ειναι το Ολλανδικο Ratscar το οποιο και προτεινα στο visiostudio να το φερει μιας και η εταιρια ζηταει συνεργατη στην χωρα μας. Οπως και να'χει θα το παραγγειλω απο βδομαδα και οταν με το καλο ερθει θα κανω μια παρουσιαση και θα σας πω τις εντυπωσεις μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pandelas Δεκέμβριος 17, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 [MENTION=20633]Orion2001[/MENTION] ξεθάβω το θέμα μετά απο τόσο καιρό μιας και αυτές τις μέρες άρχισα να το καλοσκεύτομαι για ένα xxl mousepad. Αν είσαι ζωντανός, δε βαριέσαι και έχεις χρόνο () ρίξε μια ενημέρωση :thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 18, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2012 Καλησπερα Pandelas Δεν το εχω παρει ακομα αυτο που θελω αλλα εχω βρει ενα ακομα εκτος τις λιστας απο πανω. Απο αγγλια αυτο εδω OcUK Mega Mat XXL Elite Tactical Gaming Surface ** IN STOCK ** [MAT-FTW] Ειμαι μεταξυ αυτου του mousepad και της Ratscar,ενδεχομενος να παρω καποιο απο τα 2 εντος γιορτων αν δεν μας φυγουν τα λεφτα στην ΔΕΗ και τα χαρατσια του Στουρναρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pandelas Δεκέμβριος 18, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2012 Οκ Orion2001Αν πάρεις κάτι εννοείτε περιμένω εντυπώσεις :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
EoS Δεκέμβριος 18, 2012 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2012 Δείτε και το Mionix Sargas 900 δεν είναι τόσο μεγάλο όσο τα άλλα και ούτε ξέρω τι λέει από ποιότητα, γιατί δεν το έχω δει σε κάποιο review αλλά το φέρνει το amazon στις 20 λίρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pandelas Δεκέμβριος 18, 2012 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2012 [MENTION=7326]EoS[/MENTION] thx for the info, μ' αρέσουν οι επιλογές Καλό μου φαίνεται σα design Εδώ υπάρχει ένα review για το Ripper XXL και εδώ για το Corepad Deskpad XXXL (δεν το χω ψάξει και πολύ το θέμα απο άποψης κριτικών για να πω την αλήθεια) Αν γνωρίζετε κάτι ακόμα guy's καλοδεχούμενο, μπας και καταλλήξουμε κάπου χωρίς να κάνουμε πατάτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.