LordOfRings Ιούνιος 14, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 εχω το τελευταιο bios... και απο ολλες τις συσκευες... η usb εχει πρόβλημα....εκει ειχα το netmod του ΟΤΕ . Λετε να χαλασε λογο του netmod?(παιρνει ρευμα απο αλου και βρίσκετε 10μετρα μακρια απο το pc )το πρωι δουλευε μια χαρα το κλεινω γυρναω το απογευματάκι ανοιγω και δεν δουλευε,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Ιούνιος 14, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 17:18] εχω το τελευταιο bios... και απο ολλες τις συσκευες... η usb εχει πρόβλημα.... εκει ειχα το netmod του ΟΤΕ . Λετε να χαλασε λογο του netmod?(παιρνει ρευμα απο αλου και βρίσκετε 10μετρα μακρια απο το pc ) το πρωι δουλευε μια χαρα το κλεινω γυρναω το απογευματάκι ανοιγω και δεν δουλευε,,,,, Κάνε τα εξής: 1) Δοκίμασε άλλη συσκευή εκεί να δεις εάν πραγματικά δεν δουλεύει η usb θύρα 2) Δοκίμασε αλλού το netmod, μήπως έπαθε ζημιά αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 14, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Αρχική απάντηση από maddoctor Κάνε τα εξής: 1) Δοκίμασε άλλη συσκευή εκεί να δεις εάν πραγματικά δεν δουλεύει η usb θύρα 2) Δοκίμασε αλλού το netmod, μήπως έπαθε ζημιά αυτό λες να μην τα δοκίμασα ....... η usb φταιει.... τωρα με το netmod μπαινω το εχω σε αλλη usb αλλα το κινητο φορτίζει,,,, αλλα δεν το ανγνωρίζει ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 14, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 doctor ... εσενα σου δουλευουν και οι 6 usb σωστα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Ιούνιος 14, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 17:29] doctor ... εσενα σου δουλευουν και οι 6 usb σωστα???? Εγώ χρησιμοποιώ και τις 6!!!!!!:whistling 1) Printer Epson 2) Card reader 3)IR connection 4)USB HDD 5)USB extension για flash disk 6)USB CDRW Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 14, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 ...... και ι εγω ρε γαμωτο ,,,, 1) printer canon2) mobile phone cable3) ΙR / scanner ..4) netmod5) diamond supra6) εναν 2nd ποντικό...αν για παράδειγμα ειχα 2-3 συσκευες και χαλόυσε μια που δεν ειχα δεν θα το καταλάβαινα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Ιούνιος 15, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Χθες, στις 17:47] ...... και ι εγω ρε γαμωτο ,,,, 1) printer canon 2) mobile phone cable 3) ΙR / scanner .. 4) netmod 5) diamond supra 6) εναν 2nd ποντικό... αν για παράδειγμα ειχα 2-3 συσκευες και χαλόυσε μια που δεν ειχα δεν θα το καταλάβαινα.... Τότε το μόνο που μπορώ να σου πω.....tough luck Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούνιος 15, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Παντως βλεπω δεν ειμαστε λιγοι που εχουμε αυτο το mobo!!Νομιζα οτι ειμουν ο μονος που την ειχα παρει!!!!(μπενω αποτι δουλεια κ δεν εχω λινκ για τα modded,το απογεματακι θα σου στειλω το λινκ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 26, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2004 εριξα σήμερα ενα format το ξεβρώμισα και μεσα το κουτι ειχε πιασει αράχνες.... αλλα αυτην η γ@ ........ η usb δεν δουλευει πάλι ..... η κ_λο μητρική μου εχει φάει την ζωή ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 27, 2004 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2004 αν έχει εγγύηση πήγαινε την πίσω δεν αξίζει να την ψάχνεις άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 27, 2004 Author #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2004 rΑρχική απάντηση από enduracell αν έχει εγγύηση πήγαινε την πίσω δεν αξίζει να την ψάχνεις άλλο... πριν παω για τα μπανάκια μου σε κανα 2 εβδομάδες θα τη πάω πίσω.. κατεβάζω και το service pack 2 αλλα δεν νομίζω να γίνει κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 27, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2004 Αν βάλω moding bios και την στείλω για rma θα μου πουν τπτ ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 27, 2004 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2004 αν το modded ΒΙΟS δεν έχει αλλαχτεί ή προστεθεί message string που να το υποδεικνύει ή τα menu στο ΒΙΟS δεν έχουν αλλάξει θέσεις ή έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό δε νομίζω να το πάρει κανένας χαμπάρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.