pastelidis.n.s. Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2011 Εδω και αρκετο καιρο εχω ενα θεμα με το Hotmail.Oταν μπαινω να δω τα mails, αργει και σκαλωνει παρα μα παρα πολυ. Το θεμα ειναι ομως οτι δεν το κανει σε καμια αλλη σελιδα, μονο στο Hotmail. Δεν ειναι μονο οτι αργει να φορτωσει, αλλα για παραδειγμα οτι θελω να γραψω ενα mail και κανω κατι λαθος, αν πατησω backspace κανει 10sec να μου σβησει τα λαθος.Επιλεγω να δωσω email προορισμου και μεχρι να μου βρει την επαφη εχει δυσει ο ηλιος.Εχετε καμια ιδεα με το τι μπορει να παιζει?
GoMaR Σεπτέμβριος 16, 2011 #2 Σεπτέμβριος 16, 2011 γενικα το χοτμαιλ δε μας τα λεει καλα.μηηηνες τωρα εχω αντιστοιχο προβλημα με τον mozilla (3.6.21) μπαινω στο hotmail , αν φορτωσει , καθυστερει και βγαζει μετα απο ωρα μηνυμα λαθους για continue kai stop script!και οταν παω να κλεισω τη σελιδα τα ιδια.
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 16, 2011 Author #3 Σεπτέμβριος 16, 2011 Μα δεν ειναι μονο αυτο,Σου λεω εχω φτασει σε σημειο να μην μπορω να γραψω email.
GoMaR Σεπτέμβριος 16, 2011 #6 Σεπτέμβριος 16, 2011 σε μενα μονο με τον mozilla(την version που ανεφερα παραπανω) , αλλα ΜΟΝΟ στην hotmail συμβαινει αυτο
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 16, 2011 Author #7 Σεπτέμβριος 16, 2011 Εβαλα 6,0,2 Mozilla και μπορω να πω οτι δεν εχω θεμα εκει....Με τον Chrome κατι παιζει.
qbiefox Σεπτέμβριος 16, 2011 #8 Σεπτέμβριος 16, 2011 Εβαλα 6,0,2 Mozilla και μπορω να πω οτι δεν εχω θεμα εκει....Με τον Chrome κατι παιζει. Θα έχεις θέμα με το vbulletin όμως τώρα. Όποια σελίδα έχει πολλά smilies θα σέρνεται οικτρά
Periklis_pap Σεπτέμβριος 16, 2011 #9 Σεπτέμβριος 16, 2011 Με mozilla και Chrome (στις τελευταίες εκδόσεις) δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το hotmail μόνο με τον exploer.Νάνε καλά το blackberry....
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 18, 2011 Author #10 Σεπτέμβριος 18, 2011 Θα έχεις θέμα με το vbulletin όμως τώρα. Όποια σελίδα έχει πολλά smilies θα σέρνεται οικτρά Μα μονο για το Hotmail το εβαλα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.