Vampirion Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2011 Καλημερα θελω να ποσταρω μια αγγελια στις πωλησεις κ δεν με αφηνει το συστημα..τι πρεπει να κανω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Σεπτέμβριος 14, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 Να αυξήσεις τις δημοσιεύσεις σου. Διάβασε για αρχή τους κανόνες στην αντίστοιχη ενότητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Σεπτέμβριος 14, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 Aς το γραψω εδώ να μην ανοίγω νέο θέμα. Εγώ σε μια αγγελια που έβαλα πρόσφατα δεν με άφηνε να κάνω edit στο αρχικό μου post.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 14, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 Aς το γραψω εδώ να μην ανοίγω νέο θέμα. Εγώ σε μια αγγελια που έβαλα πρόσφατα δεν με άφηνε να κάνω edit στο αρχικό μου post....εχω την εντυπωση πως μετα απο καποιες μερες δεν σου δινει το περιθωριο για edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Σεπτέμβριος 14, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 Σωστά !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Σεπτέμβριος 14, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 Αααααα οκ δεν το ήξερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 14, 2011 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 3 ημέρες για την ακρίβεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.