jogi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2004 Μετα το επιτυχημένο hotflash η dfi επανήλθε πάλι στην λειτουργία. Είπα να δοκιμάσω να την βάλω στον mobile + water και να δώ διαφορές. 1. Κάνει λιγότερο undervoltage. Με την abit ήθελα 2Vcore για να πάρω 1,92 πραγματικό, ενώ τώρα θέλω 1,95 και στην abit είχα και ψύκτρες στα mosfet2. Είμαι 1sec πιο γρηγορος στο super pi με τις ιδιες ρυθμίσεις... Καλά είχα υποψίες ότι η abit ήταν πιο αργή... (με το πρώτο bios του tic tac, τα άλλα 3dfire κλπ δεν μου δούλεψαν καλά)3. Έχει σαφώς καλύτερη διάταξη στα βίσματα atx και p4 με αποτέλεσμα να μην επικρατεί το χάος μέσα στο κουτί4. (σιγα το πλεονέκτημα) δείχνει χαμηλότερες θερμοκρασίες απο την nf7-s Κατεμέ τα 2 πρώτα είναι και τα συμαντικότερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 13, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 Mειονεκτήματα??1. Cold boot, μου βάρεσε έναν συναγερμό η dfi και αναγκάστικα να τα στήσω απο την αρχή στο bios2. Δεν έχει οπτική ψηφιακή έξοδο όπως η abit, γιαυτό και η 2η θα μετακομίσει στο pc στο σαλόνι για να την συνδέσω με το ηχοσύστημα...Ακούω και τις δικές σας εμπειρίες...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιούνιος 14, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Εμένα γιατί έχει έξοδο;Τρομέρα cold/warm boots με όλα τα bios(ακόμα και του evilus αλλά σε μικρότερο βαθμό)είναι πιο γρήγορη από την abit αλλά αν βάλεις κάποιο moded bios του trats με infinity rom ship κερδίζεις τη διαφορά και είσαι στα ίσα...η NF7-S θέλει και vdimm mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 14, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Σου έχει η dfi οπτική ψηφιακή έξοδο? Εμένα έχει μόνο ομοαξονική (coaxial) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιούνιος 14, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 E ναι μάλλον το ίδιο λέμε σόρρυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούνιος 14, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 19:35] Σου έχει η dfi οπτική ψηφιακή έξοδο? Εμένα έχει μόνο ομοαξονική (coaxial) μαλλον μπερδευτικε ο spyrus......και μενα μονο coaxial in/out εχει....αλλα και αυτα μια χαρα κανουν την δουλεια τους.......ολοι σχεδον οι AV ενισχυτες εχουν coaxial......διαφορά στην ποιοτητα δεν υπαρχει!!!Και ρε παιδια δεν ξερω αλλα εγω απο τοτε που την εχω ( 7μηνες)...δεν εχω αντιμετωπισει καθολου cold/warm boots...με το 1.31.......μονο με το 12-31 και τον 2400+ ειχα προβληματα....μετα εχω αλλαξει καπου 5x2500+ και 2x2600+(Barton)....και δεν το εχω ξαναντιμετωπισει.........τι να πω ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 14, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Είναι μάλλον θέμα τύχης το cold boot... Ούτε εγώ είχα ιδιαίτερα προβλήματα, μόνο κάποιες φορές όταν πείραζα πράγματα στο bios κάτι πήγαινε στραβά και χρειαζόταν clear cmos για να επανέλθει.Όσον αφορά την ψηφιακή έξοδο, δεν τίθεται θέμα ποιότητας, ίδια ειναι και τα δύο, απλώς ο επιτραπέζιος ενισχυτής που έχω σπίτι έχει μία ομοαξονική είσοδο και 5 οπτικές και στην ομοαξονική έχω βάλει το dvd player που δεν έχει και αυτό οπτική έξοδο, οπότε αναγκαστικά βάζω το pc στην οπτική. Και η βλακεία είναι ότι οι περισσότερες φτηνές κάρτες ήχου έχουν μόνο ομοαξονική έξοδο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιούνιος 14, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Mε Barton τα προβλήματα έχω την εντύπωση ότι είναι λιγότερα...Επίσης αν έχεις αρκετά mhz που να είναι οριακά οι μνήμες ή η cpu στην τάση που έδωσες τότε γίνεται εύκολα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούνιος 14, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 ...ειλικρινα......δεν το κανει καθολου...το μονο που μου εκανε ειναι στα 250-252 με 2-2-2-2-6 και 3.3v στις Mushkin δεν ηταν απολυτα σταθερο και που και που απλος εκανε freeze η πεταγε BSOD με error adress μνημης.....εεεεε......του εκανα και γω το mod για την μνημη και τωρα ειμαι στα 252χ10 με 2-2-2-2-10 και 3.45v...........και πραγματικα ειναι superstable.......ειμαι τυχερος ... τι να πω!!! και υποψιν στο cpu ειμαι με 2v(δηλ 1.85 πραγματικο) και στο chipset με 1.8...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούνιος 14, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Oxi και 1.85...μια χαρα 1.99 ειναι εμένα idle και η πλάκα είναι οτι πάει 2 οταν είναι σε full load Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούνιος 14, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 ...αυτο που λες ειναι με πολυμετρο ....η οτι διαβαζει το winbond.....γιατι και μενα τα ιδια λεει ...αλλα καμια σχεση η πραγματικοτητα!!!!!!!........αρχισα να την ψιλιαζομαι οταν ειχα και το NF7-S οπου ο ιδιος cpu με τις ιδιες ρυθμισεις στο abit ηθελε 1.85 και στο dfi 2v......εεεε...και τελικα ετσι ηταν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούνιος 15, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Ε εντάξει είπαμε..οχι και να πιστεύουμε τι μας λένε τα software monitors....ήμαρτον φιλαράκο που λέει και ο γεωργίου(μην παρεξηγίεσαι στην πλάκα το λέω....).....πάντα πολύμετρο....Το οτι η dfi θέλει περισσότερα volt με τις ίδιες ρυθμίσεις απ΄'οτι μια abit έιναι οτι δίνει λιγότερα ampers απ'ότι η abit στον athlon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.