AIRETIKOS Σεπτέμβριος 16, 2011 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Αυτα ισως ειναι καλυτερα απο τα fatal1ty άλλα δεν είμαι σίγουρος.Περίμενε λίγο να απαντήσει και κανείς άλλος,έχει πολλούς γνώστες εδώ μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 16, 2011 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 σε ευχαριστω για την βοηθεια θα περιμενω και τα αλλα παιδια να μου πουνε καμια προταση για ακουστικα και την γνωμη τους για την καρτα ηχου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 17, 2011 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 Η καρτα δεν ειναι κατι ιδαιτερο, ουτε εχει καποιον σοβαρο dac επανω ουτε μπορει να οδηγησει τα περισσοτερα σοβαρα ακουστικα σωστα, θυμαμαι χαρακτηριστικα οταν πηρα ξεχωριστο DAC+AMP για τα dt770/80 pro η διαφορα ητανε μερα με την νυχτα, ακομα και σε 160kbs mp3s της πλακας. Εχει ομως καποια εφφε που βοηθανε απιστευτα οταν παιζεις fps, το SVM για να ακουγονται αχνοι ηχοι με ευκολια χωρις ταυτοχρονα να βουιζουν τα αυτια σου απτους εκρηξεις, και το cmss3d που υπο τις σωστες συνθηκες ειναι σκετο wallhack (X-Fi CMSS-3D Headphone - Guru3D.com Forums) ειτε παιζεις single player για την ατμοσφαιρα ειτε multi για τον χαβαλε πιθανον να φας πολυ κραξιμο απτους συμπαικτες σου ( " που με ειδε ? " " ρε αυτος βαραει χωρις να βλεπει " " cheats !!! " ) Ειναι κριμα αυτη την εστω και μετρια πηγη να την συνδυασεις με ακουστικα της πλακας, οπου βλεπεις "gaming" μικροφωνο και in-line volume control ΜΑΚΡΙΑ, ειδικα σε αυτες τιμες. Προτεινω ανεπιφυλακτα αυτα εδω -> Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα,υπολογιστές,Τηλεοράσεις,Κινητή τηλεφωνία,Gadgets,συστήματα pos,δορυφορικά συστήματα - Ήχος & Εικόνα :: ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ :: JVC HA-RX 700 Αν θες ανοικτου τυπου και εισαι διατεθιμενος να πληρωσεις κατι παραπανω, τσιμπα τα audiotechica AD700 απο amazon.co.uk αξιζουν καθε ευρω. Εναλλακτικα αμα θες να ψωνισεις απο ελληνικο μαγαζι ψαξε για sennheiser HD555, με λιγη τυχη τα βρισκεις στα 80 ευρω, αμα θες ντε και καλα μικροφωνο τσιμπα αυτο, εχω ηδη αγορασει 3 ως τωρα hac.gr - Online Store Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 17, 2011 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 δεν χρειαζομαι μικροφωνο .. τα sennheiser HD555 δεν τα βρισκω πουθενα 80 ευρω...τα εχουνε πανω απο 100 ευρω τα οποια δεν μπορω να διαθεσω δυστηχως...πρεπει να παω σε ποιο οικονομικες λυσεις αλλα να ακουω τα παντα στα παιχνιδια και στην μουσικη και παντου...οποτε για Creative Headset SoundBlaster Tactic 3D Alpha αυτα να μην το σκεφτομαι καν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 17, 2011 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 Επιμενω στα JVC, τσεκαρε τα reviews JVC harx700 - a poor mans ath-a900!! Δωσε 45 ευρω και τα υπολοιπα σε σουβλακια, μονοδρομος ειναι σε αυτο το budget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Σεπτέμβριος 17, 2011 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 αρκετά καλά είναι και αυτά http://www.gameexplorers.gr/item.php?hl=el&v=grid&c=&search=steelseries&p=2&id=6020459 τουλάχιστον από αυτά που διαβάζω. δες και αυτό έχει πολλά μέσα [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 17, 2011 Author #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 το λινκ ειναι λαθος φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Σεπτέμβριος 17, 2011 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 οκ το έφτιαξα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 17, 2011 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 roccat kave για μένα απλά δε συγκρίνονται σε θέμα gaming με κανένα για μένα,μαζί με μία Creative Sound Blaster X-Fi Titanium ή για πιο κομπλέ χωρίς όμως διαφορά στον ήχο σε αυτή την έκδοση και θα είσαι πένα.