Jump to content

Corsair ax850 ...ειναι αρκετο?

ison

Recommended Posts

Καλημερα παιδια

Επειδη σημερα παραλαμβανω νεο κουτακι ...αν και εχω ενα enermax 1000αρι μαλλον θα αναγκαστω να το πουλησω γιατι μου "τρωει" ενα hhd rack μεσα στο κουτι. Οποτε προσανατολιζομαι σε κατι μικροτερο σε μηκος.(corsair ax850)

Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ειναι αρκετο το "μικρο" της corsair για μελλοντικο crossfire με 6970 και σχετικα μεγαλο overclock στο ι7 (3.8-4 περιπου) για 24/7

To κουτι θα εχει μεσα 5χ140 fans ...ισως μια corsair Α80 ...2x ssd και 3-4 hdds μαζι με το οπτικο δισκο.

Λογικα δεν θα εχω προβλημα αλλα δεν θελω και να ειμαι οριακα.

Τι λετε θα αντεξει?

[[Template core/front/global/sharelinks is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Μαλλον οριακα θα εισαι, για σιγουρια δοκιμασε ενα PSU Calculator σαν αυτο για παραδειγμα Thermaltake Power Supply Calculator, και προσθεσε καμια 50-100W στο αποτελεσμα για να μην δουλευεις στο οριο.

Ηδη μπηκε αγγελια για το 1000αρι ευχαριστω :)

Eπισης να σου πω και κατι που ξεχασα οτι στο δικο μου setup πριν τις 2 χ 580gtx με το galaxy 850 watt ειχα και 2 χ 5970 quad cf .....

οποτε καταλαβαινεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.