isaias1983 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2011 Παιδια καλησπερα,Εχω μια Ati 4670 512mb connect 3d.τελευταιοι drivers,pc απο format ολα περασμενα σωστα με τελευταια updates.Λοιπον οταν βαζω youtube videos να παιξουν 3-4/10 φορες το pc crashαρει...Βγαζει απειρα artifacts στην οθονη κ μετα κολλαει τελειως κ σβηνει η οθονη....Ελεγα μηπως τα εχει παιξει η καρτα γραφικων αλλα αυτο τελικα μου φαινεται απιθανο αφου την testαρα με 3d mark,furmark 10+ ωρες στο burning test κ δεν κολλαει καθολου ουτε ανεβαζει θερμοκρασιες.Επισης ποτε δεν εχει κολλησει στα παιχνιδια οσες ωρες κ αν παιζω...Δοκιμασα κ με internet exproler κ chrome αλλα παλι τα ιδια....Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Σεπτέμβριος 14, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 ccleaner καθαρισμό + αν δν πίασει το προηγούμενο re-instal τον firefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaias1983 Σεπτέμβριος 14, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 Εννοειται οτι εχω κανει τα παντα απο install-uninstall... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Σεπτέμβριος 14, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 και drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaias1983 Σεπτέμβριος 14, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 Τα παντα...Εχω δοκιμασει πολλους drivers...Εκανα κ αλλο format μιπως κ ξεκολλησει αλλα τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Σεπτέμβριος 15, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 αν κάνεις disable hardware acceleration από τις ρυθμίσεις του flash player; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.