Τον έχω εγώ αυτόν τον συνδιασμό και δεν τον αλλάζω όπως τον έχω προτείνει και κανα δυο φιλαράκια μου το έχουν κάνει και είναι πλήρως ικανοποιημένοι. Όποιος γουστάρει περνάει και από το σπίτι μου πίνουμε καμιά καφεδιά και κοιτάμε και το set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 17, 2011 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 Ειπε gaming ΚΑΙ music, μας τα εχεις ζαλισει με τα kave Επισης το surround που βγαζουν δεν νομιζω ναι ειναι και τοοοσο αξιοπιστο, ο alexopus που παιζει επαγγελματικο cod τα πεταξε στα 10λεπτο, 2 σοβαροι drivers με καλο soundstage + 3d emulation/HRTF >>>> 6 της πλακας, τοσο απλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Σεπτέμβριος 17, 2011 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 Και εγώ υπέρ των στέρεο ακουστικών είμαι,κανα δυο 5.1 που δοκίμασαδεν είδα καμιά διάφορα πάρα μόνο τη δόνηση που ήταν λίγο ψαρωτική Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 17, 2011 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 Είναι πολύ αξιόπιστο το surround που βγάζουν και για μένα αλλά και για αρκετούς που ξέρω και τα έχουν δοκιμάσει.Αν από κει και πέρα στον Alexopous6 δεν έκαναν ή δεν άρεσαν,δε σημαίνει και ότι τα ακουστικά δεν είναι καλά και είναι καλά τα άλλα!Οι γνώμες δυήστανται!Δεν κερδίζω τπτ με το να προτείνω τα συγκεκριμένα.Λέω πως έχουν τα πράγματα και προτείνω.Άμα θες πραγματικό 5.1 τότε πας σε αυτά για μένα.Ότι λέω το λέω επειδή έχουν περάσει από τα χέρια μου και όχι στον αέρα.Αλλιώς δε θα μιλούσα καθόλου!Από κει και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του.Για μουσική δεν είναι ότι καλύτερο αλλά άμα θες κάτι καλό για μουσική τότε θα πας σε ακουστικά των 200€+(Bose,AKG...) και χωρίς surround που θα το ήθελε κάποιος στο gaming.Αυτά από μένα.:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 17, 2011 Author #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 ωραια τα ακουστικα που εδειξε ο βενομ7 μου αρεσουνε ειναι και σε προσιτη τιμη , και αφου τα εχεις δοκιμασει και ειναι και καλα ισως να το σκεφτω..εγω ομως θα εχω την X-FI PLATINUM + μπροστινο πανελ! δεν θα εχω την titanium αν και η πλατινυμ εχει ποιο πολλες εισοδους εξοδους...τελος παντον θα δω ποια ακουστικα θα παρω...ας μου προτεινουνε και αλλα παιδια και να μου πουνε της εμπειριες τους και θα διαλεξω..ευχαριστω πολυ ολους παντω για την βοηθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Σεπτέμβριος 18, 2011 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 Razer Carcharias | GetitnowΑπο τα καλυτερα STEREO headset για μενα...Τωρα αν δεν θες μικροφωνο sennheinser AKG ειναι must για τα λεφτα αυτα αλλα κοιτα κ αυταDENON AH-D310 BLACK - - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Σεπτέμβριος 18, 2011 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 Εγώ πάντως έχω αυτα πάνω σε μια asus d1 και μου φαίνονται μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.