Hemispasm Αύγουστος 4, 2004 Author #101 Αύγουστος 4, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Τα εχω παρει αγρια στο Κρανιδι!!!!!!!!!!!Πρεπει να βρω καποιον να ξεσπασω.τελικα πια CDs διαβαζει καλυτερα μπορει κανεις να μου πει????? Mε τα CDs δεν εχει κανενα προβλημα. Το 2500 κανει τις ποιοτικοτερες ισως εγγραφες σε DVD media απλα καποια - οχι ολα - drives δεν ειναι τοσο καλα στην αναγνωση DVD (οχι και των + και των - αλλα ενος εκ των 2 απλα αυτη τη στιγμη μου διαφευγει ποιο, νομιζω με τα -R)
JiMk Αύγουστος 4, 2004 #102 Αύγουστος 4, 2004 Σε εμένα τα Creation -R 4x τα γράφει κανονικά και τα διαβάζει το 2500 αλλά το 106s δε τα διαβάζει... με τα TY -R 4x είμαι οκ.
kallileo Αύγουστος 5, 2004 #103 Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Hemispasm Mε τα CDs δεν εχει κανενα προβλημα. Το 2500 κανει τις ποιοτικοτερες ισως εγγραφες σε DVD media απλα καποια - οχι ολα - drives δεν ειναι τοσο καλα στην αναγνωση DVD (οχι και των + και των - αλλα ενος εκ των 2 απλα αυτη τη στιγμη μου διαφευγει ποιο, νομιζω με τα -R) DVD ηθελα να πω.Jim τα TY που τα βρισκουμε???????
kallileo Αύγουστος 5, 2004 #105 Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από d0t e-shop, disk impex Δεν μπορω να παρω δισκακια απο το Ιντερνετ.........Απο καπου αλλου?????
svizi Αύγουστος 6, 2004 #106 Αύγουστος 6, 2004 Από σήμερα είμαι ευτυχής κάτοχος ενός nec-2500 αγορασμένο από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων προς 68 ευρώ με την ικανότητα μάλιστα να γράφει και Dl ( ελέγχεται βέβαια αφού δεν υπάρχουν διαθέσιμα media)! Ευχαριστώ όλους γιατί με γλιτώσατε από παραπάνω έξοδα αλλά κυρίως τον Hemispasm για το μοναδικό άρθρο του!
svizi Αύγουστος 6, 2004 #107 Αύγουστος 6, 2004 Α και κάτι άλλο για όσους το προσπαθήσουν το drive πρέπει να είναι μόνο του στο κανάλι και μάλιστα master αλλιώς μου βγάζει flashing error.
sotiris Αύγουστος 7, 2004 #108 Αύγουστος 7, 2004 Poly kalos odigos! Vevaia to 832s poleitai tzaba pleon alla alli i xara tou OC:rolleyes: kallileo: i disk impex einai i episimi eisagogeas plextor kai tayio yuden kai vrisketai stin amfithea. pollous typous agrafwn vriskeis sto mediacenter sti stournari (sti botasi). Metaksi autwn kai yuden www.mediacenter.gr
Hemispasm Αύγουστος 8, 2004 Author #109 Αύγουστος 8, 2004 Αρχική απάντηση από svizi [06-08-2004 10:22] Α και κάτι άλλο για όσους το προσπαθήσουν το drive πρέπει να είναι μόνο του στο κανάλι και μάλιστα master αλλιώς μου βγάζει flashing error. Εχει ήδη αναφερθει, συνηθως παρουσιαζεται ομως με τον dos flasher. Με αυτον εκανες το update?Poly kalos odigos! Thanx Vevaia to 832s poleitai tzaba pleon alla alli i xara tou OCΟταν εγιναν τα "βηματα" αυτα το 832 ηταν δυσευρετο και πιο ακριβο, αλλα βεβαια ακομα και τωρα υπαρχουν λογοι κανεις να προβει στη διαδικασια αυτη
sotiris Αύγουστος 8, 2004 #110 Αύγουστος 8, 2004 αλλα βεβαια ακομα και τωρα υπαρχουν λογοι κανεις να προβει στη διαδικασια αυτη Όντως. Το 4άρι liteon ενός φίλου δε θα με γλιτώσει. Το χω βάλει στο μάτι
kallileo Αύγουστος 8, 2004 #112 Αύγουστος 8, 2004 Αρχική απάντηση από sotiris Poly kalos odigos! Vevaia to 832s poleitai tzaba pleon alla alli i xara tou OC:rolleyes: kallileo: i disk impex einai i episimi eisagogeas plextor kai tayio yuden kai vrisketai stin amfithea. pollous typous agrafwn vriskeis sto mediacenter sti stournari (sti botasi). Metaksi autwn kai yuden www.mediacenter.gr ναι αλλα εγω ειμαι Σαλονικα!!!!
