blade_pan Σεπτέμβριος 20, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Ε...ειναι ups χωρις μπαταρια αλλα δινει συνεχως ταση 220v! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 20, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Οκ...παμε απο την αρχη1) Εχει σιγουρα καποια προστατευτικα κυκλωματα απο τις υπερτασεις.2)Πιθανοτατα να εχει και καποιους... "πυκνωτοειδεις μηχανισμους" για υποτυπωδη προστασια απο τα brown outs.Αρα δινει "καθαροτερη" ταση (220V)Το οτι ΔΕΝ εχει μπαταρια σου λεει οτι δεν απαιτειται (ουτε φυσικα και μπορει) να "κρατησει" κατι οταν υπαρχει ελλειψη ρευματος. Οπως το καταλαβαινω εγω το συγκεκριμενο μηχανακι ειναι σαν να ρωτας απλα "Μπορω να βαλω το pc + scanner+tft+ κλπ σε 1 πριζα?" Ισως το rating να παιζει αυτο το ρολο. Να μην μπορει να προστατεψει τοσο καλα απο τα brown outs αμα τυχον το φορτωσεις με πανω απο 1200VA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 20, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Καλύτερη περιγραφή δεν θα μπορούσε να γίνει, Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 20, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Thanx boss :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 20, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Ναι αυτο λεω και γω,δε θελω οταν κοπει το ρευμα να εχω ρευμα,θελω να προατατευομαι απο υπερ- και υπο-τασεις!Οσο για το αν φτανει μπορω απο καπου να το μετρησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 20, 2004 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Για τα πραγματα που αναφερεις δεν θα εχεις προβλημα, λογικα. Αν θελεις να το κανεις by the book, το ολο εγχειρημα, δες ποσα Watt αντισοιχουνε στα 1200 volt amper και αρχισε να προσθετεις. 480(PSU)+70-80(TFT)+..+.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 20, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Ποιος ειναι ο τυπος?Πως θα το βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 21, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Σύμφωνα με το pdf, "Maximum Output Power Capacity:1200 W or 1200 VA", προφανώς δεν τα μετράει όπως στα UPS, οπότε 1200W=1200VA στην συγκεκριμένη περίπτωση.Ε, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.... και crt οθόνη μπορείς να βάλεις πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 21, 2004 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Προσφατα αγορασα το MGE Ellipse Premium 1200VA απο το στοκ του Πλαισιου στη Μεταμορφωση........Το συγκεκριμενο κανει 320ευρω καινουριο..........Στο στοκ το βρηκα 220τελικη!..........υπηρχε ενας ενδοιασμος στο οτι το ειχαν επιστρεψει λογω ελλατωματικης ηλεκτρονικης πλακετας(η μπαταρια ηταν μια χαρα)............................Με τους υπαλληλους που μιλησα μου ειπανε οτι η το Πλαισιο κρατα την 3ετη εγγυηση που εχει και οτι αν και αντικατεστησε την πλακετα με νεα απο την MGE το συγκεκριμενο δεν πωληθηκε λογω του οτι δεν ειχε συσκευασια και ειχε ανοιχτει.Ενα μονο εχω να πω..........Το τεσταρα να δω αν εχει καποιο αλλο προβλημα και ειναι τελειο.........η μπαταρια ειναι αχρησιμοποιητη.........Παιδια πριν λιγο καιρο υπηρχε και ενα 800αρη VA της ιδιας σειρας(και αυτο για τον ιδιο λογο εμεινε εκει) σε τρελη τιμη και αυτο.....(νομιζω 50-60ευρω πιο κατω απο την κανονικη)Οποιος θελει παρτε τηλεφωνο και ρωτηστε εαν το χουν ακομα και τρεχατεεεεεεεεε.........Χαλαλι τα λεφτα τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 21, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Μαλλον θα παρω το UPS Daker 600VA Line Interactive του greekfragma...Ελπιζω να με καλυψει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zavaras Σεπτέμβριος 21, 2004 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 δεν έχω δει ως τώρα κάποιο σοβαρό συγκριτικό... ίσως και να μου έχει διαφύγει βέβαια... Πριν 4 χρόνια είχε κάνει συγκριτικό τεστ το RAM. Απ' τα καλύτερα είχαν βγει τα MGE Ellipse. Τα APC δεν υπήρχαν τότε στην αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.