LocoDiceGR Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2011 Οπως λεει και το θεμα αξιζει αυτη η εσωτερικη καρτα ηχου μαζι με το πανελ της για παιχνιδια και μουσικη??ναι η οχι??? θα παρω αυτα τα ακουστικα Creative Headset Fatal1ty Gaming - Headsets - plaisio.gr ! αξιζει να αγορασω αυτη την καρτα ηχου ?? ναι η οχι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Μην πετας τα €.Ενα καλο ζευγαρι ακουστικα-θα σου πουν petrossortep,grunt και λοιποι- και ενα dac.αυταΤα 3d,5.1 νιαου γαβ ειναι pure σκουπιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 16, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 den tha dwsw lefta gia thn karta hxou! to thema einai na thn parw ?????????? kai na parw kai ta akoustika pou sas edeiksa????????????? nai h oxi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 16, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 den tha dwsw lefta gia thn karta hxou! to thema einai na thn parw ?????????? kai na parw kai ta akoustika pou sas edeiksa????????????? nai h oxi??Που δινουν δωρεαν καρτες ηχου να παρω και γω καμια?Επισης φαινεται να χαλασε το πληκτρολογιο σου επισης γιατι γραφεις με λατινικους χαρακτηρες ενω οι κανονες επιτρεπουν μονο Ελληνικα.Εγω δεν εδινα πανω απο 15€ για αυτα τα ακουστικα παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 16, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 οπα καταλαθος εγραψα ετσι πριν!χαχα σορρυ!απλα ενας φιλος μου θα μου την δωσει εφοσον αγορασω ακουστικα...εχεις καποια να μου προτεινεις?εως 60 ευρω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 16, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 αν μπορεις απαντα σε αυτο που ρωταω αν ΚΑΝΕΙ αυτη η καρτα ηχου για παιχνιδια , θα παρω και καινουρια καλα ακουστικα..και στο μελλον ηχεια..φιλικα παντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Σεπτέμβριος 16, 2011 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ θα σε καλύψει πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 16, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 απο οτι καταλαβα αξιζει να την παρω μαζι με ενα καλο σετ ακουστικα...!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Σεπτέμβριος 16, 2011 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Αφού είναι τσάμπα μη το σκέφτεσαι.Ακουστικά πάρε κανα AKG σε αυτά τα χρήματα θα έχει κάτι καλό,αν και δεν ξερω πολλα για τα ακουστικά την AKG την γουστάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Σεπτέμβριος 16, 2011 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 εγώ έχω τα ακουστικά fatal1ty και είμαι πολύ ικανοποιημένος και δεν έχω κ κάρτα ήχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 16, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Οντος δεν πρεπει να το σκεφτομαι θα την παρω και θα παρω και ενα καλο σετ ακουστικα για gaming και θα ειμαι κομπλε μετα! nemesis89 ποια fatal1ty εχεις ομως??και ποσο τα ειχες παρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Σεπτέμβριος 16, 2011 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Αυτά που δίχνεις και στο πρώτο πόστ που είναι και στην υπογραφή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 16, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 μαλλον τα εχεις παρει 50 ευρω σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 16, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 και χωρις καρτα ηχου και ειναι μια χαρα εχουνε ωραιο ηχο στα παιχνιδια ακους τα παντα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Σεπτέμβριος 16, 2011 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 ναι είναι πολύ καλά. με κάρτα ήχου πιστεύω πως θα είναι τέλεια. Τα πρότεινα και στον φίλο apostolis159 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 16, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 ωραια μια χαρα λοιπον! βρηκα να παρω και ακουστικα λοιπον αφου εγκρινεις!ας το δωσω το 50αρικο να τελιονουμε και με αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Σεπτέμβριος 16, 2011 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Μη βιάζεσαι και μη μασάς με τα εμπορικά κόλπα τύπου gaming ψάξε λίγο παραπάνω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 16, 2011 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Εχεις να μου προτεινεις κατι?? παντως για την καρτα ηχου παιδια δινετε το ο.κ? νταχ μην την παρω και τσαμπα και παρω και τα ακουστικα και δεν κανει και δουλεια μετα...το τσαμπα το εννοο δεν θα την χρησιμοποιω επισης ασχολουμε και με προγραμματα μουσικης και τα λοιπα και η συγκεκριμενη παιρνει και midi και απο ολα εχει και μπροστινο πανελ για αυτο ψηνομαι ποιο πολυ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Σεπτέμβριος 16, 2011 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 συμφωνώ με τον AIRETIKOS ίσως βρεις κάτι καλύτερο και πιο φθηνό. εγώ πάντως στα προτείνω αν θές ψάξε και για τίποτα άλλο και αν δεν βγάλεις άκρη πάρε αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 16, 2011 Author #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Creative Fatal1ty Pro MKII HS980 Gaming και αυτα εχω βρει...λογικα θα ειναι απιστευτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.