hayabusa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2011 Εδώ και κάμποσα χρόνια κατεβάζω την ηλεκτρονική αλληλογραφία από όλους τους λογαριασμούς στο outlook και το σύστημα αυτό με έχει βολέψει πάρα πολύ. Είναι καμιά βδομάδα τώρα, που κάθε φορά που τσεκάρει τον λογαριασμό του yahoo σκάει prompt εισαγωγής του username και του κωδικού. (ενώ φυσικά του είχα πει να τα απομνημονεύει)Είτε τα βάλω σωστά είτε όχι, ένα και το αυτό, σε ένα λεπτό (στο επόμενο τσεκ δηλαδή) ξανα τα ίδια. Χτες άλλαξα τον κωδικό, και κατόπιν σέτταρα ξανα από την αρχή τον λογαριασμό αυτό. Δούλεψε για λίγο και μετά πάλι η ίδια ιστορία. Εννοείται πως οι ρυθμίσεις του yahoo είναι σωστές και πως είναι ενεργοποιημένη επιλογή για το ΡΟΡ3 από το site τους.Καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει;Σημειώνω ότι μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε το πρόβλημα όλα λειτουργούσαν ρολόι, και δεν πειράχτηκε τίποτα απολύτως Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 13, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Για να σου λειτουργούσε χωρίς πρόβλημα όπως λες πρέπει να έχεις Yahoo Mail Plus ή διαφορετικά το προγραμματάκι YPOPs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 13, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 δεν έχω ιδέα τι είναι αυτά που λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 13, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Όποτε έχω προσπαθήσει να στήσω yahoo σε outlook, thunderbird δεν δούλεψε ποτέ. Τώρα πως λάμβανες εσύ δεν ξέρω. Το πρόβλημα σου μου φαίνεται λογικό Edit: http://email.about.com/od/outlooktips/qt/et_getyahoofree.htm http://www.askstudent.com/techtips/how-to-access-yahoo-mail-using-microsoft-outlook/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Σεπτέμβριος 13, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Σε thunderbird λειτουργει και του εχω βαλει και 2 διαφορετικα yahoo mail ταυτοχρονα. Στο λαπτοπ εχω την εκδοση 3 και στο σπιτι την εκδοση 6, λειτουργει σε ολες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 13, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 ούτε και στον TB που είχα δοκιμάσει κάποτε είχα πρόβλημα. δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Το σφαλμα που βγάζει λέει ότι τα στοιχεία εισόδου δεν είναι σωστά...Έλα που που λέει βλακείες όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 14, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 έτσι για την ιστορία, σέτταρα από την αρχή, για πολλοστή φορά τον λογαριασμό στο outlook και αυτή τη στιγμή κατεβάζει κανονικά. Ίσως ξαναστραβώσει μετά βέβαια Πάντως μου φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με το yahoo γενικώς. Χτες, για να μην μου σπάει τα νεύρα, το έβαλα να προωθεί την αλληλογραφία στο gmail. Μου έβγαλε ένα μήνυμα πως θα μου έρθει mail με κάποιο λινκ επιβεβαίωσης και ακόμη το περιμένω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 14, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 so far, so good...δεν έχω ιδέα τι μπορεί να έγινε και έστρωσε, αλλά το γεγονός είναι ότι εδώ και 4 ώρες κοντά δεν έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα. Case closed I suppose Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.