Jump to content

Πειράζει που έχει πολλή σκόνη?

aris20

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Kάτι άσχετο, δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγική η διαφορά κατανάλωσης ρεύματος ενός επεξεργαστή με ενεργοποιημένα όλα τα power saving features κλοκαρισμένο στα 3,6 GHz σε σχέση με τη default συχνότητα. Φαίνεται κι από τις θερμοκρασίες του άλλωστε.

Kάτι άσχετο, δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγική η διαφορά κατανάλωσης ρεύματος ενός επεξεργαστή με ενεργοποιημένα όλα τα power saving features κλοκαρισμένο στα 3,6 GHz σε σχέση με τη default συχνότητα. Φαίνεται κι από τις θερμοκρασίες του άλλωστε.

Δεν έχω τα έχω ενεργοποιημένα διότι λένε σε καταστάσεις overclocking μερικές φορές υπάρχουν προβλήματα.. :hmm:

Αλλά μιας και ασχολήθηκα σήμερα θα το κάνω.. κ αυτό.. :baby:

Δεν έχω τα έχω ενεργοποιημένα διότι λένε σε καταστάσεις overclocking μερικές φορές υπάρχουν προβλήματα.. :hmm:

Δώσε power saving στο λαό. Εκτός αν κάνεις τρέλες με OC δεν έχεις θέμα. Το scaling κάνει θαύματα στην κατανάλωση. Από τότε που πήρα μετρητή κατανάλωσης τα'χω δει όλα.

Με ανέβασμα vcore ανεβαίνει.. εκθετικά η κατανάλωση. Αν έχει power saving όμως και πέφτουν ρολόγια/volts ελαχιστοποιεί το πρόβλημα.

καλά ρε παιδιά; είστε σοβαροί; η εξωτερική μονάδα ενός κλιματιστικού στο κέντρο της Αθήνας λιγότερη βρώμα θα έχει. :p

Πράγματι, λιγότερη έχουν, το επιβεβαιώνω!

Παρε το κουτι οπως ειναι και πανε σε ενα οποιοδηποτε βενζιναδικο. Φυσα το ομως απο αποσταση και μη κολλησεις κοντα τη βαλβιδα γιατι αν εχει μεγαλη πιεση ο αερας μπορει να σου κανει καμμια ζημια στα ηλεκτρονικά ή και στα ανεμιστηρακια.

Πολλά χρόνια εμπειρίας σε πάχη σκόνης >1cm αποδεικνύουν ότι τα μηχανήματα αντέχουν. Αρκεί να υπάρχει ροή αέρα επαρκής. ΑΝ λοιπόν δεν ψήνεται το μηχάνημα όλα καλά.

ΥΓ cpu@3,66 για 24-7????? Θα είχες αγοράσεις ένα σκ@τόπισο για πολύ λιγότερα από όσα έχεις σκάσει στη ΔΕΗ

Με έβαλες σε σκέψεις. e8500 @ 4.1 ghz δηλαδή πρέπει να ανησυχώ και για το ρεύμα;

(ram + gpu μικρό oc)

να εχετε υποψιν σας ολοι οσοι σκοπευετε να "φυσηξετε" με αερα τα pcια σας οτι πρωτου το κανετε αυτο πρεπει να παρκαρετε τα ανεμιστηρια σας! ΟΛΑ! Ειτε δεστε τα με καποιο καλωδιακι ή στην τελικη βαλτε καποιο κατσαβιδακι ετσι ωστε να μπλοκαρετε οποιαδηποτε περιστροφη. Με πολυ δυνατο αερα αναγκαζονται να περιστρεφονται με πολλαπλασια συχνοτητα απο τα specs τους και αργα ή γρηγορα θα εχετε προβληματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.