Jump to content

DVDRW OVERCLOCKING GUIDE

Hemispasm

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από kallileo

Τα εχω παρει αγρια στο Κρανιδι!!!!!!!!!!!Πρεπει να βρω καποιον να ξεσπασω.

τελικα πια CDs διαβαζει καλυτερα μπορει κανεις να μου πει?????

Mε τα CDs δεν εχει κανενα προβλημα. Το 2500 κανει τις ποιοτικοτερες ισως εγγραφες σε DVD media απλα καποια - οχι ολα - drives δεν ειναι τοσο καλα στην αναγνωση DVD (οχι και των + και των - αλλα ενος εκ των 2 απλα αυτη τη στιγμη μου διαφευγει ποιο, νομιζω με τα -R)
  • Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Σε εμένα τα Creation -R 4x τα γράφει κανονικά και τα διαβάζει το 2500 αλλά το 106s δε τα διαβάζει... με τα TY -R 4x είμαι οκ.

Αρχική απάντηση από Hemispasm

Mε τα CDs δεν εχει κανενα προβλημα. Το 2500 κανει τις ποιοτικοτερες ισως εγγραφες σε DVD media απλα καποια - οχι ολα - drives δεν ειναι τοσο καλα στην αναγνωση DVD (οχι και των + και των - αλλα ενος εκ των 2 απλα αυτη τη στιγμη μου διαφευγει ποιο, νομιζω με τα -R)

DVD ηθελα να πω.

Jim τα TY που τα βρισκουμε???????

Αρχική απάντηση από d0t

e-shop, disk impex

Δεν μπορω να παρω δισκακια απο το Ιντερνετ.........

Απο καπου αλλου?????

Από σήμερα είμαι ευτυχής κάτοχος ενός nec-2500 αγορασμένο από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων προς 68 ευρώ με την ικανότητα μάλιστα να γράφει και Dl ( ελέγχεται βέβαια αφού δεν υπάρχουν διαθέσιμα media)! Ευχαριστώ όλους γιατί με γλιτώσατε από παραπάνω έξοδα αλλά κυρίως τον Hemispasm για το μοναδικό άρθρο του!

Α και κάτι άλλο για όσους το προσπαθήσουν το drive πρέπει να είναι μόνο του στο κανάλι και μάλιστα master αλλιώς μου βγάζει flashing error.

Poly kalos odigos! Vevaia to 832s poleitai tzaba pleon alla alli i xara tou OC:rolleyes:

kallileo: i disk impex einai i episimi eisagogeas plextor kai tayio yuden kai vrisketai stin

amfithea.

pollous typous agrafwn vriskeis sto mediacenter sti stournari (sti botasi). Metaksi autwn kai yuden

www.mediacenter.gr

Αρχική απάντηση από svizi [06-08-2004 10:22]

Α και κάτι άλλο για όσους το προσπαθήσουν το drive πρέπει να είναι μόνο του στο κανάλι και μάλιστα master αλλιώς μου βγάζει flashing error.

Εχει ήδη αναφερθει, συνηθως παρουσιαζεται ομως με τον dos flasher. Με αυτον εκανες το update?
Poly kalos odigos!

Thanx :)

Vevaia to 832s poleitai tzaba pleon alla alli i xara tou OC
Οταν εγιναν τα "βηματα" αυτα το 832 ηταν δυσευρετο και πιο ακριβο, αλλα βεβαια ακομα και τωρα υπαρχουν λογοι κανεις να προβει στη διαδικασια αυτη ;)
αλλα βεβαια ακομα και τωρα υπαρχουν λογοι κανεις να προβει στη διαδικασια αυτη

Όντως. Το 4άρι liteon ενός φίλου δε θα με γλιτώσει. Το χω βάλει στο μάτι :D

Αρχική απάντηση από sotiris

Poly kalos odigos! Vevaia to 832s poleitai tzaba pleon alla alli i xara tou OC:rolleyes:

kallileo: i disk impex einai i episimi eisagogeas plextor kai tayio yuden kai vrisketai stin

amfithea.

pollous typous agrafwn vriskeis sto mediacenter sti stournari (sti botasi). Metaksi autwn kai yuden

www.mediacenter.gr

ναι αλλα εγω ειμαι Σαλονικα!!!!

