Jump to content

fonzi

Recommended Posts

εγω νομιζω το εχετε θεοποιησει το 2311,ειναι απλα ενα καλο και το πιο φθηνο ips της αγορας.

μεχρι και το vaio z που χω, εχει πιο καλα χρωματα και καλα με το premium display της σονυ.

αυτο που πηρε ο fonzi ειναι πολυ καλο πανελ.

Έχω την U2412M αλλά, από την στιγμή που δεν έχω την δυνατότητα για καλιμπράρισμα της οθόνης, την διαφορά του IPS με το TN δεν την βλέπω και τόσο μεγάλη.

για πες μας ενα καλυτερο η εξισου καλο μονιτορ στα ιδια λεφτα

εχω την εντυπωση σε αυτα τα λεφτα,ακομα και σε ενα απλο Samsung 23αρι led να πας δεν θα δεις και καμια διαφορα συνταρακτικη σε σχεση με το 2311.

τωρα απο την αλλη αν θες πραγματικα "καλο" sips,θα πρεπει ειτε να πας σε μεταχειρισμενο u2410,η και το ZR24w δειχνει οκ..

η περιμενεις το νεκ P241W σε 8μπιτο, που απο οτι δειχνει ειναι ο διαδοχος ενος αξιολογου sips 2490WUXi2.

δεν εχω παιξει βεβαια με το U2412M,προς το παρων ειμαι με Νεκ ea241wm πολυ καλο tn 24αρι και με το 23αρι της ντελ,διχως να βλεπω καποια ιδιαιτερη διαφορα στα χρωματα,μεταξυ tn και sips,η μονη διαφορα ειναι η γωνια θεασης υπερ του ντελ φυσικα.αλλωστε και γι αυτο φημιζονται τα sips.

Πρωτη φωτο με sony vaio z ,δευτερη φωτο με 2311

063ulg.jpg 064pr.jpg

Βασικά είναι και θέμα ρύθμισης. Συμφωνώ ότι για την dell λέγονται υπερβολικά πράγματα. Απλά για αυτά που δίνει είναι τσάμπα. Για κάποιον που δεν καταλαβαίνει και πολλά από οθόνες χαμπάρι δεν θα πάρει τη διαφορά.

Για κάποιον που δεν καταλαβαίνει και πολλά από οθόνες χαμπάρι δεν θα πάρει τη διαφορά.

Είναι λίγο υπερβολικό αυτό. Δηλαδή πώς θα χαρακτήριζες κάποιον που έχει ακαλιμπράριστη οθόνη και νομίζει πως βλέπει από κοντά την Αφροδίτη της Μήλου, θεωρώντας άσχετο όποιον δεν συμφωνεί μαζί του?

Είναι λίγο υπερβολικό αυτό. Δηλαδή πώς θα χαρακτήριζες κάποιον που έχει ακαλιμπράριστη οθόνη και νομίζει πως βλέπει από κοντά την Αφροδίτη της Μήλου, θεωρώντας άσχετο όποιον δεν συμφωνεί μαζί του?

Μάλλον δε με εννόησες. Ουσιαστικά λέω ότι δεν έχει και φοβερές διαφορές για τα δικά μου δεδομένα, καθώς εγώ δεν έχω ιδέα από εξειδικευμένες ρυθμίσεις κλπ. και μπορώ να κρίνω μόνο με το μάτι. Οι ειδικότεροι-σχετικότεροι που παίζουν με καλιμπραρίσματα κλπ. σίγουρα βλέπουν διαφορά. Για να λένε σχεδόν όλοι εδώ μέσα ότι είναι η καλύτερη οθόνη σημαίνει ότι αντικειμενικά όντως είναι η καλύτερη οθόνη.

Έχω την U2412M αλλά, από την στιγμή που δεν έχω την δυνατότητα για καλιμπράρισμα της οθόνης, την διαφορά του IPS με το TN δεν την βλέπω και τόσο μεγάλη.

Αυτό λέω και εγώ. Περίμενα το wow με βάση όσα λέγονται, πράγμα που -στα δικά μου τα μάτια- δεν ισχύει, αν εξαιρέσεις τις γωνίες θέασης.

Η HP ZR24w είναι όντως S-IPS που λέει το prad? Αυτό δεν είναι με το καλημέρα πλεονέκτημα έναντι του φτηνού e-IPS που έχουν οι φτηνές Dell? Επίσης, ποσα bit είναι το panel της ZR24w? Τα φτηνά Dell είναι 6bit όλα?

sips δεν εχει...

Η-ips ειναι..το οποιο θεωρητικα ειναι ανωτερο του e-ips.

Στην πραξη ..ειναι αναλογα τι βλεπεις.

Δεν θα σου κανει την νυχτα μερα ..ουτε θα φανερωσει αλλα χρωματα...προσωπικα παντως διαφορες απο το λαπτοπ του gbak και την οθονη του βλεπω.(εστω και απο φωτος)

Αν ειναι αρκετες να δικαιολογησουν μια οθονη να παιζει μουσικη και videakia youtube ...στη χειροτερη ή απλα να δουμε καμμια φωτογραφια που τραβηξαμε..ειναι αλλο θεμα...αφορα προσωπικα τον καθενα πιστευω.

εστω και λιγο εμπειρο ματι να χεις,και να σου αρεσει και η φωτογραφια,θα καταλαβεις οτι το πανελ ειναι αδυναμο.

Τελικα νομιζω στα sips πανελ ισχυει,οτι πληρωνεις παιρνεις..

δεν αντιλεγω ...αλλα η διαφορα μεταξυ χειροτερου (φτηνοτερου) ips και του αμεσως καλυτερου ειναι μικροτερη απο ενα Tn.

(ιδιως αν καποιος ψαχνει να βρει ποιο ειναι το καλυτερο ips@250-300E εχοντας μια TN 5-ετιας)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.