DJD Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2011 Τώρα με το Shuttle δεν έχω χώρο για 6 δίσκους όπως είχα στο Cosmos οπότε ψάχνω για κάτι που να μπορώ να το βάλω μέσω USB. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχω βρει σε USB3 είναι αυτό: Dabs Ireland - StarTech.com 4 Bay eSATA USB 3.0 to SATA Hard Drive Docking Station for 2.5/3.5" HDD (SATDOCK4U3E) αλλά στα 140 ευρώ δεν με πολυψήνει. Η άλλη λύση είναι να πάρω δύο τέτοια http://www.thelab.gr/ssds-hdds-and-controllers-reviews/akasa-duo-dock-2s-review-97938.html αλλά και θα πιάνουν παραπάνω χώρο στο γραφείο και θα χαλάσω και 2η usb. Έχετε δει καμία άλλη λύση; Προτείνετε κάτι άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 11, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Δικτυακή λύση δεν παίζει;Edit: Άκυρο, τώρα πρόσεξα ότι μιλάς για Docking Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 11, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 SHARKOON QUICKPORT QUATTRO USB3.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 11, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 αλλά και θα πιάνουν παραπάνω χώρο στο γραφείο και θα χαλάσω και 2η usb. Το δεύτερο κομμάτι της πρότασης υποθέτω μπορεί να λυθεί και με έμμεσο τρόπο. Ένα hub π.χ. (υποθέτω υπάρχει για USB3) ή ένας επιπλέον USB controller σε PCIe.Μια άλλη λύση θα ήταν(?) ίσως και κάποιο docking station με eSATA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 11, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Κώστα, επειδή πάς σε πολλούς δίσκους Imho, κάνε ενα χειροποίητο cage και πάρε και μια mitx ότι νάναι και κάνε ένα νασάκι. Ωστε και ethernet να έχεις και επεκτασιμότητα.imho όχι παραπάνω απο δύο δίσκους σε Docking station. Απο θέμα θερμοκρασιών και μόνο. Ανάλογα και τους δίσκους κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 14, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 Δεν ήθελα άλλο πισάκι και το μπλέξιμο που το ακολουθεί, έχω ήδη αρκετά. Μιας και το Sharkoon δεν το έβρισκα εδώ, παράγγειλα το Startech, θα δούμε πώς θα πάει όταν έρθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 21, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Μου ήρθε εχθές το Startech. Εκ πρώτης ματιάς (δεν έχω τρέξει benches ακόμα) όλα δείχνουν άψογα. Το έβαλα στην πρίζα, σύνδεσα το usb (έχει κι η e-sata), κούμπωσα τους 4 δίσκους κι αμέσως αναγνωρίστηκαν. Έχει δύο ανεμιστηράκια στο κάτω μέρος και μπορείς με μια ροδέλα να ορίσεις αν θα ναι ανοιχτά και σε τι ταχύτητα θα δουλεύουν. Μια χαρά το βλέπω μέχρι στιγμής, θα επανέλθω αργότερα με νούμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.