Pieros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2004 καλα να πάθουν αυτή είναι ομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ91' + 92' .......χαχαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Ιούνιος 13, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω,Θα ήθελα να είχα έναν ’γγλο δίπλα μου κ να τον ρώταγα.' Πως αισθάνεσαι τώρα?' Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 Απιστευτα πραγματα γινονται!!!!Καλα να παθει ο Beck να καταλαβει πως αισθανθηκαν οι Γερμανη της Μπαγιερν.Ενα δεν καταλαβαινω αφου υπαρχει topic για το Euro γιατι ανοιγεται συνεχεια καινουργια????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Ιούνιος 13, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 kallileo τώρα γιατί μου την λές?Εκανα ένα κλικ στο ΄''Δείτε τα σημερινά ενεργά θέματα συζητήσεων ''δεν ειδα τίποτα κ ήταν τόσο μεγάλη η χαρά μου που το πόσταρα αν θέλουν οι μοντ ας το μεταφέρουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.