MicAn Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2011 Ψάχνω έναν 2ο ίδιο ανεμιστήρα για την ψύκτρα Aegir, για διάταξη push-pull και δεν μπορώ να βρώ στην αγορά. Καμιά ιδέα παιδιά ?Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatsumi1 Σεπτέμβριος 13, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 λογικα οποιοσδηποτε ιδιων διαστασεων και αναλογης αποδοσης θα κανει. πχ excalibur Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Σεπτέμβριος 13, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Πάρε έναν οποιοδήποτε με τις ίδιες διαστάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Σεπτέμβριος 13, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 λογικα οποιοσδηποτε ιδιων διαστασεων και αναλογης αποδοσης θα κανει. πχ excaliburΗ πρόταση είναι σίγουρα είναι ενδιαφέρουσα, αλλά ζητείται ο ίδιος ακριβώς ανεμιστήρας.Πάρε έναν οποιοδήποτε με τις ίδιες διαστάσεις.Υποτίθεται ότι στην push-pull διάταξη βάζεις ίδιους ακριβώς ανεμιστήρες, κυρίως όσο αφορά στροφές και παροχή αέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleistoanaktas Σεπτέμβριος 13, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι ένας απ'αυτούς εδώ? Αν όχι, μπορώ να σε βοηθήσω, αγόρασα πρόσφατα την Aegir αλλά δε χρησιμοποίησα ποτέ τον ανεμιστήρα που έχει, έβαλα έναν Noiseblocker. Στείλε πμ, αν χρειαστείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Σεπτέμβριος 13, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 This is...COOLER :: Case Cooler Xigmatek XLF XLF-F1254 12 x 12 cm Black - Visionstudio.grή και εδώ http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Xigmatek-XLF-1254-BlackLine-LED-Fan-120mm-CFS-SYGJS-LU1.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Σεπτέμβριος 13, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι ένας απ'αυτούς εδώ? This is...COOLER :: Case Cooler Xigmatek XLF XLF-F1254 12 x 12 cm Black - Visionstudio.grή και εδώ Xigmatek XLF-1254 BlackLine LED Fan - 120mm - Case Fans - plaisio.grΔυστυχώς δεν είναι αυτοί παιδιά.Δεν υπάρχει ούτε στην ελληνική, ούτε στην ευρωπαϊκή, ούτε στην αμερικάνικη αγορά. Το ψάχνω μέρες τώρα.Και επειδή μου έχει κάνει αίσθηση, θα στείλω σχετικό email στην xigmatek, να μου πούνε γιατί δεν κυκλοφορεί στην αγορά.Μια εναλλακτική λύση θα ήταν αυτοί, αλλά αφού πρώτα κυκλοφορήσουν στην αγορά θα πρέπει να αγοραστούν δύο.Αν όχι, μπορώ να σε βοηθήσω, αγόρασα πρόσφατα την Aegir αλλά δε χρησιμοποίησα ποτέ τον ανεμιστήρα που έχει, έβαλα έναν Noiseblocker. Στείλε πμ, αν χρειαστείςΗ προσφορά σου είναι συγκινητική, σε ευχαριστώ πολύ.Θα σου στείλω π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Σεπτέμβριος 13, 2011 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Η προσφορά σου είναι συγκινητική, σε ευχαριστώ πολύ.Θα σου στείλω π.μ. Ότι κάνεις το βρίσκεις φίλε μου, κάποτε το είχες κάνει και εσύ σε μένα εκεί που δεν το περίμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Σεπτέμβριος 13, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Να' σαι καλά βρε Βαγγέλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Σεπτέμβριος 15, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Απίστευτο !Αφού η xigmatek μου επαλήθευσε ότι όντως ο ανεμιστήρας δεν υπάρχει στην αγορά, μου είπε ότι ο μόνος τρόπος απόκτησης είναι με παραγγελία από το εργοστάσιο στην Κίνα.Ωχ, σκέφτηκα ...Και πόσο το μαλλί παιδιά τους λέω ?140 ευρώ μου είπανε και έμεινα άφωνος.Γιατί βρε παιδιά ? (συνεχίζω εγώ να προκαλώ την τύχη μου)Γιατί πρέπει λέει να στείλεις δικό σου courier να πάει στο εργοστάσιο, να παραλάβει τον ανεμιστήρα, να τον συσκευάσει και να στον φέρει στο σπίτι σου.Άλλος τρόπος αποστολής δεν υπάρχει βρε παιδιά ?Όχι δεν υπάρχει ...Να 'ναι καλά ο Λεωνίδας (pleistoanaktas) που με βόλεψε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Σεπτέμβριος 15, 2011 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 ΧαχαχαχαΓιατί πρέπει λέει να στείλεις δικό σου courier να πάει στο εργοστάσιο, να παραλάβει τον ανεμιστήρα, να τον συσκευάσει και να στον φέρει στο σπίτι σου.Πάλι καλά που δεν σου είπανε να Γιατί πρέπει λέει να στείλεις δικό σου courier να πάει στο εργοστάσιο, να βρει τα υλικά, να συναρμολογήσει τον ανεμιστήρα, να τον δοκιμάσει, να τον παραλάβει, να τον συσκευάσει, να πληρώσει και να στον φέρει στο σπίτι σου.Έλεος !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Σεπτέμβριος 15, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Θα ζητούσαν βέβαια 1200 ευρώ τότε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Σεπτέμβριος 15, 2011 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Mican θές να βάλεις δεύτερή πάνω στην aegir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.