Οδυσσέας Αύγουστος 8, 2004 #113 Αύγουστος 8, 2004 Πολύ καλή η ενημέρωση, Hemispasm, να 'σαι καλά!Μόλις βρω Πάτρα DL DVD θα δοκιμάσω την 'αναβάθμιση' στο ΝEC 2500A.Τελικά για το ΝΕC δεν υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για να ελέγχει το πόσο καλά γράφτηκε ένα DVD;Ο έλεγχος είναι ανάγκη να γίνει με το ίδιο το NEC...; Με το Pioneer 106s δε γίνεται δουλειά; Εξάλου το 106s χρησιμοποιώ ως διαβαστήρι από αρχαιοτάτων χρόνων.
Hemispasm Αύγουστος 8, 2004 Author #114 Αύγουστος 8, 2004 Τελικά για το ΝΕC δεν υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για να ελέγχει το πόσο καλά γράφτηκε ένα DVD;Ο έλεγχος είναι ανάγκη να γίνει με το ίδιο το NEC...; Με το Pioneer 106s δε γίνεται δουλειά;To Νero CD DVD Speed μπορει να δουλευει με το Pioneer, δεν το εχω ψαξει για τα τα τελευταια versions παλαιοτερα παντως δεν ηταν συμβατο. Με το Nec δεν ειναι σιγουρα συμβατο. Το KProbe μπορεις να το χρησιμοποιησεις μονο με Liteon drives, κατα προτιμηση recorders.ναι αλλα εγω ειμαι Σαλονικα!!!!Η disk impex δεχεται τηλεφωνικα παραγγελιες και μπορει να στειλει πανελλαδικα με αντικαταβολη με λογικα εξοδα μεταφορας.
enduracell Αύγουστος 9, 2004 #115 Αύγουστος 9, 2004 Παίδες πιο Firm χρησιμοποιείται, Παρατήρησα κάτι. Είχα το 1.07b5 (αυτό που δίνει DL) και έκαψα ένα SL (Princo) στα 6x όπως πάντα, (μάλιστα το έκαψα δύο φορές). Πήγα να το διαβάσω με το NEC πάλι και προς το τέλος δε μου το διάβαζε καλά. Οπότε λέω πίσω στο 1.07b4 αφού έτσι και αλλιώς δεν καίω ακόμα DLs. Πριν πετάξω τα SL που έγραψα τα δοκίμασα και με το b4 και παίζαν τζάμι. ’ρα μάλλον το B5 έχει πρόβλημα με το reading οπότε δοκιμάστε ξανά το b4 να δείτε τι γίνεται.
svizi Αύγουστος 9, 2004 #116 Αύγουστος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Hemispasm [Χθες, στις 03:02] Εχει ήδη αναφερθει, συνηθως παρουσιαζεται ομως με τον dos flasher. Με αυτον εκανες το update?Όχι έκανα update μέσα από τα Windows. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο στο άλλο κανάλι είχα ένα Plextor 522452s.
Hemispasm Αύγουστος 9, 2004 Author #117 Αύγουστος 9, 2004 Δεν νομιζω οτι εχει σχεση. Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω καποιον με το συγκεκριμενο προβλημα με το windows flasher, thanx για την ενημερωση.
kallileo Αύγουστος 9, 2004 #118 Αύγουστος 9, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell Παίδες πιο Firm χρησιμοποιείται, Παρατήρησα κάτι. Είχα το 1.07b5 (αυτό που δίνει DL) και έκαψα ένα SL (Princo) στα 6x όπως πάντα, (μάλιστα το έκαψα δύο φορές). Πήγα να το διαβάσω με το NEC πάλι και προς το τέλος δε μου το διάβαζε καλά. Οπότε λέω πίσω στο 1.07b4 αφού έτσι και αλλιώς δεν καίω ακόμα DLs. Πριν πετάξω τα SL που έγραψα τα δοκίμασα και με το b4 και παίζαν τζάμι. ’ρα μάλλον το B5 έχει πρόβλημα με το reading οπότε δοκιμάστε ξανά το b4 να δείτε τι γίνεται. Ενα link παρακαλω!
kallileo Αύγουστος 9, 2004 #120 Αύγουστος 9, 2004 Το ιδιο προβλημα που περιγραφεις εχω και γω.το beta6 το δοκιμασες?????Βαλε κενενα direct link για το beta4 γιατι δεν νοιωθω!!!!!!!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.