Jump to content

DVDRW OVERCLOCKING GUIDE

Hemispasm

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Το φλάσαρα.... δεν έχω δοκιμάσει τίποτα ακόμα να γράψω..... αλλά δε μου εμφανίζεται ως 2510...

post-39-1416071000,8615_thumb.jpg

Το pic δειχει οτι εχεις ακομα το 1.07??

Xρησιμοποιησε το τελευταιο version του Νερο Info Tool - αυτο δεν εμφανιζει καν τις επιλογες DL στο read/write features.

Το 1.06 είχα.... και κατέβασα το RAR που λες ότι γίνετε 2510.. έκανα turn off.... turn on... αφού ούτε καν στο Boot δεν λέει 2510.

Ρε παιδιά ωραία τα firmware updates αλλά θα πρέπει να δούμε και με τις εγγραφές στα DL δισκάκια τι παίζει. Αλλιώς μιλάμε στον αέρα και τσάμπα τα πειράζουμε να μαραφέτια :D .

Όσοι καταφέρουν να βρουν DL, θα ήταν πολύ χρήσιμο να postάρουν ένα review ή ακόμα καλύτερα συγκριτικό μεταξύ DL "δισκακίων" γραμμένα από original DL DVD-R και από DVD-R που υποστηρίζουν DL ύστερα από firmware update.

Αρχική απάντηση από JiMk

Το φλάσαρα.... δεν έχω δοκιμάσει τίποτα ακόμα να γράψω..... αλλά δε μου εμφανίζεται ως 2510...

χρησιμοποιείς παλίο info. με την τελευταία έκδοση πρέπει να σου δείχνει αυτό

post-47-1416071000,8831_thumb.jpg

JiMk τo drive δεν προκειται να φανει σαν 2510, το fw που χρησιμοποιησες ειναι modified ετσι ωστε να δεχεται να flashαριστει απο το window flasher. Του προσθετει ολα τα χαρακτηριστικα του 2510 αλλα συνεχιζει να φαινεται 2500. Αν θελεις να φαινεται και 2510 (για ποιο λογο?) θα πρεπει να το flashαρεις με το DOS flasher με το fw του 2510.

prokopas δοκιιμαστικες εγγραφες με SL@DL drives μεσω fw εχουν γινει σε forums οπως το frimware forum, cdrinfo και cdfreaks και συγκριτικα με εγγραφες απο "εργοστασιακα"

DL drives δεν παρουσιαζουν διαφορες. Σε ολες τις εγγραφες παρατηρειται αυξηση των errors κατα την μεταβαση απο το ενα layer στο αλλο - αλλα μεσα στα αποδεκτα πλαισια.

Πηγα να παρω δισκακια απο το πλαισιο αλλα συνειδητοποιησα οτι δεν ειναι DL αλλα double side.... Υπομονη λοιπον...

Και νομιζα οτι ειμουν ο μονος που την πατησε με το Nero (παλια εκδοση). Παιζει να φλασαρα καμια 30 φορες το firmware μηπως και "πιασει":tomato: :tomato: :tomato:

Το ξέρω... το έχω γράψει και παραπάνω....

Θα φέρουν σύντομα όμως.

Έχει η Κασετεμπορική, μου είπαν....

Αρχική απάντηση από Husky125

Και νομιζα οτι ειμουν ο μονος που την πατησε με το Nero (παλια εκδοση). Παιζει να φλασαρα καμια 30 φορες το firmware μηπως και "πιασει":tomato: :tomato: :tomato:

Εσύ το "'καψες"....

Θα συμβουλευα οσους χρησιμοποιουν το DL b5 fw του Herrie για το NEC να χρησιμοποιουν τις τελευταιες εκδοσεις του Nero, καθως οι προηγουμενες ειναι υπευθυνες για power calibration error στην αρχη των εγγραφων (τα media δεν "καιγονται").

Και παιδια, κανενα scan? Και απο SL media :)

Αρχική απάντηση από Hemispasm

Και παιδια, κανενα scan? Και απο SL media :)

Lite-on DVD RW που θα βρούμε...:(

apotsi αν έχεις drive postάρε να μη πάμε γυμνοί στα αγγούρια...:flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.