NIKOSE1416003376 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2011 Samsung Syncmaster 244T Μιας και δεν εχει απαντησει ακομα ο JC στο πμ που του στειλα, να θεσω το θεμα εδω.Μου προτειναν ανταλλαγη αυτο το μονιτορ + μια MSI 480 GTX, με μια σφραγισμενη asus gtx580 + το παλιο μου μονιτορ, ενα syncmaster 240T.Ξερει κανεις τι λεει αυτο το μονιτορ σε σχεση με καποιες απο τις καλες οθονες με IPS-PVA και τετοια????http://www.trustedreviews.com/Samsung-SyncMaster-244T_Monitor_review Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 12, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 Αν ειναι σε καλη κατασταση ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ monitor ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 12, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 Το εχω εδω κ πολλα χρονια, 5?6? Δε θυμαμαι ακριβως.Ειναι ακομα κορυφαιο, απιαστα χρωματα.Για gaming ομως...δεν. Εχει αρκετο ghosting αλλα κ lag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOSE1416003376 Σεπτέμβριος 12, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 Ghosting???Γιατι ειχα την εντυπωση οτι ειναι TN panel??Για gaming και ταινιες το θελω κυριως.Μαλλον θα μεινω με το Syncmaster Τ240 μου, απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Τhanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 12, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 Δεν υπηρχε περίπτωση να ειναι κορυφαιο και ΤΝ :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 12, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 Ghosting???Γιατι ειχα την εντυπωση οτι ειναι TN panel??Για gaming και ταινιες το θελω κυριως.Μαλλον θα μεινω με το Syncmaster Τ240 μου, απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Τhanks!PVA κ αργο μαλιστα. Δε θα το προτεινα για gaming, σε ολα τα αλλα ειναι κορυφη παρα τα χρονακια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.