Jump to content

Εξωτερικό drive Cronos και μεγάλοι σκληροί

bleo8onhs

Recommended Posts

Να σας ρωτήσω, ξέρει κανεις μέχρι τι χωρητικότητας σκληρούς παίρνουν τα εξωτερικά panels της Cronos (από Πλαίσιο) μιας και ο 80αρης γέμισε στο lanparty και σκέφτομαι για έναν 250άρη αλλά ανησυχώ αν θα τον αναγνωρίσει?

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Να σας ρωτήσω, ξέρει κανεις μέχρι τι χωρητικότητας σκληρούς παίρνουν τα εξωτερικά panels της Cronos (από Πλαίσιο) μιας και ο 80αρης γέμισε στο lanparty και σκέφτομαι για έναν 250άρη αλλά ανησυχώ αν θα τον αναγνωρίσει?

Παντως κοστολογικα σε συμφερει 200 αρης

:OT:

’ντε ρε Φάνη, και νόμιζα ότι είναι Ελληνική!! Όταν το αγόρασα έψαξα και δεν βρήκα τίποτα! Προφανώς δεν έψαξα καλά, ή ηταν και τότε κλειστή (το site δεν μου ανοίγει). Η κατασκευή είναι γελοία απλή πάντως. Το πλαίσιο δεν έχει κάποια σελίδα κατασκευαστή.

εγω παντως εχω δει αρκετα τρομακτικα πραγματα με τα κουτακια της Chronos.....

εχω και εγω το κλασσικο το αλουμινενιο και τρεμει το χερι μου καθε φορα που βασιζομαι πανω του για καποια μεταφορα....

βρηκα στο Hac ενα αλλο κορυφαιο που υποστηριζει και Sata δισκους

ανεξαρτητως μεγεθους και μαλλον θα το τιμησω συντομα....

Αν εξαιρέσεις το πρόβλημα που έχει και δεν δουλεύει η firewire (όποιο cronos έχω δει εκτός από του georgeadams έχει το ίδιο πρόβλημα), κάλα με έχει πάει μέχρι τώρα. Θα του κάνω και ένα modακι για να είναι και ωραίο και θα του βάλω και ένα διακόπτη για το ρεύμα(χοντρή βλακεία που δεν έχει) και καλά είναι. Τον 250αρη θα τον σηκώνει όμως?

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Αν εξαιρέσεις το πρόβλημα που έχει και δεν δουλεύει η firewire (όποιο cronos έχω δει εκτός από του georgeadams έχει το ίδιο πρόβλημα),

Τριτος με προβλημα. Chronos κουτακι με 160αρι Seagate. Για τι δεν δουλευει ομως ???

Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 12:14]

lol

Site κατασκευαστή δεν υπάρχει, και επειδή δεν ξέρω, τι έιναι μια καινούργια (τεχνολογικά πάντα) θήκη???:wassat: :whistling

LOL !!!!! εννοώ να είναι απο τις καινούργιες με usb2 ή ακόμα και firewire και όχι απο τις πρώτες usb1 και κλάφτα χαράλαμπε.....Απο την άποψη ,παντα, οτι ο ελεγκτής θα αναγνωρίζει ποιο καινούργιους και μεγαλύτερης χωρητικότητας δίσκους:upside:

Ειναι combo usb 2.0 και firewire...

Κοπρίτη κοίταξα το hacshop και βρήκα το "πολύ" icy box που λέει usb 2.0/sata. Γιατί έχω όμως την υποψία ότι είναι τρόπος σύνδεσης και όχι ότι παίρνει sata σκληρούς???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.