Jump to content

Τη γνώμη σας σχετικά με εξοπλισμό στο αυτοκίνητο

koulis13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικά με εξοπλισμό στο αυτοκίνητο.

Παράγγειλα αυτοκίνητο και έχω αφήσει μια εκκρεμότητα που θα πρέπει να υλοποιηθεί το αργότερο μέχρι την Τρίτη και αφορά το δέρμα.

Το αυτοκίνητο (MB E200 Avant) έχει standard δέρμα αλλά υπάρχει και η επιλογή να βάλω αντί γι' αυτό νάπα προς 1250 επιπλέον.

Αυτό που με απασχολεί είναι κατά πόσο ευαίσθητο είναι το νάπα σάν δέρμα και άν αξίζει να το βάλω γιατί τα χρήματα είναι εντάξει για μένα. Θέλει κάποια επιπλέον φροντίδα και θα πρέπει να προσέχω πώς θα κάθομαι κουνιέμαι κτλ στα καθίσματα και τί θα φοράω μήπως και το χαλάσω; Thnx :)

!!!!! !!!!! !!!!!

Μετα λενε οτι το καλο καλοκαιρι μου ειναι way off topic..

Ετουτο εδω δλδ τι πρεπει να θεωρηθει? :devil: :devil: λολ

γιατι βρε ?ειδες πουθενα να λεει οτι το σιτε ειναι σχετικο με τους υπολογιστες

(οχι trip computer xaxaxaxaxaxa):jump: :jump: :jump: :jump: :jump::p :P :p :P :p :P

Off topic

Θέματα και συζητήσεις που δεν ταιριάζουν στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Ζήτησες μηπως έχουν δείγμα του δέρματος;

Αν είναι να πρσέχεις μηπως χαλάσει, μήπως λερώσει, μήπως τσαλακώσει, να τσακώνσεσε με το μισό κόσμο που θα μπένει μέσα και να μαυρίσει η ψυχή σου αμα λερωθεί διότι έπεσε βροχή καθώς άνοιξες την πόρτα... Ε, εγώ δεν θα το 'κανα με τίποτα. Να είναι όμορφο αλλά να είναι και πρακτικό :)

Ευχαριστώ .38-.45, αυτό περίμενα.

morph ζήτησα, αλλά το δείγμα ήταν πολύ μικρό, αυτά που έχουν μέσα σε ντοσιε για να σου δώσω να καταλάβεις, και δέν μπόρεσα να καταλάβω πολλά. Είναι πολύ μαλακό αυτό είναι σίγουρο, γι' αυτό υποψιάζομαι οτι είναι ευαίσθητο, και δέν γνωρίζουν στην αντιπροσωπεία να μου πούν περισσότερα γι' αυτό το δέρμα γιατί δέν έχουν ξαναβάλει σε αυτοκίνητο (περίεργο αυτό).

Το ναπα ειναι περιεργη περιπτωση.... Αν το παρεις ανοιχτοχρωμο αστο καλυτερα. Λερωνει και τσαλακωνει αρκετα απο οτι ξερω! Σε δερμα για μενα το κλασσικο σκληρο ειναι το καλυτερο. Μονο κακο του σκληρου ειναι ο χαρακτηριστηκος θορυβος οταν καθεσαι κατα τα αλλα ειναι και πολυ πιο μουρη και πολυ πιο βολικο. Απο εκει και περα οτι δερμα και αν βαλεις θελει μια φορα το 6μηνο περιποιηση που κοστιζει κανα 30αρι ευρα. Τουλαχιστον τοσο καστιζει στο αστρα μου που εχει και κοκκινο δερμα που λερωνει πιο πολυ.

Οκ,χωρις πλακα -οπως εκανα στο πρωτο ποστ μου- οπως ειπε ο 38-45 εδω οι συζητησεις δεν πολυεχουν σχεση με τα υπολοιπα φορουμς..απλα σχολιασα τo αστειο μερος της καταστασης - οπως το διακρινω εγω :)

Καλη εβδομαδα :)

Αρχική απάντηση από Daidalos

Το ναπα ειναι περιεργη περιπτωση.... Αν το παρεις ανοιχτοχρωμο αστο καλυτερα. Λερωνει και τσαλακωνει αρκετα απο οτι ξερω! Σε δερμα για μενα το κλασσικο σκληρο ειναι το καλυτερο. Μονο κακο του σκληρου ειναι ο χαρακτηριστηκος θορυβος οταν καθεσαι κατα τα αλλα ειναι και πολυ πιο μουρη και πολυ πιο βολικο. Απο εκει και περα οτι δερμα και αν βαλεις θελει μια φορα το 6μηνο περιποιηση που κοστιζει κανα 30αρι ευρα. Τουλαχιστον τοσο καστιζει στο αστρα μου που εχει και κοκκινο δερμα που λερωνει πιο πολυ.

Τι περιποίηση? για ξήγα γιατί με ενδιαφέρει για το peugeot μου και δεν έχω κάνει ποτέ στα 2 χρόνια που το έχουμε!

@koulis13

Αμα δεν το έχουν ξαναβάλει κιόλας... εγώ δε θα το 'βαζα, εκτός και αν έχεις ορέξεις για πειράματα :worship:

@morph

H περιποιηση περιλαμβανει πλυσιμο δερματινων επιφανειων με ατμο και περασμα με ειδικα χημικα για καθαρισμο του δερματος αλλα και για να μην ξερενεται το δερμα απο τον ηλιο. Δεν μπορεις να φαναταστεις τι βρομα βγαζει καθε φορα.... Τα δυο χρονια που το εχεις αφησει ειναι παρα πολυ! Βρες καποιον να το πας συντομα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.