Jump to content

SoundBlaster X-Fi Platinum + Panel Αξιζει για gaming+Music?

LocoDiceGR

Recommended Posts

Οπως λεει και το θεμα αξιζει αυτη η εσωτερικη καρτα ηχου μαζι με το πανελ της για παιχνιδια και μουσικη??ναι η οχι??? θα παρω αυτα τα ακουστικα Creative Headset Fatal1ty Gaming - Headsets - plaisio.gr ! αξιζει να αγορασω αυτη την καρτα ηχου ?? ναι η οχι ?

den tha dwsw lefta gia thn karta hxou! to thema einai na thn parw ?????????? kai na parw kai ta akoustika pou sas edeiksa????????????? nai h oxi??

Που δινουν δωρεαν καρτες ηχου να παρω και γω καμια?

Επισης φαινεται να χαλασε το πληκτρολογιο σου επισης γιατι γραφεις με λατινικους χαρακτηρες ενω οι κανονες επιτρεπουν μονο Ελληνικα.

Εγω δεν εδινα πανω απο 15€ για αυτα τα ακουστικα παντως.

οπα καταλαθος εγραψα ετσι πριν!χαχα σορρυ!απλα ενας φιλος μου θα μου την δωσει εφοσον αγορασω ακουστικα...εχεις καποια να μου προτεινεις?εως 60 ευρω??

αν μπορεις απαντα σε αυτο που ρωταω αν ΚΑΝΕΙ αυτη η καρτα ηχου για παιχνιδια , θα παρω και καινουρια καλα ακουστικα..και στο μελλον ηχεια..φιλικα παντα!

Αφού είναι τσάμπα μη το σκέφτεσαι.

Ακουστικά πάρε κανα AKG σε αυτά τα χρήματα

θα έχει κάτι καλό,αν και δεν ξερω πολλα για τα

ακουστικά την AKG την γουστάρω.

Οντος δεν πρεπει να το σκεφτομαι θα την παρω και θα παρω και ενα καλο σετ ακουστικα για gaming και θα ειμαι κομπλε μετα! nemesis89 ποια fatal1ty εχεις ομως??και ποσο τα ειχες παρει?

Εχεις να μου προτεινεις κατι?? παντως για την καρτα ηχου παιδια δινετε το ο.κ? νταχ μην την παρω και τσαμπα και παρω και τα ακουστικα και δεν κανει και δουλεια μετα...το τσαμπα το εννοο δεν θα την χρησιμοποιω :D επισης ασχολουμε και με προγραμματα μουσικης και τα λοιπα και η συγκεκριμενη παιρνει και midi και απο ολα εχει και μπροστινο πανελ για αυτο ψηνομαι ποιο πολυ!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.