nikchris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2011 Μα ποσες μαπες gamepads κυκλοφορουν στην αγορα;Εχω δοκιμασει πολλα, τα περισσοτερα αχρηστα και κακα.Να σημειωσω οτι παιζω φανατικα pro και Fifa στον υπολογιστη και οτι παιζω με τον σταυρο και οχι με το αναλογικο.Εχω δοκιμασει XBOX 360 controller για Windows ---> μαπα ο σταυρος του.Eχω δοκιμασει κατι ασυρματα της Logitech, καπως καλυτερα αλλα οχι καλα. Αν πατας ας πουμε προς μια κατευθυνση συνεχεια, το δαχτυλο γλυστραει και φευγει εκτος σταυρου.Εχω δοκιμασει 2 thrustmaster, ενα μεγαλο χοντρο και ενα mini, και τα 2 απαραδεκτα.Κατα τη γνωμη μου το καλυτερο gamepad ever ειναι του PS2, κορυφη. Εχω και ανταπτορα αλλα θα ηθελα πλεον κατι που να δουλευει κατευθειαν στο usb, μιας και πολλες φορες βλεπω Lag.Εχω σταμπαρει:Razer Onza Eιναι για 360 αλλα κανει και για υπολογιστη. MediaTech MT1505 Judge RF Φαινεται καλο.Εχει κανεις το ιδιο θεμα με μενα; Εχετε δοκιμασει κανενα απο τα παραπανω gamepads? Εχετε κανενα αλλο να προτεινετε; Ας ειναι και απο εξωτερικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCapone Σεπτέμβριος 11, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Κατα τη γνωμη μου το καλυτερο gamepad ever ειναι του PS2Mία από τα ίδια κι εγώ, φανατικός ποδοσφαιρόφιλος του Pro και φέτος το γύρισα στο Fifa γιατί με απογοήτευσε η ΚΟΝΑΜΙ. Είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα από παλιά, δεν μπορούσα να βολευτώ με κανένα pad, θεωρούσα το pad του PS2 αναντικατάστατο, τελικά βολεύτηκα με το RumblePad 2. Eννοείται ότι παίζω μόνο με σταυρό, ποτέ δεν χώνεψα το αναλογικό. Βέβαια πιστεύω πάνω απ'όλα είναι θέμα συνήθειας και τίποτε άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιανουάριος 25, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Επεσα πανω στο θεμα που ειχα φτιαξει εγω και οφειλω να απαντησω.Ενω ημουν φανατικος πολεμιος των analog sticks, εστρωσα τον πατο μου και τελικα παιζω πλεον μονο με XBOX 360 gamepad, χρησιμοποιωντας τα sticks.Με τον τροπο που παιζονται τα ποδοσφαιρακια σημερα, ειναι αυτο που με βολευει τελικα.Οπως σε ολα στη ζωη, never say never! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 25, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Ωραιος που εδωσες feedback σε παλαιοτερο σου θεμα. Απλα να προσθεσω οτι υπαρχει και η εκδοση Aberdeen του xbox360 controller που εχει βελτιωσει κατα πολυ, το κατα γενικη ομολογια, ΤΡΑΓΙΚΟ dpad του κλασικου χειριστηριου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 26, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Ωραιος που εδωσες feedback σε παλαιοτερο σου θεμα.Απλα να προσθεσω οτι υπαρχει και η εκδοση Aberdeen του xbox360 controller που εχει βελτιωσει κατα πολυ, το κατα γενικη ομολογια, ΤΡΑΓΙΚΟ dpad του κλασικου χειριστηριου. Το ιδιο pad κανει και για fps (αμα εισαι μαζοχας βεβαιως βεβαιως ) αμα του κουμπωσεις ενα CQC στο αριστερο στικ και ενα κανονικο FPS freek δεξια KontrolFreek FPS Freek CQC (KontrolFreek 8001), First Person Shooter Accessories FPS Freek by KontrolFreek | Accessories Xbox 360 & PS3 Controllers | Analog Sticks for Halo, CoD & FPS Games , συμφωνα με αυτο το συγκριτικο ειναι πολυ καλυτερο απο τα αλλα controller για την ιδια δουλεια [Α΅Ε½±] Best FPS controller setup X360 - Gamers Odyssey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.