nickolasp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2011 παιδια βοηθεια!εκανα μακακια και μετα απο ενα φορματ που μου πηρε ολοκληρη μερα να το κανω με τα συνεχη updates των xp32/pro sp2 που εχω, ειπα στο τελος να κανω με το winxp manager ενα καθαρισμα της registryκρατησα αντιγραφο ομως μετα απο το καθαρισμο ο windows explorer κρασαρειπαω να κανω merge το αρχειο της registry backup και μου λεει οτι δεν μπορει να προσθεσει τα στοιχεια στο μητωο επειδη ορισμενα βασικα δεδομενα ειναι ανοικτα απο το συστημα ή απο αλλες διαδικασιεςτα εχω παιξει, εχασα μια ολοκληρη μερα τσαμπα?αυριο ελεγα να εγκαταστησω το hardware στο νεο του κουτι, αν δεν βρω λυση και κανω φορματ ξανα θα με παει μια βδομαδα πισω (μεχρι το αλλο σ/κ)εννοειται οτι εχω κανει ηδη προσπαθεια αποκαταστασης. μου λεει οκ αλλά το προβλημα εξακολουθει και παραμενειτι να κανω? ενα χερι βοηθειας πλζ?υγεπιπλεον δεν σβηνει το pc οταν το κλεινω. η οθονη σβηνει αλλά το pc εξακολουθει να δουλευει Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpios123 Σεπτέμβριος 11, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Καλημέρα.Δοκίμασε επαναφορά συστήματος ή κάνε εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία και προσπάθησε να προσθέσεις την registry Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolasp Σεπτέμβριος 11, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 καλημερα φιλε μου τα εχω κανει και τα δυο και αποτελεσμα 0 πριν κανω τη μακακια μου, ειχα κανει αντιγραφο ασφαλειας με την msconfig οταν κανω επαναφορα δεν αλλαζει τιποτα δοκιμασα και σε ασφαλη λειτουργια και με το να "τρεξω" το αρχειο και με το regedit αλλά παλι μου βγαζει το ιδιο μηνυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.