Jump to content

Εισαγωγή στο "Competitive Gaming"

cgd

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3bacs_z6jNY]Competitive Gaming - The Greek Battlefield Community - YouTube[/ame]

(Παράκληση να κάνετε ότι σχόλια έχετε στο YouTube™ και αν το βρείτε χρήσιμο και "Like", για να γίνει πιό εύκολα γνωστό το βίντεο!)

3:32 Ακόμα γελάω :hehe: :hehe:

Εσύ στο στρατό πρέπει να πας τόσο γρήγορες εντολές και τόσο γρήγορη εκτέλεση από την ομάδα ούτε Seal team 6 :hehe:

Εσύ στο στρατό πρέπει να πας τόσο γρήγορες εντολές και τόσο γρήγορη εκτέλεση από την ομάδα ούτε Seal team 6 :hehe:

Αν εξαιρέσεις το ελήφθη που είναι το αστείο? Από το να παίζεις με τις ώρες το κάθε mmorpg πολύ καλύτερο οποιοδήποτε tactical FPS με παρέα. Εκτός και αν πάμε την συζήτηση αλλού, για ασχολίες εκτός PC που αυτό είναι άλλο μεγάλο θέμα.

P.S. γενικά μου είναι αδιάφορο το video πιο πολύ όμως διότι έχω παίξει όσο μπορούσα σε competitive επίπεδο(CoD). Και στο εξωτερικό τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο περιγράφονται.

Αν εξαιρέσεις το ελήφθη που είναι το αστείο? Από το να παίζεις με τις ώρες το κάθε mmorpg πολύ καλύτερο οποιοδήποτε tactical FPS με παρέα. Εκτός και αν πάμε την συζήτηση αλλού, για ασχολίες εκτός PC που αυτό είναι άλλο μεγάλο θέμα.

P.S. γενικά μου είναι αδιάφορο το video πιο πολύ όμως διότι έχω παίξει όσο μπορούσα σε competitive επίπεδο(CoD). Και στο εξωτερικό τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο περιγράφονται.

Εσύ τόσο γρήγορα δίνεις εντολές? Ο τύπος σε δυο δευτερόλεπτα είπε τα πάντα ολα :hehe:

Δεν διαφωνώ και εγώ φαν του tactical FPS gaming είμαι.

δεν αντεξα να ακουω αυτον που μιλαει.σα να του εχεις βαλει χ2 ειναι

Γομάρι, θυμάσαι clanbase το 2005-6 ρε συ; "Πω πώ σπέρνει απόψε η dialup, 120ms με γερμανία"...lol.

2005-2006 είχαμε dsl ρε Νιόνιο :p

80ms με k-play στις καλές του!

Good times, 100ρα σε 15!

Good times, 100ρα σε 15!

Κάτι μου θυμίζεις εσύ.

Rainbow Six 3 μήπως ? :D

Κάτι μου θυμίζεις εσύ.

Rainbow Six 3 μήπως ? :D

Μπα δεν είμουν τόσο fan των tactical shooters.

Quake 2, Quake 3, CPMA, Quake Live, UT2003, UT2004, Warsow, λίγο CS(0.73 - 1.3), λίγο Quake 4, λίγο painkiller, λίγο COD4. Θέλω rocket launcher και bunnyhop εγώ :p

:offtopic2:

Εσύ τόσο γρήγορα δίνεις εντολές? Ο τύπος σε δυο δευτερόλεπτα είπε τα πάντα ολα :hehe:

....

Σε δουλεμένη ομάδα δεν λες τόσα πολλά απλά, ένα απλό report που είναι οι αντίπαλοι αρκεί, τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους:p

Good times, 100ρα σε 15!

Εσύ είχες Dsl. Εγώ NoDsl...:hehe:

[MENTION=124]NoDsl[/MENTION] and [MENTION=3675]SNP[/MENTION]

θυμαμαι που ο ενας εδινε την συνδεση του αλλουνου σε adsl γραμμες..

ειτε Tellas ειτε οτενετ αναλογα τους αγωνες στην clanbase.

επισης θυμαμαι επι εποχες siN εναν gomar να οριεται στο teamspeak με τις μλκιες του jacob..:hehe:

αρκετα ξεφυγαμε βεβαια απο το θεμα..:p

Το θέμα είναι για competitive gaming.

Τότε κάναμε τις αλλαξο**λιες γιατί άλλο ping είχε η τελλας ιταλία άλλο η HOL αγγλία άλλο 4net γερμανία κλπ.

Τα θυμάσαι.

Εγώ αυτό που θυμάμαι είναι που έσκαγα Like 140€+ το 2μηνο για 1mbit για να μην έχω προβλήματα με πιταρισμένα dslam. Πολύ πόνος...

1mbit? πολλα λες..

384Kbps down/128kpbs up ~ 140Ε /διμηνο

παντως η τελλας ειχε καλο και γερμανια και ιταλια.

θυμαμαι βεβαια που ειχα παει και ειχα παρει isdn tornado modem και παιζαμε ελλαδα με περιπου 50ping και βεβαια ο Jacob παντα κ@λοφαρδος με το αδειο dslam του

ναι.. στον στρατο μας ακριβως ετσι λειτουργουν ολα!! χαχα

δεν εχω ακουσει πιο κουραστικη φωνη σε βιντεο.καλη η προσπαθεια δεν λεω..αλλα φωνη που κοιματε και τρεχει χ2 ειναι πολυ κουραστικο.

επισης θυμαμαι επι εποχες siN εναν gomar να οριεται στο teamspeak με τις μλκιες του jacob..:hehe:

αρκετα ξεφυγαμε βεβαια απο το θεμα..:p

[Οφφ-τοπιξ]

Γομαριον, εκεινο το forumακι που ειχατε ανοιξει σε καποια δωση για gatherings? ψοφησε?

Δε το ψινουμε σιγα σιγα παλι, να φερουμε κοσμο, λεω γω? Αφου προσκαιροι ειμαστε.. :whip::p

[/Οφφ-τοπιξ]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.