pastelidis.n.s. Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2011 Εδω και αρκετο καιρο εχω ενα θεμα με το Hotmail.Oταν μπαινω να δω τα mails, αργει και σκαλωνει παρα μα παρα πολυ. Το θεμα ειναι ομως οτι δεν το κανει σε καμια αλλη σελιδα, μονο στο Hotmail. Δεν ειναι μονο οτι αργει να φορτωσει, αλλα για παραδειγμα οτι θελω να γραψω ενα mail και κανω κατι λαθος, αν πατησω backspace κανει 10sec να μου σβησει τα λαθος.Επιλεγω να δωσω email προορισμου και μεχρι να μου βρει την επαφη εχει δυσει ο ηλιος.Εχετε καμια ιδεα με το τι μπορει να παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 γενικα το χοτμαιλ δε μας τα λεει καλα.μηηηνες τωρα εχω αντιστοιχο προβλημα με τον mozilla (3.6.21) μπαινω στο hotmail , αν φορτωσει , καθυστερει και βγαζει μετα απο ωρα μηνυμα λαθους για continue kai stop script!και οταν παω να κλεισω τη σελιδα τα ιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 16, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Μα δεν ειναι μονο αυτο,Σου λεω εχω φτασει σε σημειο να μην μπορω να γραψω email. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 16, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 γραψε γραμμα τοτε και στειλτο με Ελτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Σεπτέμβριος 16, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Με όλους τους browsers το κάνει αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 16, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 σε μενα μονο με τον mozilla(την version που ανεφερα παραπανω) , αλλα ΜΟΝΟ στην hotmail συμβαινει αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 16, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Εβαλα 6,0,2 Mozilla και μπορω να πω οτι δεν εχω θεμα εκει....Με τον Chrome κατι παιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Σεπτέμβριος 16, 2011 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Εβαλα 6,0,2 Mozilla και μπορω να πω οτι δεν εχω θεμα εκει....Με τον Chrome κατι παιζει. Θα έχεις θέμα με το vbulletin όμως τώρα. Όποια σελίδα έχει πολλά smilies θα σέρνεται οικτρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Σεπτέμβριος 16, 2011 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Με mozilla και Chrome (στις τελευταίες εκδόσεις) δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το hotmail μόνο με τον exploer.Νάνε καλά το blackberry.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 18, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 Θα έχεις θέμα με το vbulletin όμως τώρα. Όποια σελίδα έχει πολλά smilies θα σέρνεται οικτρά Μα μονο για το Hotmail το εβαλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.