sadako Σεπτέμβριος 14, 2011 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 Σαφώς.. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ισχύει κιόλας όμως..Να υποθέσω κι εσύ ψηφίζεις Postville;Όσον αφορά το άλλο θέμα της χωρητικότητας;Και δεν μου λέτε, στον 80άρη τον Postville (που καθαρά είναι....χμμμ...72; ) πόσο προτείνεται να είναι ελεύθερο για να δουλεύει καλύτερα με την cache κλπ; Να δω αν 'βγαίνω' ή είμαι τσίμα-τσίμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 14, 2011 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 Είπες πριν ότι αφού δεν έχεις sata 3/usb3 τότε δεν έχει νόημα και δε σου προσφέρει τίποτα να πάρεις νέας γενιάς με αυτά τα χαρακτηριστικά.Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι οι sata3/usb 3 πάνε πιο γρήγορα από τους sata2/usb2 σε sata2/usb2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 14, 2011 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 To USB3 που κολλάει στη συζήτηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 14, 2011 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 To USB3 που κολλάει στη συζήτηση;Εδώ κολλάει...Η μητρική μου ΔΕΝ υποστηρίζει sata3/usb3.. Απλή αναφορά έγινε και στο usb 3.Μην κολλάμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadako Σεπτέμβριος 16, 2011 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Χμμμ.. Τελικά ίσως τις επόμενες μέρες πέσει στα χέρια μου ένας SSD παλαιότερης γενεάς, οπότε η αγορά ενός καινούριο ίσως πάρει αναβολή.. Αν χρειαστεί θα επανέλθω στο μέλλον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.