gus8511 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2004 Προσφατα αγορασα το Levicom 420 WattΟμως επειδη κανει θορυβο πολυ εβγαλα τον εναν απο τουσ 2 ανεμιστηρες που εχει. Απο τοτε ειναι πιο ζεστο. Απο τοτε μου μπηκε η ιδεα να του βαλω και αυτο υδροψυξη!Ξερει κανεις τον τροπο και αν γινεται και πως?Παντως θα ειναι πρωτοτυπο να μπει υδροψυξη σε PSU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 Eχει γίνει σε ένα qtec αλλά είναι ρίσκο να βάλεις νερό μέσα σε τροφοδοτικό, μία σταβή να γίνει ΜΠΑΜ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Ιούνιος 13, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 Ουσιαστικά αν περάσεις σωλήνες (χάλκοσωλήνες) που να κολληθούν πάνω στις ψύχτρες του τροφοδοτικού θα κάνεις την δουλειά σου. Πάντως θέλει προσοχή μην έχεις διαρροές καθώς και το να αφαιρέσεις τις ψύχτρες από το τροφοδοτικό για να τις πειράξεις που δεν είναι τόσο απλή υπόθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 Το εχω δει εδω και αρκετο καιρό το κολπο αυτο. Πουλανε ετοιμα εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Ιούνιος 13, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 Θα δοκιμασω την λυση των χαλκοσωληνων (μου φαινεται απολυτα ασφαλες)σε κανα 2 βδομαδες, οταν τελειωσω εξεταστικη. Τοτε θε πεσουν και φωτο.Οσο για το λινκ 240 Ευρο χωρις εξοδα αποστολης ειναι λιγο ακριβα(Με τοσα παιρνω 2 Tagan και τα βαζω να δουλευουν μαζι και δεν κωλωνουν μια!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Ιούνιος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 υπορβολικο ρε συ.....βαλε και στο μονιτορ και στον δισκο και στο flopy....α ναι και στο keyboard... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 13, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 Ξεχασες τον πόντικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Ιούνιος 13, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 εχεις δει ανοιγμενο τροφοδοτικο? οι ψυχτρες πιανουν στην πλακετα και πανω σε ανορθωτικα κυκλωματα οπου και αναβουν γρηγορα.τα υπολοιπα ψυχονται με ροη αερα.οι πυκνοτες τα πηνια οι μετασχηματιστες κλπ...αν υποκαταστησεις τελειως τον αερα με νερο ΔΕΝ θα ψυχονται σωστα τα λοιπα στοιχεια του κυκλωματος.οποτε αν βαλεις τελικα νερο ασε μια τουλ φανα στο τροφδοτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούνιος 13, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 βασικα ο ναζ εχει δικιο...παντως το λεβικομ πρεπει να ψηνεται χωρις φανα,προσεξε μην παρεις τιποτα στο χερι.τα ετοιμα υδροψυκτα τροφοδοτικα εχουν διαφορετικη κατασκευη ωστε να ψυχονται παντου,γενικα θελει καλο μονταρισμα ωστε να κανει καλη δουλεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Ιούνιος 13, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 Σκεφτομαι να βγαλω τους ανορθωτες και να τους κολλησω πανω σε μπλοκ του ελεβεν για chipset το οποιο και θα το εχω εξω απο το τροφοδοτικο, κολλημενο στα πλαγια του. Οσο για τους πυκνωτες θα τους ψυχω με ενα ανεμιστηρακι στις 1800 στροφες.Οσο για το σκληρο δισκο κανω σχεδια να βαλω και σαυτους (4χ200 Western Digital) υδροψυξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Ιούνιος 14, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Στον σκληρό πάντως είναι απλή υπόθεση και προπαντώς φτηνή.Δύο παράλληλες πλάκες χαλκού με τις κατάλληλες τρύπες και μερικές χαλκοσωλήνες και είσαι έτοιμος.Για το τροφοδοτικό το καλύτερο είναι να φτιάξεις ίδιες ψύχτρες από χαλκό με αυτές που έχει ήδη και να κολλήσεις πάνω τους χαλκοσωλήνες με μία είσοδο μία έξοδο. Βέβαια είναι μπελαλίδικη δουλειά. Ανεμιστήρα άφησε πάντως έναν ήσυχο να βάζει αέρα μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@C-MoS@! Ιούνιος 14, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Δεν ειμαι σιγουρος...αλλα σε ενα τροφοδοτικο καλο ειναι να ψυχοντε ολα οσα εχει μεσα.Πυκτωνες αντιστασεις κτλ.Γιατι δε βαζεις ενα πιο αθορυβο και καλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούνιος 14, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Αδερφέ όπως και συ έκανα και γω τη @αλακία και πήρα το συγκεκριμένο. Όχι ότι είναι και πολύ μάπα αλλά με 30ε περισσότερα πέρναμε το tagan. H μόνη λύση για μένα είναι να το ξεφορτωθείς και να μην ασχοληθείς τόσο πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Ιούνιος 14, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Georgesed Το tagan ειναι πιο αθορυβο απο το Levicom μια ποτ τα εχεις παρει και τα δυο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούνιος 14, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 To tagan δεν το έχω πάρει αλλά από όσα έχω ακούσει είναι αθόρυβο. Πρόσεξε μόνο μην πέσεις σε μάπα κομμάτι γιατί παίζουν μερικά στην αγορά. Τα συγκεκριμένα κάνουν θόρυβο και υπερθερμαίνονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thamthamal Ιούνιος 14, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Αν έχεις όρεξη για πατέντες, προχώρα και μη σε νοιάζει αν συμφέρει, αν αξίζει τον κόπο και τα λοιπά...Την ηλεκτροπληξία πρόσεχε μόνο!Ρίξε μια ματιά σ' αυτό το φοβερό παληκάρι...http://www.zfz.com/projects.asp?a=cat&artCatId=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 14, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Εγώ δεν θα το έκανα, δεν θα κέρδιζα και τίποτα σημαντικό αν δεν έκανε μπάμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Ιούνιος 23, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 MEta απο μια μερα κοπου, εβγαλα τους ανορθωτες, τους ξεκολλησα απο την μεταλλικη πλακα και τους κολλησα πανω σε δυο εργοστασιακες ψυκτρες για πεντιουμ 4. Το εβαλα σε λειτουργια το τροφοδοτικο, ολα καλα, απλως τωρα βγαζει πολυ καυτο αερα σε σχεση με πριν στις ιδιες στροφες να λειτουργει ο 1 ανεμιστηρας που εχω αφησει, Αυτο μαλλον ειναι καλο.Φωτο δεν εχω γιατι πουλησα την olympus c300 kai tora paw gia Nikon 8700! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 23, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Το ότι ζεστένεται τώρα σημαίνει ότι φέυγει η θερμότητα απο μέσα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.