Jump to content

υπαρχει dvd-r που με αναβαθμιση filmware γινεται Dual L??

blade_pan

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Καποιοι αναφερουν οτι εχει φερει το πλαισιο με 9Ε περιπου - εγω ακομα τα ψαχνω ... αν ειναι ετσι να παρω καμια 50αρια να τα στειλω στα παιδια στην Ολλανδια να κανουν κανα review γιατι τα ψαχνουν με το ντουφεκι - αντε παλι η ελλαδα θα τους ξελασπωσει ;)

Αρχική απάντηση από Hemispasm [Σήμερα, στις 21:57]

Καποιοι αναφερουν οτι εχει φερει το πλαισιο με 9Ε περιπου - εγω ακομα τα ψαχνω ... αν ειναι ετσι να παρω καμια 50αρια να τα στειλω στα παιδια στην Ολλανδια να κανουν κανα review γιατι τα ψαχνουν με το ντουφεκι - αντε παλι η ελλαδα θα τους ξελασπωσει ;)

9 euro??? Να πάρω καμια 500αδα αμα είναι!!:tomato:

To νεο beta5 dual layer... Ακομα και εγω ο χεστης το εβαλα σημερα.Τρομερη κ*βλ* που γραφει support dual layer! Και ας μην μπορω να γραψω ακομα σε δαυτα.Τα απλα 4.7 τα γραφει κανονικοτατα οπως και πριν.Οσο για το ποσο καλα γραφει τα dl, o herrie εκανε φοβερη δουλεια.Τα αποτελεσματα με probe scan ειναι ολοιδια με του sony dual layer! Αψογη εγγραφη δηλαδη!

χμμμ.........ισως να ειναι δυσκολο αυτο που σου ζηταω......επειδη ομως στο λινκ που εδωσες τα ειδα καπως μπερδεμενα τα πραγματα μηπως μπορεις να με βοηθησεις στελνοντας μου καναν οδηγο ή τα βηματα με τα αναλογα λινκς αριθμημενα?

Aναλυτικος οδηγος δεν υπαρχει (ουτε στο CDF για νομικους λογους) και δεν βρισκω το λογο αυτη τη στιγμη να αφιερωσω μια ωρα για να γραψω καποιον. Η διαδικασια που αναφερει ο code65536 ειναι σχετικα αναλυτικη - ξεκινα και εδω θα ειμαστε να βοηθησουμε ;)

812S@832S

Download the official 832S firmware from the LiteOn website. Extract a raw (.BIN) firmware from the Windows flasher using XFlash-X. Then, use the OmniPatcher to apply the crossflashing patch (and any other patches that you want). Finally, flash the patched .BIN firmware into your drive.

Alternatively, our firmware page has prepatched 812S@832S firmwares that you can use. Unlike the official LiteOn Windows flashers, these flashers can be used with the OmniPatcher without needing to use XFlash-X to extract a .BIN.

Χρησιμοποιωντας τα prepatched fw δεν χρειαζεται να κανεις καν τη διαδικασια με το omnipatcher, απλα θα φλασαρεις το prepatched fw.

Αρχική απάντηση από LordOfRings

9.3 ??

πανάκριβα.....

θα περιμένω να πεσουν στα 2-3 οσπου να πάρω σε κανενα 2μηνο....

Στην πατρα μερικες μερες πριν που ρωτησα δεν υπηρχε τιποτα - ευχαριστο νεο πραγματικα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.