Hydra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2011 Οτι λεει και ο τιτλος.Η μια μελανη οσες φορες και να δοκιμασω δεν ανανγωριζεται οταν τον συνδεω,μου βγαζει error.Μην τρεχω σε αντιπροσωπειες και πληρωνω και τα διπλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Σεπτέμβριος 15, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά εγώ είχα αυτό το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Σεπτέμβριος 15, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Αστειεύεσαι? Είναι τόσο φθηνοί πλέον οι εκτυπωτές που περισσότερα θα ξοδέψεις για την επισκευή παρά για να αγοράσεις έναν νέο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 15, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 σχεδόν έχεις δίκιο Κωστάκη... αλλά το παλαβό είναι οτι 4σετ μελάνια είναι συνήθως η τιμή του εκτυπωτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 15, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Καλα αυτα που λετε για αγορα νεου αλλα οταν εχεις αγοράσει μηχανημα αξιας 150+ ευρω και μελανια τυπου CISS ή καποια που γεμίζονται με φιάλη (ή τελοσπαντων τα μελανια ειναι υπερβολικα φτηνα ) δεν αξιζει να το πεταξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Σεπτέμβριος 15, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 [MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] Προφανώς και δεν μιλάω για έναν ακριβό εκτυπωτή αλλα για έναν εκτυπωτή της σειράς που αγοράζεις με 30-40€.[MENTION=130]DarkSaga[/MENTION] Το κόστος των μελανιών θα το επιβαρυνθεί είτε πάρει καινούργιο είτε φτιάξει τον υπαρχοντα. Άσε που κάποιο νεότερο μοντέλο είναι πολύ πιθανό να είναι οικονομικότερο σε θέμα εκτύπωσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 15, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Εγω τον ειχα παρει αρκιβο και αξιζει για τα λεφτα του,αλλα τα μελανια δεν τα γεμιζουν πια εμενα,λογω του οτι εχουν αλλαξει τα τσιπ στην epson,κατι τετοιο μου χε πει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Σεπτέμβριος 15, 2011 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Μοντέλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 15, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 epson stylus photo rx585 Ειχα κανει και αλλα θεματα παλια: http://www.thelab.gr/ektypwtes-kai-psifiaki-fwtografia/provlima-me-epson-melania-den-ta-anagnwrizei-62071.html http://www.thelab.gr/ektypwtes-kai-psifiaki-fwtografia/cartigeworld-de-gemizoume-epson-pare-aytes-tis-95639.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Σεπτέμβριος 26, 2011 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 Παιδες εχω θεμα με epson sx115...μου σκαναρει και στη συνεχεια προφανως εκτυπωνει με εντονο μπλε σε document type : photo και γκρι σε document...οτι και αν εχω δοκιμασει με σεταρισμα στα χρωματα δε μπορω να το φερω με τιποτα...χρησιμοποιω epson scan σαν λογισμικο...Η epson λεει να το αφησουμε 5 λεπτα κλειστο και μετα το ξανανιγουμε και ισως κανει auto calibrate και ολα καλα :wassat: ... προφανως κατι τετοιο δε γινεται.... αν εχει καποιος παρομοια εμπειρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Σεπτέμβριος 27, 2011 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2011 Καλα αυτα που λετε για αγορα νεου αλλα οταν εχεις αγοράσει μηχανημα αξιας 150+ ευρω και μελανια τυπου CISS ή καποια που γεμίζονται με φιάλη (ή τελοσπαντων τα μελανια ειναι υπερβολικα φτηνα ) δεν αξιζει να το πεταξεις και ποιοι ειναι αυτοι με τα φθηνα μελανια ή που ξαναγιομιζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.