Jump to content

Ψυχολογική υποστήριξη

wesker

Recommended Posts

RIP, όντως είναι απώλεια να τον χάσεις τόσο νωρίς, πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;

o Snips και οι υπόλοιποι με κάλυψαν.

Εγώ είχα χάσει τον πατέρα της θείας μου, ήταν συμβολαιογράφος αλλά γενικά είχα επαφές γιατί μικρός πήγαινα διακοπές σε ένα εξοχικό. Όταν πέθανε δεν με έπιανε κάτι συναισθηματικό η να κλάψω (ούτε η θεία μου είχε ξεσπάσει καθόλου) παρόλο που πέρασα στιγμές μαζί του, είναι ανάλογα το άτομο πόσο επηρεάζεται από τέτοια γεγονότα. Εγώ ευτυχώς μένω ανεπηρέαστος και κατά τη γνώμη μου αυτό πρέπει να είναι και ένα προτέρημα στον άνδρα (η δύναμη σε τέτοια προβλήματα).

Γενικά μην αφήνεις τα προβλήματα να σε καταστρέφουν και να σε πάνε πίσω.

Wesker, μου επιτρέπεις να γράψω και κάτι εγώ; (είναι για εμένα προσωπικά, δεν έχει άμεση σχέση με θάνατο αλλά ταλαιπωρούμαι από κάτι άλλο και έχω σκεφτεί να αρχίσω να παίρνω μανιτάρια η κάτι ανάλογο για να φύγω από τη πραγματικότητα).

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Συλληπητήρια και απο εμένα, [MENTION=4839]wesker[/MENTION], o Ευρυπίδης κάποτε είχε πει:

«τα προσπέσοντα δ ὅστις φέρει βροτῶν, ἂριστος εἶναι σωφρονεῖν τέ μοι δοκεῖ»

(Τον άνθρωπο που σωστά υπομένει όσα του λαχαίνουν άριστο τον νομίζω και σώφρονα.)

Ευχαριστώ παιδιά! Ήδη προσπαθούμε να χαλαρώσουμε την μητέρα μου λίγο, της βάλαμε τηλεόραση, πήραμε φαγητό απο έξω και της πήραμε και ενα βιβλίο. Αυτό που την ηρέμησε πιο πολύ (όχι τελειώς ακόμα) ήταν το κουνελάκι που έχουμε που το ειχε αγκαλιά όλη μέρα σήμερα. Απο βδομάδα αρχίζει πάλι και την δουλειά και κάπως θα ξεχαστει το μυαλό της λίγο.

[MENTION=8723]MOS[/MENTION] Μετά απο κάποιο σημείο που έπεσε 2 μέρες σε κώμα, το πήραμε απόφαση οτι θα φυγει βέβαια, αλλά πάντα έχεις μια μικρή ελπίδα.... Αυτό που αποκόμησα απο την κηδεία ήταν το καλό ξεσκαρτάρισμα που έκανα μέσα μου σε συγγενείς κυρίως.

Το έχω καταλάβει φίλε μου, παντού υπάρχει αυτό το ξεσκαρτάρισμα που λες και δεν θα σου κρύψω ότι το έχω αντιμετωπίσει και εγώ. Και καλά έκανες να μείνουν αυτοί που αξίζουν μέσα στην οικογένεια σας όχι αυτοί οι οποίοι ζουν μόνο και μόνο για να ρίχνουν το φαρμάκι τους όποια στιγμή και αν βρεθούν παρόν.

Την μητέρα σας και τα μάτια σας.

Καλη δυναμη σε σενα και την οικογένεια σου

Η ζωη συνεχίζεται, προσπαθησε να κανεις το καλυτερο που μπορεις :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.