Πολύ καλή η ενημέρωση, Hemispasm, να 'σαι καλά!

Μόλις βρω Πάτρα DL DVD θα δοκιμάσω την 'αναβάθμιση' στο ΝEC 2500A.

Τελικά για το ΝΕC δεν υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για να ελέγχει το πόσο καλά γράφτηκε ένα DVD;

Ο έλεγχος είναι ανάγκη να γίνει με το ίδιο το NEC...; Με το Pioneer 106s δε γίνεται δουλειά; Εξάλου το 106s χρησιμοποιώ ως διαβαστήρι από αρχαιοτάτων χρόνων.

Τελικά για το ΝΕC δεν υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για να ελέγχει το πόσο καλά γράφτηκε ένα DVD;

Ο έλεγχος είναι ανάγκη να γίνει με το ίδιο το NEC...; Με το Pioneer 106s δε γίνεται δουλειά;

To Νero CD DVD Speed μπορει να δουλευει με το Pioneer, δεν το εχω ψαξει για τα τα τελευταια versions παλαιοτερα παντως δεν ηταν συμβατο. Με το Nec δεν ειναι σιγουρα συμβατο. Το KProbe μπορεις να το χρησιμοποιησεις μονο με Liteon drives, κατα προτιμηση recorders.
ναι αλλα εγω ειμαι Σαλονικα!!!!
Η disk impex δεχεται τηλεφωνικα παραγγελιες και μπορει να στειλει πανελλαδικα με αντικαταβολη με λογικα εξοδα μεταφορας.

Παίδες πιο Firm χρησιμοποιείται, Παρατήρησα κάτι. Είχα το 1.07b5 (αυτό που δίνει DL) και έκαψα ένα SL (Princo) στα 6x όπως πάντα, (μάλιστα το έκαψα δύο φορές). Πήγα να το διαβάσω με το NEC πάλι και προς το τέλος δε μου το διάβαζε καλά. Οπότε λέω πίσω στο 1.07b4 αφού έτσι και αλλιώς δεν καίω ακόμα DLs. Πριν πετάξω τα SL που έγραψα τα δοκίμασα και με το b4 και παίζαν τζάμι. ’ρα μάλλον το B5 έχει πρόβλημα με το reading οπότε δοκιμάστε ξανά το b4 να δείτε τι γίνεται.

Αρχική απάντηση από Hemispasm [Χθες, στις 03:02]

Εχει ήδη αναφερθει, συνηθως παρουσιαζεται ομως με τον dos flasher. Με αυτον εκανες το update?

Όχι έκανα update μέσα από τα Windows. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο στο άλλο κανάλι είχα ένα Plextor 522452s.

Δεν νομιζω οτι εχει σχεση. Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω καποιον με το συγκεκριμενο προβλημα με το windows flasher, thanx για την ενημερωση.

Αρχική απάντηση από enduracell

Παίδες πιο Firm χρησιμοποιείται, Παρατήρησα κάτι. Είχα το 1.07b5 (αυτό που δίνει DL) και έκαψα ένα SL (Princo) στα 6x όπως πάντα, (μάλιστα το έκαψα δύο φορές). Πήγα να το διαβάσω με το NEC πάλι και προς το τέλος δε μου το διάβαζε καλά. Οπότε λέω πίσω στο 1.07b4 αφού έτσι και αλλιώς δεν καίω ακόμα DLs. Πριν πετάξω τα SL που έγραψα τα δοκίμασα και με το b4 και παίζαν τζάμι. ’ρα μάλλον το B5 έχει πρόβλημα με το reading οπότε δοκιμάστε ξανά το b4 να δείτε τι γίνεται.

Ενα link παρακαλω!

Το ιδιο προβλημα που περιγραφεις εχω και γω.

το beta6 το δοκιμασες?????

Βαλε κενενα direct link για το beta4 γιατι δεν νοιωθω!!!!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.