Jump to content

DVDRW OVERCLOCKING GUIDE

Hemispasm

Recommended Posts

το TEAC W58G γινεται liteon???η διαφορα του με το W58G-A ειναι οτι γραφει -r με 4Χ ?

κανα νεο για sony?

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από blade_pan

το TEAC W58G γινεται liteon???η διαφορα του με το W58G-A ειναι οτι γραφει -r με 4Χ ?

κανα νεο για sony?

Βάση και αυτού... http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=1745 το W58G είναι LiteOn 811S, όχι 812S. Μπορείς αν θες να το κάνεις 811S. Μέχρι εκεί....

Τολη τελικα τη μετατροπη την εκανες με το flashfix η οπως την παρουσιασα εδω?

Blade_pan η μετατροπη του W58G ακολουθει την ιδια διαδικασια με το GA μονο που αρχικα χρησιμοποιεις fw για το 811S κανεις extraction το bin κτλ ..

Οσον αφορα στο KProbe2: εχει φτιαχτει για liteon dvd recorders και οχι για liteon DVD Roms τα οποια αναφερουν πολυ λιγοτερα PI/POs. Τα scans απο dvd roms εχουν χρηστικη αξια για τον εκαστοτε χρηστη (για να συγκρινει δικες του εγγραφες με διαφορετικα media) αλλα οχι για να συγκριθουν με τις εγγραφες αλλων χρηστων. Οι ρυθμισεις που ανεφερα πριν με το Pic ισχυουν για το Bler test (πρωτο tab).

.....ενα μεγαλο μπραβο στον φιλτατο hemispasm......πολυ καλη δουλεια....ηταν κατι που ελειπε απο το φορουμ!!!;):D ....και ελεγα να παω να χτυπησω κανα lite-on αλλα το σκεφτομουν....τωρα παει.........:p :p

Αρχική απάντηση από bizimis

Working great .......:D .....;) .....

Nα ειχαμε και DL media ....:clap:

Μόλις πέρασα από το Πλαίσιο Αργυρούπολης και μου είπε ένας εξυπηρετικότατος νέος ότι αυτοί δεν έχουν ακόμα και ότι σίγουρα DL media έχει η Κασετεμπορική και τα έχει περίπου 12.

Θα φέρουν κι αυτοί και πολύ σύντομα...

Αρχική απάντηση από apotsi

Μόλις πέρασα από το Πλαίσιο Αργυρούπολης και μου είπε ένας εξυπηρετικότατος νέος ότι αυτοί δεν έχουν ακόμα και ότι σίγουρα DL media έχει η Κασετεμπορική και τα έχει περίπου 12.

Θα φέρουν κι αυτοί και πολύ σύντομα...

Καντε παραγγελια απο πλαισιο θεσσαλονικης που εχει σιγουρα...

:D :D :D

Παρ'ολα αυτα φλασαρα το nec αλλα πουθενο δεν αναφερεται οτι εγινε dual... Μηπως πρεπει να αναβαθμισω την εκδοση του nero?

Δεν εχω το πλεον συγχρονο... Πιο πρεπει να βαλω? το 6.3 χχ? Το ινφο τουλ μου λεει αυτα που ελεγε και πριν...

To DVD+R DL δεν είναι τσεκαρισμένο;

Δοκίμασε και με ποιό καινούργιο Nero. Το NEC 2510 είναι σχετικά καινούργιο drive.

Κανε ποστ screenshot απο το Nero Info Tool. Και χρησιμοποιησε το τελευταιο version του Νερο αφου παλαιοτερα versions δεν υποστηριζουν DL recording.

Αρχική απάντηση από enduracell

με spray και διορθωτικό το έκανες? :p

φιλικά πάντα το πείραγμα...

LOL - το serial no του liteon γιατι ηθελες να το κρυψεις anyway?

Πως μπορούμε να σώσουμε το εργοστασιακό fw σε περίπτωση που δεν μας παίζει σωστά το καινούργιο?

Για το NEC 2500 μιλάω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.