Jump to content

Μεταφορά σκληρού σε νέο!!!

sokinsohim

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά...Λοιπόν έχουμε και λέμε...

Θα αγοράσω εναν νεο σκληρό δίσκο (Samsung Spinpoint 1TB F3 HD103SJ) και θελω να μεταφέρω τον παλιό μου σε αυτόν γιατί δεν θέλω να μπαίνω στην διαδικασία του format παλι...

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που κανει αυτην την διαδικασία;Με λίγα λόγια μπορεί να γίνει αυτό; :hmm:

Λοιπον εχω το Acronis True Image Home 2010 οταν Bootαρει παταω το f11 κ επιλεγω το disk cloning....ok

Μετα ο νεος δισκος θα ειναι ετοιμος να λειτουργει κ να κανει boot κανονικα ετσι;

Τον παλιο τι να τον κανω(format κ σαν επεκταση απλα χωρου?)

αν θυμάμαι καλά, θα σου φτιάξει ένα αρχείο (*.tib νομίζω) το οποίο και θα πρέπει να επαναφέρεις στον νέο δίσκο με μια παρόμοια διαδικασία, και μετά θα είναι έτοιμος προς χρήση.

Λοιπον εχω το Acronis True Image Home 2010 οταν Bootαρει παταω το f11 κ επιλεγω το disk cloning....ok

Μετα ο νεος δισκος θα ειναι ετοιμος να λειτουργει κ να κανει boot κανονικα ετσι;

Τον παλιο τι να τον κανω(format κ σαν επεκταση απλα χωρου?)

Άμα γίνουν όλα σωστά λογικά θα μπουτάρει απο τον καινούργιο.Απλά να θυμηθείς ή να αποσυνδέσεις τον προηγούμενο ή να του πεις απο το bios ή το boot menu της μητρικής να μπουτάρει από τον καινούργιο.

ευχαριστώ γ τις πληροφορίες...

ρε παιδιά μετά από ένα disk check δεν μπορώ να μπουταρω γιατί μου πετάει μπλε οθόνη με το μήνυμα (stop:c000021a fatal system error)....εννοείτε πως δεν έκανα ακόμα το disk cloning......

ούτε σε safe mode δεν μπαίνει...ούτε restore δεν μπορώ να κάνω κ μετην επιδιόρθωση windows δεν γίνεται τίποτα....ελεως δηλαδή τώρα που ήθελα να τον κάνω cloning το έπαθε αυτό........γα.....το >:(

ευχαριστώ γ τις πληροφορίες...

ρε παιδιά μετά από ένα disk check δεν μπορώ να μπουταρω γιατί μου πετάει μπλε οθόνη με το μήνυμα (stop:c000021a fatal system error)....εννοείτε πως δεν έκανα ακόμα το disk cloning......

ούτε σε safe mode δεν μπαίνει...ούτε restore δεν μπορώ να κάνω κ μετην επιδιόρθωση windows δεν γίνεται τίποτα....ελεως δηλαδή τώρα που ήθελα να τον κάνω cloning το έπαθε αυτό........γα.....το >:(

ούτε με f8 κατά το boot και μετά last qunfiguration that work?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.